Ahojte v skratke : mam vzťahy so ženatý mužom a viem ze jeho ze ma tiež milenecký vzťah. On to nevie ze jeho žena má ten vzťah. Povedali by ste mu to ?
Dik za radu .
no jaka pekna rodinka .. a mozete ist vsetci 4 na rande spolu
no mozu vzniknut 3 situacie- bude mu to jedno.. nastve sa a rozvedie,alebo zisti ze o zenu nechce prist a nielen ze sa nerozvedie,ale este aj milenku posle do ehm... tak si zvaz na co mu to vraviet a co tym chces ziskat
Čo tak si dať štvorku. Toto teba trápi ako milenku?
A prečo mu to chceš hovoriť? Aj jej sa pôjdeš pochváliť ze ju jej muž podvádza s tebou? Možno majú takú dohodu len ty o tom nevieš a dufas ze keď mu to povieš sa rozvedie a už nebudeš len milenka ale partnerka?
Povedz mu to, tesne pred vyvrcholenim.
Ďakujem .. Pekný večer prajem
@lopticka001 blahoželám
Ja som sa pýtala ci by ste to povedali , a nie špekulácie..🙄
@lopticka001 ak chceš prísť o milenca, tak povedz. 😁
Mňa na tvojom mieste by netrápilo že milencova žena ma milenca ale že ty spíš s mužom aj s milencom on spi zo ženou a ona ma milenca no fuj bála by som sa že dostanem nejakú pliagu na tvojom mieste kdeže milencova žena ma milenca ktorý je asi tiež ženatý fuj.😝
A aku ocakavas reakciu? Ze sa rozidu a on bude iba tvoj? Aby si nebola sklamana, ze sa nahneva na nu, aj na teba, a bude koniec hlavne s tebou.
Nepovedala
@mqkm Ďakujem za radu
@lopticka001 je to úplne jedno,aj tak je to len milenec,dnes je tu,zajtra už nemusi
Keď si jeho milenka, tak áno, povedala by som mu, že aj jeho manželka má milenca.