Vzťah na diaľku

lala369
22. apr 2024

Ahojte,po skoro 2,5 roku priateľ odišiel robiť mimo SK,ako ste zvládali situáciu keď odišiel muž ďalej od domu? 🥲

viky2612
22. apr 2024

@lala369 a prečo nejdeš s nim?

mimi3008
22. apr 2024

Kam mimo? Ako casto bude doma? Je rozdiel, ked niekto odide robit do Rakuska (nas znamy tak robi a je doma na vychodnom Slovensku 4 dni a 3 dni v praci v Rakusku) a ked odide do Svajciarska alebo Finska

lala369
autor
23. apr 2024

@mimi3008 domov bude chodiť len cez víkend aj to nie vždy💁🏽‍♀️

mimi3008
23. apr 2024

Kolko mate obaja rokov? A je to docasne, ci na dobu neurcitu? S mojim terajsim manzelom sme spolu zacali chodit, ked som mala 16, chodil na vysku do KE (sme zo Spisskej N. Vsi), bol vtedy prvak. Vidali sme sa cez semester od stvrtka, ked vacsinou prichadzal, do nedele (ale nie kazdy den). Po 2,5 roka vztahu som sla na VS do BA a cez semester sme sa vidali raz za 2 alebo 3 tyzdne vacsinou od piatka do nedele. Dalo sa to, ale bolo to tazke. Vzali sme sa po 7 rokoch chodenia.

domkakvet
23. apr 2024

@lala369 vo vztahu je dolezite aj take veci ustat, ak potrebuje napriklad zarobit na vase spolocne byvanie, ale ak tam ma byt na stalo, tak s tym by som nesuhlasila.

zelenina1
23. apr 2024

Muz doma len cez vikend? Takyto model maju tisice slovenskych rodin (aj s detmi), preco by to nemalo fungovat prave vam dvom?

Ine je, ak vidite partnera raz za mesiac. Sice ste v kontakte kazdy den, ale postupne sa zacnete vzdalovat - az po par rokoch zistite, ze sa k vam domov vracia cudzi clovek.