Vzťah so zadaným

7. nov 2024

Ahojte.
Viem, že ma tu mnohé, alebo možno všetky odsúdite, ale potrebujem radu..ide o to, že som si začala so zadaným chlapom, ktorý má vzťah 8 rokov (nemajú deti, nie sú zobratí) no majú hypotéku..stretávame sa 2 mesiace povedal mi, že o mňa nechce prísť, rozumieme si, cítim že mu je so mnou naozaj dobre, veľa sa smejeme, stále sa máme o čom rozprávať, máme spoločne hobby, takisto mi povedal, že má ku mne dosť veľké city a takisto ja ku nemu tiež dosť cítim...minule som mu po telefóne povedala, že sa nebudem hrať na čakanku a nepotrebujem byť pre niekoho nejaká druhá možnosť na to mi povedal, že on to s priateľkou nevidí ružovo už pár mesiacov a nechce s ňou byť, že sa kľudne môžme o tom porozprávať osobne, ešte mi povedal, že ma chce viac spoznať, lebo nevie čo môže odo mňa očakávať resp sa bojí toho, že keď to s ňou ukončí ho za nejaký čas pošlem kade ľahšie..možno by bolo lepšie to s ním ukončiť aj keď viem, že to bude bolieť..Čo by ste mi radili vy? Povedať mu to takým štýlom, že má vzťah a buď s tým začne niečo robiť, alebo ukončíme kontakt? Ach...

enmery
7. nov 2024

Long story short-on sa bojí, čo mu urobíš ty a pritom klame frajerku v 8ročnom vzťahu😄A chudáčik sa bojí, že Ťa nepozná a necháš ho, ak on ju nechá-to necie byť sám?Chudáčik pripúnataný reťazou k radiátoru a preto to s ňou nemôže ukončiť. Videla si Zem z vesmíru v noci?Videla si koľko je tam svetiel-tak nejako svieti ten chodiaci red flag😃😃😃Ženy, čo vám preboha je a prečo to robíte jedna druhej. Aj azyláky sú plné milujúcich mužov,ktorý ju už od zajtra nezbije, nevypije, ak ho nebude prvokovať.😃Muži na MK-pomóc, objasnite jej to.

beata_k
7. nov 2024

A ty si myslis, ze poza tvoj chrbat co bude robit? Ano, to iste, co robi terajsej priatelke. Ten chlap nema chrbtovu kost. Nikdy si nebudes ista, ci sa nestretava s inou. Toto chces?

jaass
7. nov 2024

Čo by som ti poradila? Kľudne sa s ním daj dokopy. A možno o 5 rokov tu bude písať iná, že sa stretáva s jedným mužom/tym tvojim a že on jej povedal, že nie je vo vzťahu spokojný 🤷‍♀️ ktovie

dadis
7. nov 2024

Takeho si veru ber..

autor
7. nov 2024

@beata_k Nie to určite nechcem.. práve preto som napísala sem, lebo niektoré si tým prešli a niektoré vedia dať naozaj dobré rady..Asi bude najlepšie mu povedať osobne, že má stále vzťah a kým ho neskončí, tak sa stretávať ani v kontakte nebudeme..ale je to také na polemizovanie keď to spravil jej, tak to kľudne môže spraviť aj mne..pýtala som sa ho či to ľutuje a povedal, že vôbec...

dzulli1980
7. nov 2024

Och, aký rozprávkar ... prosím Ťa, takíto "chlapi" nestoja za nič ... čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre Teba ... chudáčik.

enmery
7. nov 2024

@jaass Noe ktovie,.ale to ke istota ako vedieť čísla na lotto a podať to a vyhrať. Asi taká je pravdepodobnosť, že sa to nestane.😄

lilli110
7. nov 2024

Nemala si absolutne zasahovat do ineho vztahu. Mozes na to doplatit akurat ty...bestastna laska alebobti spravi, to co jej. A nechapem, co je pritazlive na rozpravkarovi, ktory najprv potrebuje istotku a spava minimalne s vami oboma a ked mu akoze budes vyhovovat mooozno potom najde "odvahu" opustit sucasnu partnerku, ktora mu podla jeho slov uz dlhsie nevyhovuje... no fuj, otras, pre mna max odpudive spravanie, alibisticky, zbabely manipulator. Ako sa ti toto moze pacit??? 😳

enmery
7. nov 2024

Nieže "kľudne". On tu už robí, vedome klame jej a to ešte nepoznáš jej verziu. Hold, proste niektoré ženy sa potrebujú aj za cenu pádu na hubu presvedčiť samé a stratiť 3, 4, 5, 6, 10 rokov a ešte tu postnúť plač, ako s ním chceli dieťatko a stratili roky, lebo on je hajzel-ako povedal jeden psychológ, nikto sa z top nestane hajzlom, vždy sú tam aj minimálne signály, ktoré žena ignoruje.

