Vzťah - nevzťah

10. okt 2024

Pred rokom som vrámci práce na projekte spoznala zaujímavého chlapa, iskrilo to medzi nami, vyhľadával moju blízkosť, veľa sme sa spolu nasmiali, ale nič medzi nami nebolo, keďže som bola zadaná (on vtedy nebol zadaný). Dúfala som, že po skončení projektu (pred pól rokom) ostaneme v kontakte ako kamaráti, ale nemal záujem, aj keď na fb ma z priatelov nevyhodil. Medzičasom už zadaná nie som, on o tom nevie. Občas sa náhodne stretneme na chodbe alebo v jedálni, cca 1x mesačne. Vždy sa veľmi poteší, že ma vidí, prehodime pár viet, pýta sa ako sa mám (o vzťahoch sa nebavíme). Napísala som mu k narodeninám a veľmi milo odpísal, ale debatu nerozvíjal. Strašne mi chýba jeho prítomnosť, jeho humor, naše rozhovory, jeho záujem, pozornosť, ktorú mi dával, stále naňho myslím. A ak by aj nebol vzťah, chcela by som ho aspoň ako kamaráta, lebo je pre mňa zaujímavý človek. Ale ak pri náhodnom stretnutí naznačím záujem, hneď cúva. A teraz mám dilemu. Mám možnosť ísť do projektu, kde by sme zas boli v každodenom kontakte. Môžem sa rozhodnúť. A ja neviem či do toho ísť. Či radšej naňho zabudnúť, alebo dúfať v nejakú možnosť vzťahu alebo aspoň kamarátstva? Bojim sa sklamania. Ešte stále som neprekusla to, že nechcel ostať v kontakte po projekte. Prečo je potom taky strašne rád keď ma náhodou stretne?

minenkak
10. okt 2024

A spýtala si sa či nechce byť v kontakte?

gribka1
10. okt 2024

Možno je taký typ, že je milý a teší sa na každého. Pozvi ho kávu pokecať. Samozrejme p, že si voľná nespomínaj, iba ak by sa pýtal.

michaelam2
10. okt 2024

Co znamena ze sa tesi ze ta vidi? Lebo prehodit par viet a spytat sa ako sa mas moze byt len normalna slusnost, nic viac. Kedze teda nevyvija ziadnu inu aktivitu

autor
10. okt 2024

@minenkak áno, keď končil projekt. Odpovedal, že veď určite sa niekde na chodbách budeme stretávať. To ma tak zaskočilo, že radšej som to nerozvíjala

vanilkovazmrzka
10. okt 2024

Uprimne, ty netuzis po kamaratstve s nim. Ty ho chces do vztahu, alebo do kamaratstva ktore ma prerast do vztahu. Ale ked on cuva, uz ma asi iny objekt zaujmu takze naco s nim chces udrziavat blizky kontakt? Aby si sa viac trapila? A pokial ide o pracu, ja by som do toho nesla ale mozno si popri praci plne uvedomis ze on uz skutocne nema zaujem

autor
10. okt 2024

@michaelam2 aj to povie, že sa teší, že ma vidí. Obzerá si ma vždy od hlavy po päty, obíjme ma.

deti95060810
10. okt 2024

určite by so do toho projektu kde je on nešla...hanbila by som sa - si bude myslieť že mu nadbieham...
hrdosť by mi nedala.

earlgrey
10. okt 2024

Tak si otvor ústa...alebo mu napíš, pozvi ho von...možno čaká, že urobíš prvý krok...existujú aj muži, ktorí nemajú gule pozvať ženu von..možno je jeden z nich...

autor
10. okt 2024

@gribka1 nemôžem ho pozvať na kávu, keď on neprejavil záujem ostať v kontakte. Nikdy som nerobila ja prvý krok a ani nechcem

autor
10. okt 2024

@earlgrey nemyslím si, že je ten typ, je dosť sebavedomý. A písala som, že ak aj naznačím záujem, tak cúva

gribka1
10. okt 2024

Tak potom čakaj, nechápem dôvod nepozvať známeho na kávu.

rozculena
10. okt 2024

nie je gay?

h2
10. okt 2024

Ak vedel, že niekoho máš a teraz nevie, že už nemáš, tak jasné, že sa o nič nesnaží. Lebo si myslí, že máš stále priateľa. Čiže ak chceš niečo viac, nabudúce mu na otázku, čo máš nové, odpovedz, že si sa rozišla s priateľom. A ďalej už uvidíš, či má záujem, či nie.

autor
10. okt 2024

@vanilkovazmrzka mám pár kamarátov, pri ktorých to do vzťahu neprešlo a som rada, že sú v mojom živote. Ja nemám rada odstrihávanie sa. Radšej mať kamaráta ako nič.

minenkak
10. okt 2024

Však ho zavolaj na rande,ak odmietne tak ťa jednoducho nechce

autor
10. okt 2024

@rozculena určite nie. Asi 2x sa stala taká situácia, že sa mu v mojej blízkosti postavil. Zakryl sa rýchlo, ale všimla som si to

autor
10. okt 2024

@h2 nikdy sme sa o vzťahoch nebavili, iba to videl na fb. Takže takto to naňho vybaliť určite nechcem

earlgrey
10. okt 2024

@autorka
Naznačila si...treba priamo povedať...alebo nechať tak..

autor
10. okt 2024

@minenkak teraz by odmietol určite. Ale možno by sa to pri novom projekte zmenilo

gribka1
10. okt 2024

Veď prejav trochu záujmu. Žijeme v 21. storočí.

vanilkovazmrzka
10. okt 2024

No vidis a niektori ludia v dospelosti uz nevyhladavaju kamaratstva, ale len milenky/milencov alebo partnerov

autor
10. okt 2024

@earlgrey ja som typ, že radšej nechám tak. Nechcem robiť žiaden prvý krok

earlgrey
10. okt 2024

Ža sa mu 2x postavil 🫣 tak chudák chlap, ktorý sa nevie ovládať...si len predstav, že si s ním vo vzťahu a jemu sa postaví pri každej žene 😃

autor
10. okt 2024

@gribka1 prejavila som na konci projektu záujem ostať v kontakte a nepochodila som

gribka1
10. okt 2024

On o taký kontakt asi nemal záujem. Kto by chcel byť kamarát, ak by chcel viac.

minenkak
10. okt 2024

Prečo s ním chceš tak silou mocou ostať v kontakte,keď on nemá záujem

h2
10. okt 2024

Ale veď odpovedať mu na otázku, čo máš nové, že si sa rozišla s priateľom, ešte neznamená, urobiť prvý krok, či nadbiehať mu. Len mu dáš informáciu, ktorú nemá a to, že to nevie, mu možno bráni v tom, aby ten prvý krok urobil on.

autor
10. okt 2024

@vanilkovazmrzka tak ja mam dosť kamarátov. Mam partiu, s ktorou chodíme na chaty, ďalšiu, s ktorou chodím na koncerty, ďalšiu na turistiky. Sú tam aj zadaní, aj nezadaní. Rada by som ho do niektorej partie zavolala, ale teda keď nemal záujem ostať v kontakte, tak nič

autor
10. okt 2024

@minenkak chýba mi. Stačí, že sa náhodou stretneme a celý deň som šťastná 😀

rozculena
10. okt 2024

a keď sa mu postavil,tak tam nebol nikto iný iba vy dvaja?