Zdravíčko , odišla mi nová priatelka naspäť na 2,5 mesiaca do Česka , potom sa už ma vrátiť. Avšak aj ked si píšeme, voláme , vkuse si namyšlam nejaké veci , či tam s niekým niečo nemá a podobne. Ako sa toho zbaviť ? prosím o rady
Boze spamätaj sa 😀
Inak, 2,5mesiaca je nič
to nebude ta prava, ked je neveris
Ďakujem všetkým !
Tak s tymto sebavedomim to daleko vo vztahu nedotiahnes
Ak by ta chcela podviest, moze to spravit aj doma tebe pod nosom. Na to dialka nema vplyv. Takze jej musis verit.
@janko1256 Tak asi si velmi neveris a bojis sa, ze ju stratis. Ja si myslim, ze neries ju, ale sustred sa na seba, dobre by bolo nejako posilnit sebavedomie. A to aj do buducnosti, lebo aj ked sa vrati, budes rozmyslat, co robi, ked je vonku s kamoskami, na firemnej party a podobne. A take nieco zeny dost odradza. A naopak sebavedomy muz pritahuje. Nie namysleny alebo taky, co sa vychvaluje. Taky zdravo sebavedomy, ktory sa nijako nepredvadza, ale proste veri tomu, ze ma hodnotu a silne stranky a ze moze zena chciet prave jeho.
Buď jej veríš alebo nie ... vzťah je hlavne o dôvere ... zrejme si prehnane žiarlivý, na tom popracuj ... lebo Ťa nechá, život so žiarlivcom je peklo.
@janko1256