Úvodom by som povedala ,že vôbec má šport typu futbal hokej neberie… o to horšie.
Tie ktoré máte futbalových nadšencov , možno aktívnejších členov či hráčov… ako to zvládate
V skratke som vo vzťahu s niekym kto si nájde čas na mna po futbale.
Síce tvrdí že on mo venuje všetok čas ale vždy je to tak že som na chvoste… ako napr keď sa hraje zápas v piatok zrazu má cely víkend voľný …. Keď je to v sobotu nedeľu tak to je cely deň fuč pričom mi nezabudne povedať že veď on tak chce byt so mnou !! Ja neviem či mám nato kapacitu …na človeka čo si nevie nájsť balans pre vzťah a futbal… keď som sa ho s plačom pýtala koľko plnohodnotných vikendov je ochotný obedovať mne a koľko futbalu tak len ticho na mna pozeral a nič…
Nejake rady,ako docieliť kompromis?
ten futbal hráva cez víkend alebo čo?
Ano velky fanusik anglickej ligy a aj aktivny hrac. Proste som to prijala. Je taky od zaciatku vztahu a akceptujem tuto jeho zalubu. Ked je futbal robim si vlastny program ale on sa zase aj snazi ze napr zoberie doobeda deti von a ja mam my time a on chce dve hodky po obede klud. Na zapsy som chodila s nim. Opalovala som sa, citala knihy. Keby som bola spolocenskejsia aj kamosmy by som si nasla😂
A co sa ti nezda na kompromise,ze s tebou travi vikendy, ked ma zapas v piatok? Ci sa ma vykaslat na zapas v sobotu, len aby si ty neplakala? Podla mna si sebecka. Futbal tu bol uz pred tebou a ak sa s tym nevyrovnas, bude aj po tebe... Alebo ho prenechaj nejakej, ktora ho dokaze pochopit, podporit a povzbudzovat na tribune
@maximiliana A čo je natom sebecké ? Nie je hráč futbalu,chodí len pozerať… a myslím že to je rozdiel keď si niekto nevie nájsť čas za celu sezónu čo beží futbal a ak aj náhodou je zápas v piatok tak čaká ue sa mu všetko prispôsobí lebo ON má konečne voľný víkend ale keď ho prosím o spoločný čas tak nie je k dispozícii ale ok
@biba_18 o áno, napr sobotu na druhej strane Slovenska čo znamená že celu sobotu ho niet
Ja stale nechapem, aky je problem urobit program na volny vikend... bud rada, ze ten futbal naozaj nehra, lebo by si ho nevidela ani cez tyzden a ani cez vikendy... proste je fanusik a ty sa bud prestanes zduvat ako mala, alebo ta vymeni za niekoho, kto nebude vyvadzat kvoli futbal... ved si urob vlastny program, co je na tom take zlozite?
A co chces pocut? Tak ho posli do zadku. Ja chapem ze ta to stve ale myslis ze ho zmenis?
A ako pisali. Bud rada ze nehra lebo este by mal aj dva tri treningy do tyzdna mimo zapas.
Ja mam doma rybára 😀😀 fanatika. A to pracuje v Nemecku . Tz . Mesiac je preč a domov príde na 2 alebo 3 týždne. Z toho je polku na rybách. A čo mi ostáva. Buď idem s nim alebo som doma. Niekedy ideme aj s deťmi všetci niekedy ide sám niekedy ho idem len pozrieť. Ale nerobím z toho vedu. Ak to nevieš rešpektovať asi sa budete stále hádať . My sme spolu 20 rokov a robil to od začiatku síce nie tak ako teraz ale berem to v pohode . Nežije len preto aby pracoval a sedel doma . Nech si užíva aj koníčky. 🙂 stále mám možnosť ísť s nim a stále ma vola . Akurát zajtra príde z Nemecka na 2 týždne a ja viem ze v pondelok už iste bude na minimálne noc na rybách. Ja už nejdem lebo je zima. Neriešim 😀😀
@pictbridge presne toto mi napadlo, ze keby mala rybara, tak si to hodi 😂
@maximiliana tak to bez pochýb. Minule voľno išiel v pondelok a prišiel v piatok. A v nedeľu išiel zas . Ja mu donesiem tam obed navarim keď chcem som na noc keď nie idem domov. Akože keby som toto mala riešiť tak si to hodím. A môžem prehlasit že keby som riešila nieje somnou . Lebo on sa toho nevzdá. A ani to nechcem . Lepšie akoby sedel v krčme. Nechlasce nerobi nič zlé. Pohodička.
