Ahojte,
Som slobodna mamina, mam 2 male deti.
Len pre ilustraciu, vztahy som mala pred detmi aj po detoch, vzdy to boli mladsi muzi odo mna a bezdetni.
Momentalne sa uz par tyzdnov stretavam s o 7 rokov starsim muzom, rozvedenym, ma deti, kt.ma v striedavke.
Je to uplne ina "liga". Myslim tym uroven komunikacie, jasne formuluje co chce, ake su jeho priority a ciele. Je voci mne pozorny, staristlivy, velmi sa o mna zaujima. Pise mi, zavola mi. Skratka citim, ze somnou chce stravit cas a zaroven prihliada na to, ze mam este male deti, tzn.ze ma zbytocne netlakuje a uplne respektuje, ze v prvom rade su u mna deti. To nie je samozrejmost, z doterajsich mojich skusenosti. Cize mi to prinasa taku pohodu v tom stretavani.
No ale k veci. Ako aj z nazvu diskusie vyplyva, pocas manzelstva bol neverny. Nie raz. Jedna nevera prerastla v dlhodobejsi mimomanzelsky vztah (zalubili sa) a nakoniec to vyustilo az k rozvodu.
Bol ku mne uprimny, sam iniciativne sa s tym priznal a teda, velmi ma to sklamalo. Lebo to vyzeralo idealne.
On podvadzal, pretoze sa v manzelstve vytratila blizkost. Problemy sprvoti aj riesili ale vzdy to skoncilo v starych kolajach. Tak prisla prilezitost na neveru. Vtedy riesil jedine deti, ze aky by mal na ne dopad pripradny rozvod. Tazko sa zmieroval z predstavou, ze by sa rozviedol, hoci svoju exzenu uz davno nemiloval a nerozumel si s nou. Z doterajsieho sposobu zivota ako tvrdi je unaveny a znechuteny. Chcel by mat normalny a pekny vztah. Hoci si je vedomy, ze s takou vztahovou minulostou to nebude jednoduche.
Ako som uz pisala, som sklamana. Na jednej strane by som to chcela s nim skusit, pritahuje ma ako clovek ale zaroven sa bojim stracat cas a energiu na nieco, co mozno nema zmysel, pretoze mu nebudem moct verit.
Je sanca, ze sa moze zmenit. Resp.sa uz zmenil a uprimne chce robit veci inak?
Poradte mi prosim vas, dakujem.
Z dot
Ahoj. Si dospelá žena, urob, ako sama uznas za vhodné a hlavne nežiadaj rady od pseudo odborníčok na MK.
Nevyskúšať,nevieš. Držím palce🙂
Pozri, vyskusat mozes a uvidis aky bude dalej. S tym, ze deti do toho netahajte, proste sa spoznavajte a uvidi sa. Lebo to znie vselijako
Keď máš odvahu riskovať, že ťa vymení za milenku, len čo sa vytratí blízkosť vo vašom vzťahu, či prídu iné bežné problémy, hor sa do toho. A neboj, jemu to chudákovi bude ľúto. 🙂
neblázni, ber tohto keď sa ti ráta, tento sa už možno vybláznil. pri žiadnom nemáš istotu že nepodvedie 😉
za mňa dve dôležité veci:
1. Spoznávaj ho pomaly, zapoj aj rozum a hlavne ho príliš skoro nezaťahuj do života svojich detí.
2. Dbaj na antikoncepciu!
Prečo to tak riešiš keď si mala vzťahy pred deťmi aj po deťoch? To tiež neznie aby si bola na nejaký dlhodobý vzťah, či?
Vidíš aký je šarmantný, inteligentný.... vie ako na ženy a vždy ho to bude baviť. Tak ako ohuril teba ohuri aj kvantum ďalších žien.
Lenže ty si už matka a ja by som v tvojej pozícii nedávala šancu,,nevernikom".
Je to na tebe.
S malými deťmi by som trikrát rozmýšľala koho si k sebe pustím a nie randiť s kade kým.
Zaujimave, ze sa ti takto priznal. A tu su len dve moznosti, bud ta ma naozaj rad a chcel ti to povedat, aby si sa to dozvedela od neho, alebo ta chce pripraviť na to, ze si vlastne vedela, do čoho ides, ak by nahodou si panko chystal zadné vrátka.
Za mna: bola by som urcite ostražitá, hlavne ako sa sprava v spolocnosti, k casnickam, ci neflirtujte, celkovo jeho interakcie s inými ženami.
Daj tomu šancu ale bud opatrná.
u neho je teda sex prvoradý a ak ho nemá tak ide inde, ak si na tom rovnako s prioritami tak to s ním skús, inak treba rátať s tým, že pôjde inde
autorka, podľa toho, čo píšeš v úvode sa prikláňam skôr k názoru, že sa už vyblbol a že je naozaj možné, že so ženou nemal intímnosti. otázka znie: ako dlho? lebo ak ju podviedol po mesiaci bez sexu, tak dovidenia.... ak však čakal 3-4 roky, či sa žena spamätá a potom už hľadal únik, to pochopím... toto je dosť zásadná vec, povedal ti, ako dlho intímne nežili, kým došlo k nevere?
