Dievčatá, potrebujem pohľad ďalšej osoby, lebo mám pocit, že mi už šibe. S frajerom sme spolu 6 rokov. Nemozem povedať, že by sme mali problémy, obaja sme dosť pracovne vyťažení, ale sem tam sa niečo nájde. Kazdopadne ma občas prekvapí s takou vecou, že sa zastavím a uvažujem, či je toto ozaj ten pravý a keďže nie som najmladšia, nechcem strácať čas. Dám príklad - ja politiku moc nesledujem, celkovo tv nepozerám vôbec a ako boli teraz voľby mi povedal, že ak nebudem voliť XY, on so mnou nebude, lebo robí v štátnej správe a zastáva demokratické názory atd. Takychto čudných výstupov máva viac… neviem, či pozerám moc romantických seriálov, ale davat si po 6rokoch podmienky, že “inak s tebou nebudem” je cudne. Mám pocit, že toto nie je ta skutočná laska. A prečo ma to trápi? Mame ísť spolu žiť od mája a zrazu uvažujem, či to tak tak chcem. Neviem, či to je už “prechodeny” vzťah, alebo či ozaj je bežne ze ľudia sa nemilujú na život a na smrť? Proste davat si ultimáta mi príde detské, kde je potom rešpekt? Je aj váš partnerský vzťah vlažný? Je to po 6r bežné?
Ako muz ti poviem iba tolko.. po 6 rokoch este len idete spilu byvat? Po 6 rokoch este nemas prsten? Riesi s tebou take sprostosti ako su politicke nazory? Paneboze co ste dochodci? Cista manipulacia a nebudem s tebou vtedy a vredy.. tak nebud chod si a uvidis jak sa zlakne.. ber to tak ze stretned niekoho a po 1 roku mozes mat vsetko.. dlzka vztahu nema vobec ziadnu váhu len tolko
@neillys doteraz som bola na vysokej v úplne inej časti Slovenska, čiže nedalo sa bývať spolu
Keď sa začnú dávat ultimáta,v tej chvíli to končí. Vo vzťahu musí byť aspoň jeden rozumný, ktorý posunie blázna,alebo najlepšie si všetky svoje ,,veci" vysvetliť už na začiatku. Je dosť podstatná tolerancia,ale iba do určitej miery,nik sa proste nemusí ,, hanbiť" za svoje názory,postoje vo vzťahu...a ak to nepochopí,tak to proste nie je ten vzťah, ktorý vydrží aj hromy, blesky. Niekedy ustupiš ty, niekedy on a v tom to asi je. Ľúbiť sa aj v rozdielnosti.
Bud rozumná je skoda odist po takej dobe.. musite komunikovat a nehadat sa🤗 dnes vztahy nevydrzia vobec nic
Pises, ze nie si najmladsia .. kolko mas rokov? 24-26? Inak s tebou nebudem my pripada tak na 10-15 rocne decko … ani spolu nebyvate a uz vydiera ..: nie nesla by som s nim byvat … nie je jediny chlap na svete … mozno stretnes do roka aj toho praveho … po 6 rokoch Rande nia je naozaj vztah prechodeny
Aj by to bolo vtipne, keby to nienje pravda. S manzelom snad nezdielame na nic spolocny nazor, co sa spolocnosti tyka. A nikto nikoho neopusta, nepodmienuje tym dalsiu existenciu, rovnako nenuti toho druheho mysliet si, co je spravne.
Takze iba taka odpoved
No ja neviem, asi tiež pozerám veľa filmov, ale manžela na život a na smrť milujem aj dnes a to už sme 12r spolu 🙂 ale tak on mi ani nikdy nepovedal, že so mnou nebude, takú ešte veru nehrali 😂
Napriek tomu, mne to ako dôvod na rozchod nepríde. Skôr mi pripadá tvoj priateľ akýsi nedozretý, asi by potreboval trochu posadiť na zadok. Ako reaguješ, keď niečo také povie? Postav sa na zadné a povedz od brucha že takto sa s tebou baviť nebude a ak to má v pláne, môže rovno ísť. A až potom na základe jeho reakcie by som robila závery.
@neillys keby boli zobrati riesíla by asi rozvod…mudre dievca ze sa hned nehrabe do svadby!
Autorka normalne to neni. V zdravom vztahu by mal resp tvoj politicky nazor a nie hentake vyroky .
Hádať sa a rozchádzat pre takú hlúposť, ako je politika, je pre mňa až neuveriteľné. Ale to je možno aj tým, ze mna politika totálne a absolútne nezaujíma. Je mi uplne fuk, koho kto voli, nemám šajnu, kto je v akej strane, v podstate ani neviem, kto je vo vláde.
Horšie to je s tým, ze on si dáva ultimata(keď neurobíš to a to, tak sa rozideme). Takisto mi príde divný vzťah, kde 6 rokov ste v podstate len vo vzťahu na diaľku, a až teraz idete spolu bývať. Koľko máte rokov, ze píšeš, ze už nie si najmladšia? Úprimne, ci človek je starší tým ťažšie sa prispôsobí inej osobe.je možné aj zo, ze doteraz vám to fungovalo práve kvôli tomu, ze ste spolu vlastne ani neboli, alebo boli len v tých "dobrých chvíľach". A keď už ste spolu viac, tak jednoducho čím dákej viac aj vidíte svoje odlišnosti.
S manželom sme spolu 12 rokov manželia a 21 rokov sa poznáme. Teraz pred voľbami sa má len opýtal koho idem voliť🙈🤣akože kde sme...potom ti povie čo?chces ísť s dievčatami na kávu?yltak to spolu nemusíme byť?alebo ti neposkytne peniaze na dieťa?ja by som utekala ale to sú len skúsenosti. Skús sa s ním poroPravata ale pozorne počúvaj a sleduj ako sa bude správať pri rozhovore. Potom si urob záver.radsej z rkatsej cesty
Tak ono to nemusí nič znamenať, teraz je každý nejaký vykoľajený z tej politiky. Akoby to bolo len čierne a biele. Ale zas je fajn, byť aj v politike trochu kompatibilný. Keďže dnes je to o svetonázore ako takom. Ako si na toto reagovala v tom momente, keď sa to stalo?
Velmi zvlastny postoj, skuste sa este o tej jeho hlaske porozpravat.
Skončila by som to do vzťahu či partnerského alebo manželského žiadne ultimáta nepatria vôbec. TY nie si povinná voliť toho koho nakáže ON. Každý ma slobodnú vôľu. Aj MY sa o tom porozprávame koho voliť ale nikdy som nepočula že by má už teraz muž dirigoval koho mám voliť. Je to každého osobná vec. Vydieranie do vzťahu tiež nepatrí. Ten tvoj ma v hlave trošku pomiešaný guláš. Nie neodporúčam TI ísť s ním bývať. Odporúčam rozchod. Teraz ešte ani spolu nebývate a už TI diriguje čo máš robiť koho voliť lebo s práce pôjdu voliť všetci rovnako. Tak ja by som mu tak vyčistila žalúdok že viac by sa ma nikdy neopýtal koho idem voliť .A vôbec TY mu nemusíš nič hovoriť. Nie skonči takýto vzťah. To ešte toľko somarín z neho vyjde že si myslím že škoda sa odsťahovať na spoločne bývanie. Do vzťahu vydieranie manipulácia a vnucovanie názoru nepatri. A navyše sa mi javí ako manipulátor. Takže nie.
Kým nie ste manželia je úplne ok si nastaviť vzťah, resp. z neho odísť ak mi nevyhovuje.