Dievky, prosim o radu. Stala sa mi taka situacia v praci, ze som si zacala rozumiet velmi dobre s byvalym mojej kolegyne. On tiez pracuje v rovnakej firme ako my. Najprv sme iba na chodbe sa tak rozpravali, potom ma pozval na kavu, kde sme presedeli takmer 4 hodiny a vobec som si to neuvedomila ako ten cas ubehol. Nie su spolu cca rok, rozchod inicioval on, ale boli spolu pekne dlho aj 8 rokov asi. Je mi to aj luto ze to je takto, lebo mi je s nim fakt super, ale citim ze uz to zachadza do niecoho viac a toho sa bojim, lebo proste si neviem tskyto cudny trojuholnik predstavit na pracovisku. Z rozpravania viem ze ona by ho asi chcela aj spat, ze vyhladava naschval kontakt s nim...
Ja som môjho manžela prijímala do zamestnania...vôbec iskra neprebehla...sme spolu 24rokov z toho 17 rokov manželia
@veklipo len mne to pride take cudne ze ak by aj z toho nieco bolo tak stale je vo firmr jeho byvalka a to sa s nou stretavam kazdy den
Ahoj. Tiež by mi to nebolo príjemné... Hlavne z dôvodu že ona ešte vyhľadáva kontakt a chce ho nazad. Keby ró mali uzatvorené úplne, tak by to bolo zas o niečo ľahšie.
A aká je pravdepodobnost že ju budeš mať denne na očiach?
Počkala by som ako sa to medzi nimi vyvinie.Po 8r a pracujú spolu,neboli by jediní čo sa k sebe vrátili.
@vilma7 no bohuzial velmi, kusok odomna sedi
@kubkovamama ano tiez si toto vravim a ze mozno chce mna pouzit na to aby ona ziarlila
Len mu hneď nepodľahni... buď nad vecou...nezamiluj sa bezhlavo....maj chladnú hlavu....chce to čas... uvidíš ako sa to bude vyvíjať...
@adka176 ano presne o toto sa snazim...ale vazne som prekvapena ako si rozumieme...a vidim teda ze aj on sa velni snazi
Ja som tak nejak podobne začala moj vzťah.
Už sme 14r manželia