Ahojte,po skoro 2,5 roku priateľ odišiel robiť mimo SK,ako ste zvládali situáciu keď odišiel muž ďalej od domu? 🥲
Kam mimo? Ako casto bude doma? Je rozdiel, ked niekto odide robit do Rakuska (nas znamy tak robi a je doma na vychodnom Slovensku 4 dni a 3 dni v praci v Rakusku) a ked odide do Svajciarska alebo Finska
Kolko mate obaja rokov? A je to docasne, ci na dobu neurcitu? S mojim terajsim manzelom sme spolu zacali chodit, ked som mala 16, chodil na vysku do KE (sme zo Spisskej N. Vsi), bol vtedy prvak. Vidali sme sa cez semester od stvrtka, ked vacsinou prichadzal, do nedele (ale nie kazdy den). Po 2,5 roka vztahu som sla na VS do BA a cez semester sme sa vidali raz za 2 alebo 3 tyzdne vacsinou od piatka do nedele. Dalo sa to, ale bolo to tazke. Vzali sme sa po 7 rokoch chodenia.
Muz doma len cez vikend? Takyto model maju tisice slovenskych rodin (aj s detmi), preco by to nemalo fungovat prave vam dvom?
Ine je, ak vidite partnera raz za mesiac. Sice ste v kontakte kazdy den, ale postupne sa zacnete vzdalovat - az po par rokoch zistite, ze sa k vam domov vracia cudzi clovek.
@lala369 a prečo nejdeš s nim?