Citim sa ako v nejakej nevydarenej tv show..s partnerom žijem už pár rokov, dnes totálny šok, vôbec neviem čo si mám o tom myslieť ani ako sa zachovať. Priateľ dnes nespal v posteli, len sa osprchoval a išiel "niečo robiť", dnes ráno po prebudení, pozerám a on nikde. Volala som mu, a keď zdvihol vraj je u krstneho (cez zahradu) ale nejak som tomu neverila, keď som mu povedala nech mi pošle fotku, že je tam nič, neposlal ani po pár správach.. kedže som išla spať celkom neskoro cca o pol 2 ráno a predtým sme si boli spolu zapalit, keď mu volalo nejaké číslo, čo nezdvihol len povedal, že nevie kto to je a čo volá o takej dobe..lenže ráno o 6tej nebol doma..takže je mi jasné, ze s niekym bol a pochybujem o tom, že to bol s tým s kým povedal.. kým prišiel domov prešla viac ako hodina od kedy som to zistila... videle som z dialky ako prešiel okolo bránky jeho krstného (nie som si na 100% istá či to bol on, takže som mu o tom nepovedala) a keď som mu povedala (chcela som len vediet ako zareaguje), že tam nebol tak zostal nervózny a podráždený...ved vraj sním hovoril a začal mi rozprávať čo všetko..a keď mi dal bozk cítila takú hnusnú chuť a vônu akoby len pred chvíľku doš*kal druhú..lenže mňe to príde ako jedno veľké zlé klamstvo..do toho viem, že chodí na zoznamky, zistila som to pár týždňov do zadu, a keď som mu o tom povedala len výhovorky, že to on nezaložil, že sa mu musel niekto dostať do telefónu a podobné sra*ky (tomu by neuveril ani môj pes)...verili by ste takýmto slabým výhovorkám? Už dlhšiu dobu zvažujem nad rozchodom, pretože dokonca aj sex sa nejak vyparil a ak je tak teda musím povedať, že to za nič nestojí..lenže problém je spoločné bývanie.. nechápem prečo su chlapy také špine, síce nie všetci ale ako tak čítam je ich dosť..takže zasmejte sa na mojej situácií, celkom bizár ale taký je život.. mali ste niektorá podobnú situáciu? Ja ani neviem ale už mi to je akoby celkom jedno ale pritom ani nie je 🫠 asi som divná a pokazená..
Úf, ťažko sa to číta...partnera by som si ale posadila na stoličku a dusila ho, kým by z neho nevypadlo kde bol naozaj. Ja by som chcela počuť pravdu.. A teda neulahcovala by som mu to tym, že sa len zbalim a odídem...nech znáša následky....
Prvá otázka - prečo je to "partner" a nie manžel keď s ním žiješ pár rokov a druhá otázka prečo to voláš spoločné bývanie keď si v podstate závislá na ňom.
Analogicky k tvojmu prečo sú chlapi svine sa pýtam prečo sú ženy také blbé. A rovnako nie všetky.
Pozri, pokial po x rokoch chodenia s priatelom nemas voci nemu doveru a mate takto nastrbeny vztah, radsej ist od seba
toto asi nebol prvý prípad, kedy si ho podozrievala, že? Lebo inak by si od neho nežiadala fotku prostredia, kde sa nachádza... Načo čakať na ďalší, načo ti je takýto vzťah?
Ja by som sa s nim rozisla uz len z toho dovodu, ze si po dosukani druhej neumyl zuby a nepouzil ustnu vodu. Totalny humusak.
@rillwen partner preto lebo ja po svadbe netúžím..závislá na ňom nie som len máme spoločnú hypo .. rozmýšľaj trocha, je aj iný dôvod na to prečo nie je ľahké sa zobrať a odísť, mám svoju prácu, mám svoje peniaze..
@danica2711 hej raz sa stalo ale nakoniec bol tam kde aj vravel.. postupne zisťujem, že takéhoto človeka v živote nepotrebujem a ani nechcem..
Tak to je fajn že to vieš, tak si uvedomuješ aj svoju cenu a hodnotu. Myslím si, že ti bez neho bude lepšie
Je jasné, že ťa podvádza. Ináč pre mňa sú takýto chudáci poľugovaniahodní.
Nie ste manželia, nemáte spolu deti, keby mal trochu úroveň, dávno sa mal s tebou rozísť🙄, keď túži po iných.
Toto podľa opisu už dobré nebude. Už tam je naštrbená dôvera z tvojej strany, neveríš mu, podozrievaš. A keď píšeš, že už aj sex sa vytratil a keď je, je o ničom, tak on už rieši pravdepodobne niekde niečo inde. Aj hypo sa dá vyriešiť k spokojnosti oboch, neboj. Mám známu, mladučkú babu, ktorá mala dva vážne vzťahy, ktoré žiaľ stroskotali a mali pobrané hypo a museli to riešiť, v podstate prišli o dva domy, vždy stavali nový s novým partnerom, takže celkom mazec. Skús porozmýšľať ešte, prehodnotiť alebo dotlačiť ho do toho, aby vyšiel s pravdou von a pošli ho rýchlo paka do prdky. Máš na lepšieho 🙂
Ukončí to pokiaľ nie sú deti.
Pekne ta klame.
Je to úbožiak a srab, Chce šukať inde, teba zhadzuje, ale nerieši to a nemá gule na to, aby odišiel. Má gule iba na povádzanie.
Ja by som sa s ním narovinu porozprávala že vieš o tom že chodi na zoznamky a v poslednej dobe ti príde zvláštne ako sa správa, že z teba nemusí robiť blbu ale nech ti narovinu ako dospelý človek povie, čo vlastne čaká a ako vníma vašu spoločnú buducnost. Ak to takto je dlhší cas a vravíš že nemáte ani intímnosti, tak to už neveští nič dobre, len by som to chcela vedieť od neho, potom by som riesila čo ďalej. Lebo zatiaľ sa ti nikde nepriznal a nemáš moc ani dôkaz že by si ho s niekym videla, alebo niekto iný že by ho videl. Takze ísť nato rozhovorom a keď uvidis že sa nebude chcieť priznať tak by som pockala kým by sa sám prezradil alebo ho niekto uvidi to je otázka času, kedy budeš mat aj dôkaz
Ja by som od takého odišla . Ešte vieš že má aj zoznamky tak to si zbytočne s ním . A tie výhovorky čo dal on to môže dať len fakt ubožiak. Stále ti bude klamať