Zdravíčko , dievča mi odišlo na 2 mesiace preč (dohodla sa so šefom že potom už sa naspäť nevráti ale že bude už so mnou (aj bývať). Sme spolu len krátko (1 mesiac) ale v sme kontakte už cca necelý rok. (medzitým chodila tiež tak na 1-2 preč len vtedy sme ešte neboli spolu a ja som nebol šielene zamilovaný) Chcem sa opýtať ako zvládnuť to čakanie, viem že všetci hovoria že to zbehne ako voda ale mne to príde celkom dlho, som z toho celkom smutný a takisto aj trošku sa bojím kedže viem ako chlapi na nu letia.
@h2 Zdravíčko , toto je moja prvá 🙄
Vážne? Tak sa ospravedlňujem, jeden týpek má tiež tento problém a už sem o tom písal viackrát.
No a čo, že na ňu chlapi letia? Ak ťa má rada nerozhádže ju ani nahý chlap vo vani.
@h2 Super som rád že nie som jediný 😀
@januska12323 Ide o to že jej kolega čo dochádza vraj sem tam , tak jej stále vypisuje a ona povedala že už si s ním nevypisuje ale aj tak sa navzájom sledujú :D Ale možno len ja velmi prehanam každopádne dakujem za povzbudzujúci komentár !
Skôr by ma osobne zaujímalo prečo sa nad tým tak trapim že ju neuvidím 2+ mesiaca , ved to nie je celý život hmm
Ja mám depky, keď mi chlap odíde len na víkend, a to sme spolu 3 roky 🙂 asi som tiež divná 🤔🤷♀️
@rony2255 Tak to by som bral viac v pohode , každopádne chápem !
Ona sa ti priznala, že sa s kolegom sledujú?
no keby teba nechcela, tak s tebou nie je... nie?
@alalajka Aby sme sa chápali tak , ona mi poslala screen a náhodou tam dole bola ta jeho správa.
@marseillefan áno dáva to logiku, len mi už teraz vypisuje že jej chýba sex... Tak či jej nahodou to až moc nebude chybať
Ak ste spolu tak kratko tak je uplne normalne ze sa ti to zda ako dlha doba a prave vtedy ten cas ide aj pomaly. Jednoducho v tej faze zamilovanosti chce clovek byt s tym druhym tak s tym asi nic nenarobis. Podla mna je to normalne. Pri ziarlivosti plati asi len to ze ak by ta chcela podviest tak to spravi ci budete spolu stale alebo nie. Tak musis asi len vydrzat kym to prejde a vyuzivat moznost kontaktu aspon cez technologie ✊🏼✊🏼✊🏼😊
A kam preč odišla? Nemôžeš cez sviatky zabehnúť za ňou?
Keď už po mesiaci chodenia nemas v nej dôveru a pochybujes, tak to sa rovno rozide. Dôvera je dôležitý piler vzťahu
Ak ta podvedie aspon to uz budes vediet teraz po mesiaci a nie po rokoch.
Keď to má vyjsť tak to vijde. S frajerom som mala 3 roky vzťah na diaľku. Už som sa vrátila na Slovensko. Teraz to bude 8 rokov na Vianoce, a už sme aj manželia. Treba si dôverovať.
Ešte koľko diskusií tu o tom založíš? 🙄