Vzťah s cudzincom

9. nov 2024

Ak by vam prisiel niekto taky do zivota, kto sa vam paci ale pochadza napriklad z Indie, Afriky, Iranu, dali by ste mu sancu? Alebo by ste boli radsej za slovaka?

pribinak
9. nov 2024

Nemusí to byt Slovák, ale určite nie muž z úplne inej kultúry, náboženstva, z prostredia kde majú ženy úplne iné spoločenské postavenie a práva

obcanka123
9. nov 2024

Ja žijem s cudzincom ale on je z Veľkej Británie

ksenia16
9. nov 2024

Dom ukrajinka. Známa bola vydatá za afričana, to určite nie. Úplne iná mentalita, žena je poschodisku dole v hierarchii

cinamood_
9. nov 2024

To je ale zvláštna otázka, môžeš povedať nie a zajtra stretnúť muža svojho života, ale inej národnosti, možno aj z iného kontinentu.
Či je biely, čierny, zelený.. asi si najskôr všímať aké ma hodnoty v živote a z akej je rodiny. Totiž ak mama celý život nepracuje a robí slúžku jeho otcovy, je dosť možné že bude hľadať to isté, možno len v “europskom” vzhľade 🙂
Na druhej strane sa nemusíte vôbec hádať, ak si nebudete rozumieť 😂

klotildabazarik
9. nov 2024

Nie a nie😂

aliziana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kavasmliekom
9. nov 2024

Aj keby nikto iný na našej planéte nebol, tak nie 😉

autor
9. nov 2024

@aliziana odkial je partner?

aliziana
9. nov 2024

Ak chceš vedieť viac, napíš mi správu

bessie12
9. nov 2024

Žijem s cudzincom, ale je to stále Európan. Mentalita podobná tej našej. Ale život s moslimom, respektive s úplne inou kultúrou a náboženstvom? Nikdy. Ani keby to bol posledný chlap na tomto svete.

deti95060810
9. nov 2024

nie..

rebi789
9. nov 2024

Ja som s cudzincom ale je to stále europan, najlepší vzťah aký som kedy mala 🙂

mleo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivonadusa
9. nov 2024

pred 10 rokmi by som napisala nie a teraz napisem ano. manzel je cudzinec a taketo nieco ako laska sa neda naplanovat. nelutujem. ma to viac pozitiv aio negativ. v neposlednom rade lietame do tepla x krat rocne, deti su dvojjazycne… kto nezazil, odsudi,ma na to isty nazor, ale zivot meni… 🙂

vroni
9. nov 2024

Mám cudzinca (z Eu) a v pohode. Ale muža akejkoľvek viery by som nechcela (ani moslima ani praktizujúceho kresťana ani hinduistu), mohol by byť aj Slovák ako tri repy.

vilma7
9. nov 2024

Ja žijem dlhodobo v zahraničí, ale šancu na založenie rodiny som dala jedine Slovakovi. S nim si rozumiem najlepšie...A nejedná sa len o reč.

lindusss2016
9. nov 2024

Mala som vztah s cudzincom a za mna uz nikdy nie. Slovak - presnejsie vychodniar, ale to uz je len rozmar 😁

ahhola
9. nov 2024

Za mna nie, takych Bez dcery neodidem su tisicky.
Ale o chvilu sa tu zjavi LK a ta ti to odobri. 😅

marianarem
9. nov 2024

Tak keby to bol niekto ako moj muz, tak by mohol byt aj z Iranu, preco nie 🙂
Ono to podla mna zavisi skor od rodiny, z ktorej muz pochadza. Aj tu na SK je stale dost muzov, ktori su vychovani tak, ze muz, ked zarobi, tak si uz svoje odrobil a ostatne je ulohou zeny, aj ked chodi tiez do roboty. Aj to je v podstate ina kultura pre mna.
Mala som vztah s cudzincom z EU, no tam bol tiez problem v rodine. Chalan bol dobrak a aj makal ako srob, ale v jeho rodine sa proste nenosilo vzdelanie. Musel ist robit hned po ukonceni povinnej skolskej dochadzky, hoci nebol vobec zly ziak ani primitiv. Ja s doktoratom z matematiky som pre nich bola postrach, Sodoma Gomora, odmietali sa so mnou vobec stretnut. Vobec som nieco take v Europe necakala.
Pri muzovi som mala prave pocit, ze pochadzame z velmi podobnej rodiny. Nasi otcovia mali rovnaku profesiu a nase mamy tiez, obidvaja otcovia sa podielali aj na chode domacnosti, zeny boli uplne rovnocenne partnerky, vzdelanie sa cenilo atd. atd. Uplne iny pocit.

ivonadusa
9. nov 2024

@marianarem mne neda nereagovat. manzelov(cudzincov) otec bol priklad toho ako si pisala - zarobil som, trochu sa pohram s detmi a zena staraj sa. manzel je opak neho - teda zastupi ma vo vsetkom a sam. manzelov brat je typ ako ich otec..
velmi zalezi od kazdeho cloveka, ale samozrejme, rodina ma na to velky vplyv 🙂

marianarem
9. nov 2024

@ivonadusa Ano, to je pravda, su ludia, ktori si z rodica zoberu antipriklad, ako sa spravat nechcu.

adkoalauri
9. nov 2024

Nie

luccija
9. nov 2024

Nikdy

nikoletta1712
9. nov 2024

Ja som mala vzťahy s cudzincami, úžasné roky môjho života, v domácnosti som žila s mužom z Nairobi - veľmi rada na to spomínam…

abbey1
9. nov 2024

Mám vo veľmi blízkej rodine 2 také vzťahy, jeden už manželský. Oba sú s mužom z iného kontinentu. Oba vzťahy spokojné a stabilné

danyelia
10. nov 2024

Niee, nedala by som mu žiadnu šancu - iná kultúra, životný štýl, náboženstvo...bodka. Nie. Načo si komplikovať život. Som za Slováka...

marca12
10. nov 2024

Ja nie,na to som az prilis rozumna a bojim sa. Radsej budem zit kludny zivot so Slovakom. A ani ma nepritahuju pocernejsi.