Ahojte možno mi poradíte či ísť do toho alebo nie . Som muž - otec s predchádzajúceho vzťahu mám syna , ktorý je v mojej starostlivosti . Už 9 rokov som nemal žiadny vzťah ( ani som nevyhľadával , jedno sklamanie stačilo) . No teraz je situácia trochu iná , už viac ako mesiac si píšem s jednou ženou z Ruska . Je medzi nami 10 ročný rozdiel ten nieje prekážkou ani pre mna a ani pre ňu . Ona má za sebou 8 ročný vzťah a už 3 roky je bez partnera . Píšeme si o všetkom možnom , o živote , sklamaniach , láske , pocitoch . Vymenili sme si pár fotiek teda skoro v každom e-maili dostávam fotky alebo videá . Sympatie sú vzájomne . Otázka je oplatí sa ísť do takého vzťahu ? Viem že kultúra na Slovensku a v Rusku je rozdielna . Na jednej strane mám chuť to risknúť a ísť do toho no na druhej mám z toho strach .
Daj si pozor na toto.
Ahoj, posílám jen jeden článek z milionu. Tohle je nejběžnější typ podvodů, trvá měsíce, než se začne něco dít a už budeš namotaný. dávám tomu 99,9 ze 100. Čti a nech to plavat, potkáš určitě reálnou ženu, která vás bude mít ráda. https://plzenska.drbna.cz/krimi/7603-ruska-kras...
Tiež myslím, že bude chcieť vymámiť peniaze, najskôr na pas, na letenku, potom ešte bude potrebovať niečo zaplatiť pred odletom.. prídeš o 20-30 tisíc € a nikdy ju neuvidíš..
To je muzska verzia americkeho vojaka pre naivne zeny?
Alebo zas nejaka fejkova tema na diskusiu…
Napus jej,že si chudobný a ze mas dlhy a viac o nej nebudeš počuť.
Falošný profil. Chce ta obrat o peniaze. Akurát tento víkend sme sa s priateľom o tomto bavili. Aj jemu vypisovali.
je to podvod, bude pytat peniaze, vytiahne z teba tisice a ked uz nebude mat co, tak proste zmizne z virtualneho sveta. Hladaj si na vztah realnu zenu, nie virtualnu z internetu. Absolutne nevies, ze kto Ti pise. Ano su aj vynimky ale tak pozname dnesnu dobu. Napis jej, ze si chudobny, nezamestnany, ze byvas v jednej izbe niekde v zdielanom byte a bude po laske.
Neviem, ci poznas taku americku relaciu "90 day fiance", kde si Americania alebo Americanky dovlecu cudzinca/cudzinku do USA a do 3 mesiacov sa musia zobrat. A tam by si videl pribehy, cista laska jak krystalova studnicka. Vacsinou sa s nimi zoznamili online, niektori aj osobne v krajinach tretieho sveta a bolo tam niekolko zien z Ruska a to neboli zlatokopky,to boli sefky zlatokopiek.
Máme málo single Sloveniek? 🤔
Oslovil si prvy ty ju alebo ona teba?
Prosim ta,na chvilu pouzi vyhradne mozog a poloz si otazku co moze zena z inej krajiny,navyse z krajiny kde sa zije raaadovo horsie a tazsie ako na Slovensku,chciet od muza ako si ty?Je malo Rusov?Je malo volnych slobodnych Sloveniek?Urcite mas vek na to aby si nerobil hovadiny obzvlast ak mas dieta.
hned vojaka za tym vidite ;) pre mna je dolezite, aby si si odpovedal na otazku od
@0silvia0 - potom ako pise
@ukgirls - bol uz real face to face hovor? no a ak je to realna zena..... tak ti k tomu poviem jedine ---- tuzi sa dostat do EU a niektore pre to obetuju cokolvek.
este pred vojnou som bola v Moskve, sluzobne. Kolega slovak, co tam zil, si nedal pozor na usta a povedal, ze som bez partnera ---- proste sa preriekol, nedomyslel veci.... A tak som sa stala cielom zaujmu 🙂 jeden mi narovinu povedal, kolko mi zaplati ak si ho vezmem a on bude zit v eu..... a teda to boli este casy mieru a pohodlia.