"Ne",za mňa nie. Chlap,ktorý rieši problém vo vzťahu "hop na druhou",sa podľa mňa nezmení. Polož si otázku,čo ak nebude sex zo zdravotných dôvodov? Sex je dôležitý,ale dôležitejšie je ako sa k tomu dotyčný/á postaví. Nevera je len slabosť. Silný človek problémy rieši inak.
Tu ti nikto nepovie, ako to bude, je to hop alebo trop. Za seba ti poviem, ze do vztahu s manzelom som isla este vo vztahu s ex, moj manzel mal vtedy rovnako priatelku. Dali sme sa dokopy, po mesiaci sme sa s vtedajsimi partnermi rozisli a sme spolu 11 rokov. A ja teda rozhodne podvadzat neplanujem, lebo som nasla, co som chcela, neplati teda, ze kto uz raz podvedie, bude to robit naveky, staci mat silnu motivaciu nerobit to.
Dneska sa s tymi nepochopenymi roztrhlo vrece - dalsi co ho manzelka nechapala a tak sa musel hodit na vsetko co sa len mihlo okolo 😅😅😅😂😂😂😂
@prasiatko30 Fúha, v inej téme nakladajú chlapovi za jednu milenku, s ktorou chce ostať kvôli dlhodobému nezáujmu manželky a tú "neverný nie raz" je pomaly princ na bielom koni.😏😃Sila MK.
@enmery tento si zasluzi viac pochopenia, lebo ho uz nepochopilo zo 6-7 zien - tak to treba chapat
@enmery tiež sa nestačím diviť 😆.
Prosím ťa,len neocakavaj,že sa kvôli tebe zmení🙏
Kto už bol neverný viackrát, bude neverný aj v budúcnosti. Preber si to ako chceš.
Ano je ,ked bude mat 60 rokov, bude aj verny,Prosim ta nesracaj s nim cas.POdviedol manzelku, s ktorou ma aj deti, a s tebou det inema, tak ta bude fest podvadzat,keby mal iq a uctu aspon k svojim detom ,tal sa nebude k...vit s inymi.Ja buda jeho manzelky ,by som ho nechcela ani keby bol najlepsi na svete ,co sa tyka rodiny ,ale vernost je na prvom mieste a tu nedodrzal.Stakouto dg by som ho odkopla.skoda si s nim zacinat a stracat cas
Mna by zaujímalo, preco nezostal s tou milenkou, s ktorou sa do seba zalubili a viedlo to k rozvodu. Povedal ti to?
A potom druha vec - mam osobnu skusenost, ze takyto clovek je chronicky klamar. Vedia dokonale maskovat neveru a neprides na to, ani keby si sa poskladala.
Budis dojem zufalky- slobodna matka, co berie rad radom vsetko, co jej pride do cesty, len aby mala nejakeho chlapa. Len dufam, ze nepredstavujes kazdeho frajera detom, pretoze im tym davas do zivota priklad, ze striedanie partnerov je uplne ok. A k veci- o chlapa, ktory mal milenky (mnozne cislo) pocas manzelstva a ktory nevydrzal este ani s tou poslednou milenkou, kvoli ktorej sa rozviedol, by som neobtrela ani nohy, nie to s nim randila niekolko tyzdnov. To su tipy chronickych suknickarov, kt. sa rychlo obkuka jedna vagina a potrebuju ju vymenit za inu.
aj tak to autorka skúsiš tak čo😀 načo sa tu pýtaš žien,keď už dopredu vieš,čo spravíš🙂 jasné že ťa to s ním láka.No ale hádam neveríš, že akurát ty budeš tá jediná a pravá.Hlavne keď pánko ma minulosť akú má.Daj si radšej dole tie ružové okuliare to nie je povaha pre vážny vzťah
plus aj ty by si si mohla dať trošku oddych od chlapov.Mne by sa nechcelo veru dajakému prať osraté trenky a stále nejakého zhladávať.Trošku si daj pauzu.Možno potom sa na teba nalepí aj niekto normálny
Takze: si slobodna matka s dvomi detmi...
1. Ani ty nie si ziadne terno.
2. Chlap bol k tebe aspon uprimny. To ze raz podviedol este neznamena, ze je to notoricky nevernik. Ludia robia chyby a beda tym, ktori si myslia, ze im by sa take nieco nemohlo stat.
@zelenina1 on nepodviedol raz. podvadzal pravidelne a kvoli poslednej milenke sa rozviedol a ani s tou nezostal. takze ano, je to notoricky nevernik.
neverník ostane nevernikom. aj vás vzťah by časom zovšednel, plus máš dve deti kde zariadit si stretávanie je tazsie, cize by mohol lahsie sklznut zase k nevere ktorú by si on zase ospravedlnil že ty si nemohla skrz deti atd… ja by som sa na to skôr vykaslala. máš dve malé deti, nepotrebuješ este riešiť aj svoje zlomené srdce kvôli nejakému chrapunovi. mimochodom jasne že sa zdá teraz ideálny, veď očividne zapôsobiť na ženy vie a vie čo im ma hovoriť - vid opakovane nevery, takze si daj na takeho rozprávkara pozor, ale ideálny teda vôbec nebol keďže už je aj rozvedený a aj nejedna milenka ho kopla dakam
😄🍿