Stretla som dnes jedného muža, totalne atraktívny, boli sme na káve a povedal mi, že je panic pritom má 25 rokov, ževraj je introvert a nevie so ženami rozprávaťm myslíte, že si vymyšla, že bude vyzerať lepšie alebo to može byť pravda
tiež myslím, žiaden muží nevydrži byt tak dlho panic
To by si sa čudovala.
Ale treba si to porovnať s tým, ako vystupuje, lebo z toho ako to opisuješ, mi to až na takého introverta nevyzerá...
@hefo tak ja som jeho pozvala
Nemusi si vymyslat vobec
Ja som tiez bola prva.. u dospeleho muza
Tiez velmi atraktivneho , trochu utiahnuteho
Naj kamoš ešte v 24 bol a nie dobrovolne akosi nemal šťastie 😹neni to až take ojedinele
Vyskusaj. Ked ta vyprasi ako profesional, tak potom to je fakt bajkar.😁
Vydrží, ešte dlhšie 😅 osobné jedného poznám
Zo seba vychádzajúc, nemusí to byť klamstvo
Môže byť, prečo nie. Či je bájkár vidíš, či je panic zistíš keď vyskúšaš.
Introvert co sa nevie rozpravat so zenami, tak na prvom stretnuti nepovie, ze je panic v 25 rokoch
A prečo by nemohol? Moj manžel bol tiež 🙂
25 ročný muž môže byť kľudne panic. Ale taký nepôjde s tebou hneď v ten deň na rande a neprezradí sa.
Moj mal 32 ked sme sa spoznali a bola som jeho prva. Tiez je taky utiahnutejsi a vtedy ani tak dobre nevyzeral. Dost pri mne schudol a zamilovala som sa do neho tym, ze si ma ziskal. Je uzasny. Tiez som mala z toho obavy lebo to bolo hned vidiet pri prvom sexe, ze nema ziadne skusenosti. Ale aspon som si ho hned vycvicila 😂
Teraz je uz ostrielani a, ze nelutuje, ze som jeho prva a chce aby som bola aj posledna 😍
To nie je pravda, poznám minimálne dvoch v 35 rokoch a veru ešte sex neskúsili. A vôbec nie sú žiadny podivini, skaredi...
Preco by nebol? :D
Prečo? Môj prvý frajer mal 27 a stále panic. Nie každý potrebuje silou mocou zasunúť. Možno mal iné priority.
No vôbec to nie je až tak ojedinele ako sa môže zdať 🙂 a taktiež aj so ženami.. to len v tejto dobe majú potrebu sa chváliť tí čo sexujú od 14tich pomaly 🙈 a berie sa ako niečo zle keď niekto nesexuje po 2 stretkach 🤷🏻♀️
Neviem si predstaviť že by mi chlap povedal že nemal vážny vzťah ale pretiahol ja neviem 4 ženy.. dovidenia, zbohom čau 😅
Jedného poznám osobne, je to veľmi dobrý chalan. Celý tvoj opis naňho sedí vrátane veku, snáď to bol on. 😁
Môj bol do 27cky. Mám kamaráta, čo má 26 a je brutálne pekný a tiež ešte s nikým nebol. Myslím, že je to skôr príťažlivé ako niečo odpudzujúce.
No a co? Moj manzel bol tiez. Ono to nie je take jednoduche ak nemas vazny vztah.....nemas tu davy bab, co ti daju na druhom rande
Hm poznam aj starsích co nemali, aj z bordelu utiekli a aj sa im posmiali v 27ke..proste to nerobili a co jeden bol pevnejsi druhy az tak nebol naj..ale teraz ma jeden rodinu. A mal taku co mala plno muzov. A je super. Aj ten druhy. 🙂
Kľudne to môže byť pravda. Mám kamošku, ktorá bola panna do 27 rokov a pri tom úplne pekná, atraktívna žena, len si dlho vyberala. Keby som to nevedela, nikdy by som to o nej nepovedala.
Určite môže byť. Sú aj starší muži, ktorí nikdy nemali vzťah a ani žiadnu ženu. Itčkár?
Žiadny bajkar. Môjho manžela som stretla v 25. Bol panic. Hanbil sa zbaliť dievča, nie to ju ešte pobozkať. Neveril si tak bol vždy v úzadí. Až ja som bola prvá ktorej dal bozk a neskôr aj viac aj to sa mi priznal až neskôr lebo sa za to hanbil
No ja neviem, mne je cudne na prvom rande hovorit niekomu cudziemu o panictve. To je akoze bezne?
@evkamotka Toto je presne to, čo niektoré ženy nedokážu pochopiť, ten rozdiel medzi mužmi a ženami.
Žena (skoro každá) by mohla mať sex skoro kedykoľvek, ale nechce (s tými, čo sú k dispozícii).
Muž (skoro každý) by chcel mať sex skoro kedykoľvek, ale nemôže (žiadna preň nie je k dispozícii).
Bajkar