Nie Nie Nie
Kamarat takto naletel a keby nezasiahneme pride o velke peniaze. Bol chudak uz namotany... tiez fotky mal ale nikdy videohovor... Akoze sanca tam je ze je to normalna zena ale fakt mala. Vacsinou ide o podvod.
Ako chces ist do vztahu? Je to Ruska zijuca nejakych 100 km od teba, ze ju mozes aj realne stretnut? Lebo nejake dopisovanie a pripadne posielanie penazi niekam do pekla je hlupost, nie vztah. To, Ti niekto posle fotky nic neznamena … mozno si dopisujes s nejakym 60 rocnym chlpstym Chlapom, ktory je plateny s provizie kolko blbov nachyta … takisto moze k na tom zarabat aj tvoja vyvolena … uz si povedal magicke slovo .. velmi dlhy cas bez vztahu a velke sklamanie = uboleny clovek, kt je nachylny uverit nejakej iluzii - staci ho len dobre spracovat … ako smejdi nachytaju dochodcov len v inom prevedeni
Ked chces byt len sprostredkovatelom povolenia na vstup do EU, smelo do toho. Kto vie kolko ta to bude stat na eura, ale lacne to nebude v kazdom pripade. Mas dost nasporene?
Hlavne jej prosim neposielaj ziadne peniaze, za ziadnych okolnosti.
Pravdepodobne takto pise s dalsimi xy ako ty a ked nadobudne urcitu uroven dovery dostavi sa pointa toho celeho.
Ruskam never ani nos medzi ocami.
@peknyvladko to ale není žádná ruska. Je za tím gang podvodníků. Organizovaní, šikovní, jedou ve velkém, sto komunikací, 30 chycených naivkůůů
Jeeej, dnes som na FB videla take vtipne video, kde sa chlap rozpraval s potencialnou frajerkou Ruskou. A bolo to nieco v duchu, ze ci je ochotna fungovat 50:50. Ona, ze jasne, on jej da 50% jeho platu, penazi atd. Potom tam bolo, ze ocakava, ze jej kupi apartman.... fakt to bolo vtipne.
Urcite si daj pozor, aby islo o realnu osobu.
Jasne, ze su sympatie vzajomne 😂 a na tebe su najsympatickejsie peniaze a eu pas, teda ak je realna. Lebo este je mozne, ze je to uplna fikcia a zachvilu zacne nariekat, ako jej mama zomiera na rakovinu a potrebuje 2000€ na lieky, potom 1000€ na veterinu pre macku, potom 5000€ aby vykupila brata zo zajatia a 3500€ na protezu dolnej koncatiny co otcovi nohu odtrhlo…
Najdi si taku, s ktorou sa vies hocikedy bez problemov stretnut na kavu.
To si vážne na tom až tak zle, že veríš vo vzťah s niekým, kto je od teba 1000 km ďaleko a navyše z Ruska, kde má všetko pod palcom FSB?
Do akého vzťahu? Čo máš 15 rokov? Nájdi si reálnu ženu nie chlapa za klávesnicou
Ta chce jedine odist z krajiny a hlada blbca vo si ju vezme
Napisala ti ona?
Ako ste sa vlastne zoznámili? Môj známy z Belgicka takto už roooky udržuje vzťah s jednou "Ruskou". Už jej poslal toľko peňazí, už aj letel do Kahiry, kde sa mali stretnúť a ona nakoniec neprišla, lebo čosika... Nechce vidieť pravdu, od synov sa kvôli nej odstrihol. Pritom fajn milý chlap, čo by si určite našiel milú ženy niekde blízko...
Najhoršie je, že častokrát to nie sú len jednotlivci, ale skôr organizované skupiny, ktoré potom tie peniaze používajú na nákup zbraní, alebo financovanie iných fakt zlých veci...
Mna veľmi zaujíma ako to dopadne
pockaj az si zacne pytat peniaze.. tot je najznamejsi podvod na nete .. xy fotiek potom bude chciet peniaze potom prist a dalsie peniaze ... prosim ta nenalet jej ... skusil si s nou face to face telefonovat? vyhladal si si jej fotky na nete? meno etc?