Vzťah na diaľku

janko1256
6. dec 2023

Zdravíčko dá sa zvladnuť vztáh na dialku ? akurat mi dievča odchádza na 3 mesiace , samozrejme potom sa už vráti na trvalo , každopádne trhá mi to srdce a už teraz mi chýba. Ako to celé prežiť 😀?

bronkax
6. dec 2023

V dnešnej dobe máš x možnosti. Písanie volanie videohovor. A buď vás to posilní alebo oddiali. Uvidíte sami. Ale 3 mesiace nie až tak veľa takže úplne v pohode.

janko1256
autor
6. dec 2023

@bronkax Ako vravíte , dakujem velmi pekne

h2
6. dec 2023

@janko1256 Jasné, že áno, tri mesiace sú v pohode. Ľuďom voľakedy vydržali vzťahy aj 2 roky základnej vojenskej služby. A to si písali len listy. S dnešnými možnosťami komunikácie v pohode, ubehne to, ako voda.

t1nusa
7. dec 2023

@janko1256 jasne, že sa dá zvládnuť, 3 mesiace sú nič 😊 my sme s mužom mali vzťah na diaľku 4 roky, počas ktorých sme boli spolu 2x do mesiaca, ostatné dni sme si písali a každý večer volali… už sme spolu 11ty rok

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkaseiner
7. dec 2023

3mesiace nie su vztah na dialku hlavne s terajsimi moznostami komunikácie...pred 20 rokmi som fungovala s muzom na 5 mesiacov cez listy (ano normalne listy posielane postou), email a smsky...telefonaty len max 2x za mesiac lebo to bolo drahe