Vzťah v koncoch

29. nov 2021

Zoberme si príklad... vzťah je v koncoch dvaja ľudia len spolu spavaju... chlap sa nikdy nespraví do ženy ale na jej brucho... (žene kamáratky odporučia aby si spermie strčila dnuka a že tak otehotnie a udrží si chlapa)... je možné takto otehotnieť?

macilaci
29. nov 2021

🤦

janai1
29. nov 2021

Raz tak jedna prostitútka otehotnela s nejakým športovcom 😂😂😂

Ale je nadmieru úbohé sa snažiť zachrániť vzťah dieťaťom...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
agacela
29. nov 2021

Návod ako zničiť život 3osobam (žena muž a dieta )

martina1201
29. nov 2021

Najlepšie je snažiť sa oživiť vzťah tak aby chlap mal záujem nielen s tou ženou spávať a robiť sa jej na brucho, ale tráviť s ňou čas aktívne a mať záujem s ňou splodiť potomka. Inak to význam nemá a muž ak nebude chcieť tak ani 100 deti ho pri žene neudrží. Príkladom je Boris Kollár, ktorý omoci všade ale so ženami potom nie je.....

10zabka
29. nov 2021

je... ale chlapa si neudrží, tomu ver. Na vzťah treba dvoch, nie jednu, ktorá si to praje.

nikpa
29. nov 2021

Hlavne nie je možné si takto udržať chlapa...

solange7
29. nov 2021

Že "dnuka" 😀 si to tak odborne, ba priam oficialne pomenovala.
O tom, ci to je alebo nieje mozne nebudem polemizovat. Jedine co ti poviem je, ze je to ubohe.

gladys_07
29. nov 2021

Dobre, na dnes mi internetu stacilo

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emalka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinkatinka
29. nov 2021

A ja ze preco sa nam nedarilo 🤷😁

akbara77
29. nov 2021

Zoberme si príklad....napr.ze si chodila min.9 rokov do školy...

vilma7
29. nov 2021

A tie kamarátky majú v hlavke všetko v poriadku? Akurát tak kamarátka ostane s dieťaťom sama na krku. To je ozaj skvelé riešenie. A prečo si chce toho dotyčného silou mocou udržať?

lintu
29. nov 2021

Ak chlap tú ženu nemiluje, kvôli dieťaťu ju nebude mať istotne radšej. Nehovoriac o tom, že to dieťa má vzniknúť ešte aj nejakým čudesným podvodom, čo ho určite už duplom nepoteší. Proste celé zle. Každopádne fajn plán, ako ten pseudovzťah už úplne dokašlať a uzavrieť ho.

aneta129
29. nov 2021

A neradili ti tie tvoje kamošky aj prehltnúť? Skús to zjesť, bude to mať lepší úspech... Aspoň na pleť...

miadi
29. nov 2021

Je čas najst si nove kamosky tie tvoje su Strasne hlupe. Sanca takto otehorniet je minimalna. A udrzat si takto chlapa nulovà. + a ten vztah v koncoch treba ukoncit.

komplikovana
30. nov 2021

ak chlap nechce, tak ani dieta ho pri zene neudrzi. To je taky nezmysel, ze az. A ak by ostal, skor ci neskor by aj tak odisiel.

moonlight1210
30. nov 2021

Ak ta zena caka, ze po oznameni tehotenstva sa chlap zmeni, bude ju nadsene nosit na rukach a cela ta tirada z cervenej kniznice, tak nie.

Najskor zacne hadka (bude presvedceny a pravom), ze to urobila naschval, alebo ze to ani nie je jeho.
Bude ju zrejme aj posielat na potrat. A najskor to len urychli koniec vztahu, lebo pojde hladat ochotnu dusu na stazovanie sa, a ked ju najde, opusti tuto zenu.
Resp. ona mu pride na neveru a vtedy ju opusti.
(A ak uz, bude ho zaujimat to dieta, nie zena. Takze ju bude ako matku kritizovat a mat vysoke naroky na jej starostlivost o dieta, kedze pre neho bude len na urovni pestunky jeho milovaneho potomka).

Casy, kedy sa tehotenstvo dalo zneuzit aj ako tajna zbran, lebo muz vedel, ze to jeho by okolie hlavne odsudilo, ze si splodil rodinu a opustil ju, su prec.
Odstranenim bilagu statusu slobodnej matky sa muzom otvorila nova dimenzia vztahov. Uzit si, splodit hoci aj dieta a pokojne odist k dalsej. Vsetci sa sice pohorsia, ale nakoniec iba mavnu rukou, ze vsak vychova aj sama a nie je prva. Problem ostava zene.

Zena ma nerozumne kamaratky (ak jej to naozaj radili a iba za “kamaratky” neskryva vlastny napad) a mala by si najst noveho chlapa. Tento ju zjavne uz nechce, nevazi si ju a ma ju za matrac na vybitie svojich potrieb.
Ak zena tento stav umelo natahuje, straca postupne poslednu uctu v jeho ociach a nech uz urobi cokolvek, jeho lasku a uctu si spat uz neziska.
Kde raz nastane odcudzenie, tam sa uz tazko city vykresu naspat. Uz vzdy bude tendencia hladiet na druheho ako na kamosa, alebo obchodneho partnera a vsetko brat ovela kritickejsie (kedze city su to, co zvysuje ochotu a toleranciu vo vztahu).

autor
30. nov 2021

@aneta129 stalo sa to v rodine a ja som chcela vedieť len ci to mozne

autor
30. nov 2021

@miadi stalo sa to v rodine chcela som len vedieť ci to je možné..

alexandra2468
30. nov 2021

Baby nepamatate si na tu expertku, co to tu pisala a presne tak to spravila?😃 tusim si tie spermie skusala zaviest “dnuka” aj striekackou.😃

ivkazba
30. nov 2021

Píšeš, že stalo sa to v rodine. My sme asi divná rodina, že sa nebavíme o tom, kam mi to chlap urobí.

mia78111
30. nov 2021

@agacela nepríde mi to ako rozumné riešenie.

miadi
30. nov 2021

@alexandra2468 strekackou to mozne je robia to tak lesbicky ked chcu otehotniet bez umeleho oplodnenia. Autorka prstom je ale mala sanca Aj ked nie nemozna. Preco by si vlastne chcela toto vediet ak sa Ta to netyka ?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
prasiatko30
30. nov 2021

Bratranec mal v prvom rade rozmyslat s kym sexuje a pouzivat kondom - nie sachovat, ze to dieta nie je splodene z lasky🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️Bohuzial natrafil na vychcanejsiu zenu ako bol on. 🤷‍♀️

marcellka32
30. nov 2021

Už dosť škôl zavreli, tak sa nudite deti? Tak si vezmi biológiu 7. ročník....ale nájdeš to aj na internete..
Neverím, že toto píše dospelá žena 🤦

lilitela
30. nov 2021

@janai1 ano bol to becker, akurat to slo do pusy a nie na brucho 🙂

stanulienkat
30. nov 2021

Primitivne a ubohe. Asi ako ta zena.