mimi2018
7. nov 2024

Ty si urobila chybu už na začiatku, že si si začala so zadaným chlapom. Teraz musíš niesť následky. To, že ti povie, že nie je vo vzťahu spokojný, môže aj nemusí byť pravda. Určite sa s ním už nestretavaj. Môžeš mu akurat povedať, ze keď bude úplne voľný, môže sa ti skúsiť ozvať. Ale určite na neho nečakaj, lebo takýto chlapi nemajú takéto skutky. Popalila si sa a nabudúce už budeš vedieť, že si máš hľadať iba nezadaneho. Veľa šťastia

pribinak
7. nov 2024

A ty mu veríš všetko čo Ti povie ? 🙈🙈🙈🙈🙈

jamimo
7. nov 2024

neodsudzujem ťa. Len takto racionálne...
Šuhajko nech si uprace priority. Ak tak strašne trpí (hotový martýr) v 8 ročnom vzťahu, bolo by fér voči jeho partnerke, sebe, aj tebe = aby vyložil karty na stôl. Normálne, ako dospelý chlap, pomenovať veci nahlas a začať riešiť finančné väzby a záväzky. Ináč 👆🚩👉 Nazdar😉
Nechcela by som hrať druhé husle a chlapa, ktorý chlácholí báchorkami na dvoch stoličkách. Je mi na 🤮 z takých chlapov, aj žien... Sorry za úprimnosť.
PS: ešte mi napadlo, však skús sa opýtať jeho partmerky na chudáčika, čože tak trpí s ňou, prečo ho dusí a. nedopraje mu krásny život s tebou 🤭 Možno by si oči otvárala a ona tiež!

autor
7. nov 2024

@mimi2018 Som si vedomá toho, že som spravila chybu už na začiatku.

autor
7. nov 2024

@jamimo Normálne mu poviem, že má stále vzťah a nepotrebujem hrať druhé husle..nech si to dá doporiadku najprv doma a potom nech sa ozve? Ale nateraz kontakt ukončíme úplne.

jamimo
7. nov 2024

tak, ak mu toto povieš a budeš si stáť za svojim, šuhajko oči vypleští 🫣 Máloktorý chlap sa dokáže postaviť k veci čelom a obhájiť novú, naozajstnú lásku. Väčšinou sa krúti ako červík v daždi na dlažbe 🤔 Sama uvidíš, aký bude "hrdina" Ak bude fair-play, tak potom ok.

autor
7. nov 2024

@jamimo Chcem to tak spraviť, nepotrebujem byť pre niekoho len nejaká druhá možnosť.. stačilo 🙂

tiezjedna
7. nov 2024

Bravíčko, strana 14...😉

anna_anicka83
7. nov 2024

Chlap, ktorý nie je spokojný vo vzťahu má z neho odísť. A nie kvôli inej žene ale kvôli sebe a svojej súčasnej partnerke. Z tohto, čo si napísala vyplýva, že sa s ňou nerozíde, lebo si nie je istý tebou. Čiže, radšej zadné vrátka v podobe súčasnej partnerky a spoznávanie sa? Ty by si s týmto bola v pohode? Ja nehovorím, že sa zadaný človek nemôže do niekoho zahľadieť, ale už keď vidí, že to je vážne, chce stretnutia, tak má mať gule a porozprávať sa so svojou partnerkou a ísť si svojou cestou. Bez ohľadu na to, či by so svojím objektom túžby vôbec dospel do nejakého vzťahu.

jamimo
7. nov 2024

tak fajn, ak máš v tom jasno 😉

pralinka25
7. nov 2024

tento tyzden si uz druha s rovnakym scenarom. to je az neuveritelne. som tu od roku 2006 a presne rovnako na chlp znejucich storiek som tu citala uz doslova stovky. uplne rovnake to je. ti chlapi hovoria vzdy presne to iste. zcnem citat a presne viem ako pribeh bude pokracovat.
ked odhliadneme od vsetkeho ze je to kurevnik podvodnik a bajkar tak uz len to ze clovek nedokaze byt sam zit sam so sebou a potrebuje sa uistit ze druhy vztah vyjde aby chudacisko neskoncil sam je otrasne. ako sa da zit a vydrzat s niekym kto nevydrzi ani sam so sebou a potrebuje stale niekoho pri riti.
kto nema moralnu zabranu klamat a podvadzat tuto zabranu mat nebude nikdy.

enmery
7. nov 2024

Skonči tk a žiadne také, nech sa potom ozve🫠 To je to isté len bledomodrom. Ak chceš prežiť svoj život šťastne a milovaná-odstrihni ho. Ak to nedokážeš, už to bude znieť ako klišé, ale zamysli sa, čo sa v Tvojom také zle vo vzťahoch stalo, že toto Ti príde ako hodnotný muž do života.😉

moonlight1210
7. nov 2024

Naoazj chces, aby ta skumal ako holuba na streche, ci sa mu hodis do portfolia a budes vhodny vrabec v hrsti? Aby konecne tu druhu pustil, a teda sa zavesil na teba?
Vyhras z kolaca dieru.

