Ahojte,
ja len tak pre info, ako by ste reagovali vy.
S priatelom žijeme už rok spolu, všetko je krásne, fakt nemám sa na čo sťažovať. Ale vadí mi jedná vec. Telefonuju si s byvalou.Už nie su spolu doooosť dlho, par rokov, ona ma muža, male dieťa. Ale stale mu vola, tak 2x do tyzdna. Ako sa ma, čo nove a tieto veci...neviem, pride mi to divne, som stihačka, či ako to nazvať? :D Proste fakt mame krasny vzťah, ale si to predstavte, mate pekne popoludnie, pozerate film a zrazu mu zavola a pri Vas keca pol hodku a smeju sa tam, otras. Alebo minule v aute tiež, a stále to tak je. Nechcem vyznieť ako žiarlivka neskutočná ale tak ja som s tym v predošlých vztahoch nikdy nestretla 😀
tak keby priatelovi zalezalo na tom, ako sa citis, nebude to robit.. ved to je uplne divne a chore.. a ked mu to neprekaza tak neviem no 🤷🏻♀️ opytaj sa co ako by sa on citil, keby ty si volas a chichoces sa s byvalim.
Netolerovala by som to určite
Za mna totálne nepochopiteľne…
Raz to skončilo ,nemám sa už prečo zaujímať…
Autorka: Možno ostali kamoši. Nemôže mať partner kamarátov/kamarátky? Ľudsky si možno sedia.
@zuzanockamt ale nie je to blbé? aj voči súčasnemu partnerovi? malo takych vztahov je, co takto funguju dalej. a ak ano, sem tam si napisat co nove.
@mec321 Určite to nie je časté.
Byvaly zostal za dverami, buch, zabuchnute dvere a 💩 mu do toho, ako sa mam a co mam nove. Nove nemam nic a stare mam s nim decko 😃 a aj tak si nevyvolavame a nepiseme.
Aj sa stretávajú, či si len volajú? Ak si len volajú, je to čudné. Ak sa aj stretávajú, očividne sa nerozišli v zlom, sú kamaráti a jediné riešenie vidím povedať partnerovi, ako veľmi ti to prekáža a podľa jeho reakcie zvážiť, či o taký vzťah stojíš.
Mna by zaujimal dovod ich rozchodu
Akurát včera sme boli s mojim mužom na návšteve u môjho bývaleho😂 Rozišli sme sa v dobrom, vzťah nám nevyšiel ale to nemení nič na tom, že je dobrý človek 😊 Od rozchodu sme ostali kamaráti a nič sa nezmenilo. On už tiež má manželku a nedávno sa im narodil syn , tak sme sa boli pozrieť 😊 Muž je za dobre s bývalým a aj jeho žena somnou😊 Dokonca neraz chodím von len vo dvojici s jeho ženou 😊
Zas bolo by to iné, keby to mojmu mužovi alebo jeho žene vadilo😊
@oli2782 toto je milé veľmi 🙂
mohli ostat kamarati, mam kamosku ktora ma podobny vztah s byvalym, ze si zavolaju, stretnu sa, aj ich rodiny, ze spolu z casu na cas, sedia si po ludskej stranke, takze preco by sa mali uplne odcudzit, len za to, ze vztahovo im to nevyslo
@oli2782 asi máte inú situáciu, všetci sa navzájom tolerujete. je to váš spôsob života a vyhovuje vám to...
autorka: môj názor - je to divné. ak ich nespája dieťa.... čo na to ten jej partner? čo tak spojiť sa s ním a pokecať si? vypisovať si s ním? či myslíš, že on je natoľko benevolentný, že jemu nevadí, že jeho žena si píše s ex a teda s tvojim súčasným? no neviem. ja osobne by som to netolerovala. jedine, ak by šlo o deti.
a nikdy nepochopím tvrdenie: rozumieme si, rozumejú si ako kamaráti (myslím tým bývalé páry). keď sa raz rozídem s človekom, s ktorým žijem, rozídem sa s ním preto, že si s ním proste nerozumiem. a teda osobne ho už v budúcnosti ani nevyhľadávam a ani nie som zvedavá, ako sa má, ako žije. je mi to jedno. je to človek, s ktorým som si NEROZUMELA. a teda nechápem, ako je možné, že niektorí si zrazu po rozvode/rozchode začnú rozumieť...
Je mu vzácne všetko to,čo nemá alebo mať nemôže.....vždy to tak bolo a vždy bude...