Ako mladá som žila dlho s futbalistom, áno stále na tribúne nevadilo mi to lebo som ho ľúbila, ale teda neskôr som si uvedomila, že život s ním a neskôr možno s deťmi by som nedávala
Hmm, no nvm. Proste by nebol mojim partnerom, lebo ja nie som na športovcov. ;D
to si predsa vedela od začiatku, nie? Keď ti to až tak vadí, načo si si s ním vôbec začala? My sme obidvaja bývalí vrcholoví (teraz už len rekreační) športovci a doteraz aktívni fanúšikovia viacerých športov, takže ja tvoj postoj bohvieako nechápem, ale ak chcete ostať spolu, vyžaduje si to kompromisy z obidvoch strán. Ty by si sa namiesto vyplakávania mohla premôcť a ísť občas s ním, možno ťa to chytí
neviem si predstaviť že by som mala chcieť od chlapa aby prestal chodiť na futbal… ty by si sa čoho kvôli nemu vzdala?
a ešte, jakého klubu to je fanúšik?
Ešte pred deťmi som chodila skoro na každý jeho tréning aj zápasy, len aby som bola viac s ním, a to z chuti nenávidím futbal od kedy ako malé dieťa zabudol dedo na futbalovom ihrisku po zápase. Keď sme si kúpili dom bolo priveľa práce aby futbal stíhal navyše mal úraz aby mohol ďalej hrať potreboval by operáciu kolena, čo nechce.
Zostal už iba pri pozeraní zápasov, keď sú majstrovstvá sveta či Európy by som najradšej vytiahla telku ale väčšinou si robím iný program.
Vela muzov su ako velke deti (poznam podla seba) a potrebuju byt do niecoho zapaleni, skoro "fanatici". Kym su to relativne neskodne zalezitosti... nie alkohol, postelove trofeje... neviem ci je rozumne ich "prevychovavat", ci inak im to zazlievat/vycitat. Damy, vy ste take dokonale, ze partnerom na vas nic nevadi? Asi je rozumnejsie bud si pri tychto partnerovych zalubach najst svoje miesto (cinnost), alebo potom v case tychto zalub si naplanovat nejake svoje (neskodne) aktivity.
Ano, ty budes az po sporte, vzdy.
On si ta prida do svojho zivota a svojho rozvrhu, ale az za futbal.
Ak bude nieco urgentne, tak by nemal mat problem ten futbal zrusit, ale ak nie, tak nie je dovod aby menil svoj zivotny styl a rusil futbal aby bol viac s tebou. Jemu staci co ma.
Toto musis bud prijat, alebo sa rozist.
Chlap potrebuje nejaky konicek, vlastne nielen chlap a zakazovat mu to nie je rozumne. Bud to toleruj, alebo odid od neho. Predsa si nechces vynucovat jeho spolocnost.. Mna by to teda netesilo, ze sa vzda svojho hobby a nasilu travi cas so mnou.
Nikdy ziadneho chlapa nebudem a ani som neprosila o spolocny cas 🤷🏼♀️ ak je mu futbal prednejsi ako ty, tak by som kaslala na neho a nepodriadovala cely zivot iba rozpisu zapasov.
Ja som myslela, ze je aspon sportovec (to by som chapala, keby to bola jeho praca), ale ako pises on chodi ten futbal iba cumakovat 😂 moj muz kedysi profesionalne sportoval a stale sa tomu sportu venuje rekreacne a teda mavaju v sezone soboty zapasy, plus chodi jeden vecer v tyzdni a jeden den pocas prace (cize to ma neovplyvnuje) ale ak mame nejaky program na cely vikend ako rodina, tak na zapas nejde a vzdy sme pre neho na prvom mieste. Rovnako nepozera dany sport v telke ako fanatik 🙈 Ja tiez chodim 3 krat do tyzdna cvicit, tak to beriem ze obaja mame svoj konicek a hotovo.
On asi nevidí dôvod robiť kompromisy.Ja mám doma športového fanatika,aktívneho aj pasívneho,napriek tomu nás nezanedbávať.Takze asi priority
moj manzel je futbalista. mame dve malendetim ked ma neskoro trening tak mama mi pride pomoct uspat deti. ked ma cez vikend futbal tak ja som s detmi ale takisto idem ja do fitka ci na kavu na me time.kedy ke on s detmi. a teda no na dovolenly len mim osezonu lebo sak zapasy. ked budi deti vacsie bidem so chodit kedy chcem na dovce s nimi. no co s nim narobimm aspon si moelde vybije energiu a agresiu drzi sa vo forme a tak no
Buď budeš chodiť na zápasy s ním ako fanynka, alebo si nájdi niekoho, bez týchto záujmov. On sa kvôli tebe futbalu nevzdá .