Vzťah s kolegom

11. okt 2024

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Môj partner je zároveň aj môj kolega. Chodíme spolu už niekoľko mesiacov, avšak v práci nikto ani len netuší, že sme spolu. Obaja máme viac menej ho a pracujeme vo viac menej ženskom kolektíve. To, že o tom nikto nevie nám obom vyhovovalo, pretože ani jeden z nás netúži po prehnanej pozornosti. Introverti budú chápať. Avšak radi by sme šli spolu na dovolenku a z tohto dôvodu by sme to radi oznámili aj v práci, že spolu chodíme. Aký je podľa vás najlepší spôsob to v práci oznámiť? Celkom sa obavám aj reakcie, či to nebude problém v práci. Ďakujem pekne za všetky rady.

majka1719
11. okt 2024

A na co to mate v praci oznamovat. Ved to je vasa sukromna vec. Nahlaste si obaja v rovnaky datum dovolenku, nemate co komu vysvetlovat.

stellarstar
11. okt 2024

Na čo to v práci oznamovať? Vyberte si obaja dovolenku a tým to skočilo

viera77
11. okt 2024

Oznámiť? V práci sa predsa oznamuje tehotenstvo, výpoveď, PN....neoznamovali sme nič, jednoducho každý časom na nás videl a pochopil, že sme skrátka spolu. Samozrejme v práci ako kolegovia, za bránami pracoviska ako pár a po čase v práci už aj ako manželia.

egonsk
11. okt 2024

dajte si pred najvacsimi klebetnicami francuzaka a o zvysok sa uz postaraju do 2 dni oni 😁😉

dzulli1980
11. okt 2024

Mne to kus prehnané príde ... oznamovať vzťah v práci ... načo? ... však si zoberte v rovnaký termín dovolenku a nič viac nerieš ... a možno sa dovtedy aj rozídete, veď ste spolu len pár mesiacov ... na začiatku je každý vzťah "ten pravý, na veky vekov atď.".

muchotrafka298
11. okt 2024

Nevidim v tom ziadny vyznam oznamovat kolegom sukromne veci. No a co ze si beriete dovolenku v rovnakom termine. Nemusis nic vysvetlovat, das si podpisat alebo schvalit dovolenku a tym to hasne.

marca12
11. okt 2024

Naco oznamovat. Vezmite si dovolenku a na dovolenke si zaveste na soc.siet spolocnu foto a to budu kolegyne cumiet 🤣

petronellla87
11. okt 2024

@marca12 takto sme to spravili my 🤣

kacena2022
11. okt 2024

Ja som spoznala svojho manžela v práci,tiež sme boli zo začiatku kolegovia a tajili sme to že sme pár.Nam nedali naraz dovolenku keďže nikto nevedel prečo chceme naraz.Najprv som mala ja a potom on.No po lete sa to dozvedeli lebo som sa sťahovala k nemu a chodili sme jedným autom do práce 🙂

kp7333
11. okt 2024

to si len vy myslite, ze okolie nic netusi.

lulu0123
11. okt 2024

Povedz 1 kolegyni a za chvilu to vedia vsetci.

milos81
11. okt 2024

Netušil som, že vzťah treba v práci oznámiť, čo je koho do toho ? Okrem toho, keď si to s tým kolegom náhodou rozmyslíš a bude tam neskôr iný kolega, budeš to tiež oznamovať celej firme ?

rozculena
11. okt 2024

veď vytlač oznámenia ako na svadbu

personality
11. okt 2024

Čize doteraz vyhovovalo, ze nemáte pozornosť a teraz sa chcete zhovadit oficiálnym oznamovanim? Hmm.

kitycat
11. okt 2024

Ale no :D
Si predstavujem ako si tam este buchnete konfety a šáňo :DD

natalka13
11. okt 2024

Idete na dovolenku a to je dovod oznamit to v praci?🤔
A ako? No pisomne sefovi asi nie, normalne blizkej kolegyni povedz - chodim s ferom a ideme spolu na dovolenku.0

personality
11. okt 2024

Ešte vydrž. Aby ste sa nerozišli na tej dovolenke. 😀

h2
11. okt 2024

S mojím mužom som sa zoznámila v práci, boli sme 11 rokov kolegovia, kým sme sa dali dokopy. Nikomu sme nič neoznamovali, kolegovia nie sú ani slepí, ani blbí.

vilma7
11. okt 2024

U mňa pracovali na vedľajšom odd . manželia, roky som netušila že sú spolu. A nikomu to nevesali na nos, ak sa niekto opýtal, tak mu to povedali. Je to vaša súkromná vec.

luciaaaaa
11. okt 2024

@h2 woow, to znie zaujimavo. To ty si ho 11 rokov odmietala, ci jemu 11 rokov trvalo pozvat ta na rande?

luciaaaaa
11. okt 2024

Citis potrebu sa pochvalit, ci preco to chces v praci oznamovat?

andreatytler
11. okt 2024

Ja celkom chapem ze to chcete oznamit, aby ste sa vyhli klebetam poza chrbat, alebo trapnym otazkam. Ak to skutocne dobre tajite a nikto nic nevie, povedala by som to najlepsiej kamoske v praci medzi recou a nechala na klebety aby sa to roznieslo. Ziadne oficialne oznamovanie.

zuzana9393
12. okt 2024

Možno to v práci už dávno vedia. Tiež sme si mysleli, ako to dobre tajime 😁 ale niektorí vedeli

andrea2323
12. okt 2024

Inak, tí ktorí sa čudujeme na tom oznamovaní, tak na niektorých pracovných pozíciach, nemôžeš mať vzťah na pracovisku resp v rovnakom oddelení z bezpečnostných dôvodov napr. financie, bankovníctvo.. ono to asi nebude autorkin prípad, ale to len tak pre info ☺️ a vtedy to je naozaj lepšie ohlásiť..autorka sa však asi len už nechce skrývať a vyjsť na verejnosť, nieže by ju k tomj ohlasovaniu zaväzovala pracovná zmluva 😁

1ryba
12. okt 2024

Určite vás už niekto niekde mimo práce spolu videl. Ak nežijete zavretí v jaskyni. Neoznamovala by som nič. A ani by som sa neskrývala, pokiaľ nie je jeden z vás vo vzťahu. Je to trápne sa tváriť, že nie ste spolu. Podľa mňa to už dávno všetci vedia.

natalka13
12. okt 2024

@andrea2323 ale tam kde je to zakazane, nema ohlasovanie vyznam. Jeden musi odist.

andrea2323
12. okt 2024

@natalka13 vieš čo, u nás napr stačilo presun na iné oddelenie, aby nemali prístup do rovnakých systémov 🙂 čiže bolo treba osloviť len HR aby to poriešilo, ak chcel človek ostať vo firme 🙂 ale to sa bavíme hypoteticky, nevieme aká je to spoločnosť, ani ako veľká

januska12323
12. okt 2024

Nič nemusíš oznamovať a kolegovia nie sú blbí, už to vedia.