Ahojte, mám 6r vzťah, nežijeme spolu, ja som doteraz študovala, on žije u rodičov. Ja mám 26 a on 32. Je to veľmi inteligentný muž, vš vzdelaný, sčítaný… na začiatku s ním bola sranda, aj sme chodili na drinky do mesta a pod. Teraz po mojej škole by chcel, aby sme spolu išli žiť, lenže posledný rok a pól sa pri ňom nudim. Neviem, naozaj sa nudim, keď si dám v meste víno, hneď je poznámke, že načo. Proste neviem prečo, milujem ho, ale nudim sa. Už som sa prichytila ako myslím na iných mužov… je mi ľúto ukončiť vzťah, ale viem, že on sa nezmení. Keby spolu žijeme, tak by chcel určite chodil akurát tak k jeho rodičom, k mojim menej možno, a baviť sa niekam, to vôbec. Viem, že by to bol výborný pozorný otec… ale zase, aj sex je zly. Neviem, asi som sa potrebovala vypísať/zdvoverit. Neviem, či s ním mám zostať len preto, že by zo bol výborný otec, verný manžel, ale ta nuda… zažili ste podobne?
podľa mňa keď rozmýšlaš nad druhou možnosťou už je to na bode kedy by si to mala nechať tak, ak hovoríš, že sa nudíš a podobné veci ten vťah ťa nenaplnuje, skús sa porozprávať s ním ako sa cítiš, ak to nepomôže tak sa treba rozlúčiť, každý si zaslúži to najlepšie
Jednoznačne rozchod, ani neuvažuj, že s ním ostaneš, zničíš život sebe, jemu, aj spoločným deťom. Nie je jediný chlap na svete, niekde určite behá aj taký, s ktorým by si sa nenudila.
Už je koniec tak to pochop
Skor ci neskor by si odisla, z manzelstva a s detmi sa ti pojde horsie.
"Neviem, či s ním mám zostať len preto že by zo bol výborný otec, verný manžel..."
Nedoporucujem, moze sa stat ze sa budes nudit, mat zly sex a k tomu bude nic moc otec a nabrnkne si milenku.
Skonči to s ním nech si môže nájsť novu priateľku. Predsa neostaneš s mužom ktorý je nudný nie je s ním dobrý sex, a chceš ho vodiť za nos dalej len aby si nebola sama neblázni. Tebe by sa to páčilo keby teba tak nejaký chlap vodil za nos.
už teraz mizerný sex? och nie... radšej skonči tento vzťah, problém sexu vás dobehne skôr- neskôr...
prenudiť sa celý život (alebo teda aspoň jeho časť), a ešte aj bez poriadneho sexu?! To je hrozná perspektíva, ale veď to vidíš aj sama
A on o tom vie? Rozpravali ste sa o tom? Ako sa k tomu postavil? Co si ty spravila pre to, aby bol ten sex lepsi? Vies si pekne otvorene odkomunikovat co sa ti v sexe paci? Iniciujes aj ty tie veci, ktore sa ti v sexe pacia?
Co robis aj ty pre to aby si sa v tom vztahu nenudila? Hladate kompromis ake nove zaujimave veci by bavili vas oboch? Ci ti ide cisto len o zabavanie sa v meste? (Nic ine totiz moc nespominas)
Nemusis mi na tieto otazky odpovedat. Ja len tak nech si odpovies sama. Vztah je praca. Praca oboch. Neviem, mozno ty si sa snazila/snazis sa a on ta ma na salame. Potom niet o com. Ale mozno si pasivna, nemate to vykomunikovane, nepracujete na tom vsetkom (ty ani on) 🤷♀️
Hm, 6 rokov ste sa neposunuli....aj sex je zly...ja neviem, ci ho milujes...ale on teba asi este hej, asi v tom mal viac jasno, ty si toho asi vela nestihla, nebola si este sama, len u rodicov, s nim a s nim je nuda...tak asi vnutro ti uz povedalo, co mas robit...
Váš vzťah je na konci, je načase sa rozlúčiť.