Ahojte,neviem to presne pomenovať no hľadám vhodné orirovnanie či skôr pomenovanie.
Mam pracu,ktorá má baví,živý a napĺňa.Mam v nej svoje vybudované "postavenie",keďže tam pracujem pár rokov.
Posledné obdobie k nám pribudlo pár nových kolegov-ci už výpomoc,alebo na upratovacie služby atď.Presne tí ľudia sú zrazu takmer "vsade".Žiadosti o priateľstva na sociálnych sietach-zrusila som to...Darčeky k meninám,narodeninam-dost osobne a nevhodné atd.Pravidelne vyvolávanie,keď som doma.Samozrejme nic pracovné.Este aj to koncoročné posedenie si vynutili🙏Rovnaké správanie majú k šéfovi,.Ako sa hovorí takýmto "votrelcom" 😵💫
Premotivovaní užitoční blbci. Ale bacha na to, moja kolegyňa sa týmto spôsobom vypracovala na nenahraditeľnú súčasť kolektívu. Teda aspoň ona si to myslí. Večne strcena vedeniu v ritiach, spraví aj nemožné, len aby sa ukázala. Bacha na takých ľudí, ja mám z nich husaciu kožu.
Kolegovia?
@vanilkovazmrzka áno,takto vnimam každého vo firme,no držím si odstup.
@fajnova Presne takéto vtierky mam ja v práci.
U nás sú takí všetci. 😄 Keď som prišla do tej firmy, bola som prekvapená.. Dosť si zakladajú na ,,osobných” vzťahoch 😁
tomu sa hovori ... starneš 😂
Vtierky
Off topic: …..praca má baví, živí s mäkkým i, je to sloveso
@pribinak 🙈vidíš to?Zákerné "sloveso"🤭Pointa ostáva tak ci tak.😉
@tykat Tomu sa hovorí,ze čím ďalej sa ľudia dokážu vtierat a vtierat až to miestami bolí.🫣
Presne k nam prisla taka do kolektivu… Kolega mal narodeniny a dostal od nej 100€, este sa ma opytala a ty si mu nic take nedala? .. Nie nedala ani nedam.
Sice zazerala, ale aspon som si povedala svoje. To ze chodi o hodinu skor do roboty aby si dala kavu a stihla s kazdym “pokecat” hlavne s vedenim, skoda reci. Kym je to len slizka vtierka da sa to prezit, ked takyto clovek zacne robit intrigy vtedy je to peklo 😅
@cinamood_ preboha 🙄 aj tá naša trúba je taká. My sme si nikdy ako kolektív negratulovali, len jubileá, lebo nikoho to nebavilo. Ona minule dokvitla s bukretou jak svet a nejakým šperkom, lebo mala kolegyňa narodeniny a ona potrebovala byť dobrunka. Tak sme sa museli všetci skladať. Alebo riaditeľke odjakživa kupujeme spoločný dar. Len ona ešte kúpila aj za seba zvlášť. A dosť hodnotné dary. Fuj, strašne ulisne.
vegeta mi napadla