Podakovala by som za uprimnost, ze prizna, ze sa roky nerozisiel len preto, ze nechce/nevie byt sam, a poslala ho prec.

Lebo je schopny to roky tahat s tebou a hladat tretiu vhodnu kandidatku. Kym ty budes planovat buducnost, on bude tahat popri tebe treti vztah.
Ked nahodou otehotnies, sice galantne ostane z povinnosti s tebou, ale hlavou a srdcom bude u tretej, stvrtej, piatej,… kazda si vypocuje, aka si ty cela na prd partnerka, ale to dieta… kazda ho poobdivuje, aky je uzasny otec, obetavy, nesebecky,… no a vecer ulahne zas na teba, aby si uzil, potom sa z teba odkotula snivat o tej najnovsej, co bude opalovat, a ty sa budes stastna tetelit, ako si davno vedela, ze prebrat ho inej bolo spravne, lebo prave vy ste si boli sudeni.
Pripadne, ak budes citit, ze uz to medzi vami vadne, tak si budes nahovarat, ze stale sa to da zachranit, lebo s tebou ostava.
Mozno presne, ako si to asi nahovara jeho terajsia priatelka. Ze este nie je nic stratene.

A dalsia moznost je, ze az si s tebou uzije, vysvetli ti, ze ju nikdy neopusti, lebo (tristo dovodov) a necha ta tak. Pouzitu.

Nie, zeby ta nemohol podvadzat a sklamat ktorykolvek chlap na svete. Ale pri takomto ta moznost slusne stupa. Uz ma skusenost, ze sa to da.

gemerka17
7. nov 2024

Úprimne aj keby sa so súčastnou partnerkou rozišiel kvôli tebe, chcela by si ho s jeho hodnotami? Po 8 rokoch vo vzťahu sa dokopali k hypotéke, ale predtým svadba nič, dieťa prečo neprišlo. Zato hľadať zadné vrátka keď je vo vzťahu, na to by ho bolo. Toto je veľký red flag. Samozrejme vzťah nemusí vyjist, ale ak chce hľadať novu známosť, ešte predtým musí vzťah korektne ukončiť. Urobil to jednej, urobí to aj druhej. Ruky preč a hľadaj niekoho nového.

autor
7. nov 2024

@gemerka17 v januári to bude 9 rokov čo sú spolu keď som sa ho pýtala na svadbu povedal, že o nej sa bavili a nepotrebujú ju..keď som sa s ním bavila o dieťati povedal, že on chcel pred 2rokmi a ona nechcela a že teraz už nechce on ani to tak necíti 🤷🏼‍♀️

1ryba
7. nov 2024

Klasický namotávač. Priateľka je hrozná a on nepochopený. A na druhej strane naivka.

kristiii
7. nov 2024

Bojuj oňho! Taký ako on si zaslúži takú ako ty. A jeho priateľka druhú šancu.

autor
7. nov 2024

@kristiii 🤦🏼‍♀️

kandelabra
7. nov 2024

Tak poprve, kazdy normalny chlap by ukoncil jeden vztah, a hlavne ak su tam zavazky ako hypoteka, pred tym, ako by si zacal namotavat inu zenu, a nezalezi na tom, ako velmi si ho ocarila.
Po druhe, rada by som sa porozpravala s tou jeho priatelkou, ono je totizto dost mozne, ze ona o tom pravdepodobnom rozchode nevie, a ani len netusi o nejakom probleme vo vztahu, lebo s muzom je doma vsetko v poriadku.
A zvysok su klasicke kecy ako udrzat zaujem zeny ale nic vazneho nenaslubovat...

earlgrey
7. nov 2024

Ja len, že tebe nevadí, že má doma sex a pravdepodobne sex aj s tebou?...tá myšlienka, že partnerka mu vyfajčila alebo on jej robil oral a potom príde k tebe a bozkáva teba, oral hore dole...a v 9 ročnom vzťahu neverím, že používajú ochranu...atď.atď.atď. ...či za 2 mesiace ste spolu ešte nesexovali? 😬

autor
7. nov 2024

@earlgrey On mi povedal, že spolu nespávajú, že sú len kvázi ako spolubývajúci..ona si chodí na diskotéky, kade tade a on tiež po svojom 🤦🏼‍♀️ viem máte všetky pravdu...pri najbližšom stretnutí mu poviem, že by sme mali tento kontakt a stretávanie ukončiť, pretože má 9r vzťah, ani neviem či to s ňou naozaj niekedy ukončí a ja tu nepotrebujem hrať druhé husle..