Pozitívne by som brala to, že sa pri tom neschováva a vola s ňou aj pri tebe, takze nemá čo skrývať. Ale celkovo by som s tým určite mala problém, ešte keby z času na čas, tak by som mu síce povedala, čo si o tom myslím, ale možno by som to nejak prekusla, veď nemusí sa každý rozísť a spáliť všetky mosty, ale dvakrát týždenne, to je fakt divne…,
@panelacikova My sme sa rozišli z dôvodu, že sme mali iné priority. Chceli sme žiť každý iný život (On sa chcel odsťahovať, ja nie. On chcel už dieťa, ja vtedy ešte nie.) . Tieto hádky spôsobili, že sa úplne vytratilo to, čo sme k sebe cítili. No za to si ešte ako kamaráti rozumieme, veď s kamarátom riešiš iné veci ako s partnerom. Preto sme si síce ako partneri nerozumieli ale ako kamaráti áno😊
Toto je však veľmi individuálne a sama sa často stretávam s tým, že veľa ľudí tomu nerozumie😊 Samozrejme pravdepodbne sa jedná o inú situáciu. Jej to vadí, nám nie😊 Aj som písala, že vtedy by to bolo iné.
@oli2782 však to. pokiaľ sa tolerujú všetci štyria, je to OK. ale takáto zhoda je vzácna. a ako píšeš, u autorky to je na 100% inak 🙂
Ono ako nie je na to nic zle, pokial to neprekracuje nejake ti emedze, no 2 x do tyzdna sa proste aj mne zda byt moc. Este je tu to, ci sa jej ozyva aj priatel alebo len ona jemu
Mne by to vadilo tiež
Nudi sa na materskej 🤣
No neviem co je natom zle. To teraz kazdy kto s niekim niekedy chodil ma mat odutu hubu az do konca zivota?? Tiez mam frajerov s ktorymi sme sa rozisli ale nemam problem pokecat ako sa ma. Kedze sa rozisli to znamena ze ako partnery si nevyhovovali ale ako kamosi mozu. Tiez mam byvaleho ktory mi vola stale ked potrebuje radu co je aj niekedy 3x denne kedze jeho otazky smeruju k mojej pravovnej aktivite. Nic zle natom nevidim. Som vidata od tiez tak neviem preco by to malo vadit.
Samozrejme ze sa ale v sukromi nestretavame lebo nejak mi nevychadza cas a aj keby tak som leniva ist do mesta😂
Ako partner bol mizerny a to som este mila ale ako kamos v pohode.
Ani len raz ma nenapadlo mysliet na stare casy ved preco? Ked ti raz niekto nevyhovuje v 20ke tak ani v 40ke nebude
To napadlo aj mna ked ma potrebu sa mu takto casto ozyvat. Osobne by som asi partnerovi povedala, ze sa mi to moc nepaci a mam z toho proste taky zly pocit
Toto by som určite netolerovala. Mne sa stalo,že raz zavolala ex môjmu priateľovi s tým, že potrebuje niečo doma,lebo im prišli robit nivu kuchynskú linku a niečo s vodou tam a on jej slušne odpovedal,že nie neprídem....chvíľku bola ticho a potom znova Ako prosím,že neprídeš.....on jej na to Áno neprídem, koli priateľke. Odvtedy sa neozvala. A ex majú byť tabu. Keď stretnem niekde ex,pozdravím sa a to je tak všetko a to aj priateľ, ale vyvolávať si toto nie,je to dosť podozrivé. Ja by som ho stopla hneď,že sa mi to nepáči a uráža ma to,ponižuje. Môžu mať aj neviem aký vzťah po rozchode a skvelo si rozumieť, na tom nie je nič zlé, ale vyvolávať si,tak toto nie. Ja by som jej zavolala raz a pekne vysvetlila,kde je jej miesto. A to jej mužovi nevadí???
Je to maximálne divné. Ja netvrdím, že sa už nikdy nemajú kontaktovať, ale volať 2x do týždňa pre nič, za nič, čo má nové?
To by vadilo každej zvlášť ak je to kontaktovanie teda takto často. Ja by som sa nemohla trápiť len tak nejak v sebe a isto by som mu to povedala
Je to nevhodne. Je ine napisat ex k narodeninam vianociam atd ale taketo vytelefonovacky…
Za mna je to chore a divne. 🤦♀️ Načo mu vola, čo ma nové atd 🤷♀️