Vzťah slobodnej mamky

29. máj 2024

Ahoj viem že vás tu je veľa v rovnakej situácii ako som ja = slobodná mama.
Nemali ste občas pocit že ste už na vzťah pripravené ale akoby stále nič ? Akýkoľvek kontakt s novým chlapom ma skôr odrádza ako napĺňa.
Snažím sa byt otvorená novým možnostiam a zažiť lásku takú tu ozajstnú. Ale potom si zase poviem že všetko zvládam sama.
Je to blok vo mne alebo neciem.
Našli ste si partnerov a zažívate lásku ?

syslik81
29. máj 2024

lenze ty uz nehladas len partnera ale aj niekoho k dietatu a o to je to tazsie-ale nie nemozne ..si len viac opatrna ... no nemala by si to prehanat a dat im sancu ... dieta podrastie bude vonku s kamaratmi a ty sa budes citit sama..a aj ked to zvladnes ako kazda tak mat partnera je ulahcenie,

autor
29. máj 2024

@syslik81 pochopiteľne Ano hladam vzor pre môjho syna. Aby videl ako vyzerá láska a všetko to čo malé deti vidieť majú.
Mám suoer rodinu o tom potom ako mi s veľa vecami pomáhajú. Ale takú tu spriaznenú dušu, porozumenie aj bez slov po troch rokoch samoty to chyba.

babkaland
29. máj 2024

Prečo je tolko slobodných matiek? Zabúdate na ochranu mládež?

tttbb
30. máj 2024

To pride ked stretnes toho naozaj zaujimaveho a preklopi sa to samo, ze ho budes chciet. Ak sa na to necitis, netlac na pilu, vsetko musi v zivote dozriet aj v veci v Tvojej hlave. ;)

autor
30. máj 2024

@babkaland bábätko je plánované a vytúžené
To že nás jeho otec nechal a odišiel bez slova som si nevybrala ja a nesnívala o tom

babkaland
30. máj 2024

Au, to je smutné. Je strašne veľa slobodných matiek, keď sa stane to druhé (nie tvoj prípad) že nechcene sa otehotnie, tak zdúchnu, lebo takí muži si chcú len užívať vzťah bez starostí, preto sa obvykle nikam nechcú posunúť, a do zásnub ich tlačí obvykle partnerka alebo rodina atď. Keď podlahne nátlaku vždy sa to v ňom bude biť že: chcel som? Nechcel som? … Ale ak je to také že muž chce rodinu, tak by logicky nemal zdŕhať zo vzťahu. A k téme: veľa záleží aj od tej slobodnej matky, lebo tým že sa stane žena matkou, nezmení sa na iného človeka. Stále to bude tá žena a jej povaha. Ja som si raz velice rozumel s jednou slobodnou matkou, a nemuselo to byť preto že je mamou, ale proste dobrá povaha, keby som ju spoznal ako dievča tiež by sme si rozumeli. Bola na veľmi nedostupnej časti republiky. Tak z toho nič nebolo a aj lutujem že som niečo nevymyslel. Tak to nieje tým že si mamou. Aká si to je hlavné. Deti väčšinou príjmu každého kto sa im venuje. Sú ako steniatka. Ak je väčší tak má to pubertálne obdobie keď sa najviac naváža do maminých frajerov, a keď už má po 20-ke už obvykle má vlastný život, ide do zahraničia, spolužiť s pristeľkou atď. Takže my po 40-ke to už máme vyčistiné. Rovesníčky majú odrastené deti.

sisska96
5. aug 2024

No a ešte nie každí chce vychovávať cudzie dieťa. Čo úplne pochopím