Vzťah mojej sestry

20. nov 2024

Mam sestru, 23 rocnu, momentalne ma asi tristvrtrocny vztah s o dost starsim chlapom. Stretla som ho, velmi prijemny a mily clovek. Ma 36 rokov, takmer uz spolu ziju. Nedavno som ukazala jeho fotku len tak zo zaujimavosti kamaratke na kave, ktora na to hned reagovala, ze ho pozna, pochadza z jej mesta a ze od neho ruky prec lebo nabuchal nejake dievca vo veku mojej sestry, hlada si takuto “korist”, bol trestne stihany a je zatiahnuty do vela veci co sa tyka nelegalnych latok. Teda aspon ze takto ho poznaju v meste odkial pochadza. Pytala som sa na to sestry, hned sa ohradila ze nie, to nie je mozne. Mne to nanho nesedi tiez, ale predsa mi to vrta v hlave. Vidim na sestre, ze je velmi stastna, ale trosku ma to vystrasilo, viem, ze je citliva povaha a nechcem aby sa jej nieco stalo. Myslite, ze su moje pocity na mieste?

joesvk
20. nov 2024

Zožeň dôkazy, otvoria sa jej potom oči snáď.

autor
20. nov 2024

@joesvk mam len facebook tej dievciny s ktorou ma mat dieta. Ukazovala som jej ho, ale vraj to dieta nie je jeho.

rozculena
20. nov 2024

to tvrdí sestra,že dieťa nie je jeho? ako to vie? lebo on povedal?

autor
20. nov 2024

@rozculena ze jej to uz vysvetloval s tym, ze to dievca sa vyspalo s celym mestom a zvalila to nanho.

pribinak
20. nov 2024

Sestra má ružové okuliare. Asi zažije tvrde vytriezvenie

Však ak chceš, tak nápis kočke a uvidis aká bude odpoved

gleep1
20. nov 2024

A platí výživné?

joesvk
20. nov 2024

Už by som teda nič nepodnikala. Keď je oboznámená s tvojimi zisteniami a nedá si povedať, nechaj to už tak.
Niekto sa poučí z cudzích chýb,niekto potrebuje spraviť vlastné.

grof_monte_christo
20. nov 2024

Takže pripustil, že sa s ňou vyspal. Nech sestra trvá na testoch otcovstva.

kavasmliekom
20. nov 2024

Ja by som sa do toho už nemiesala. Sestre by som ešte dala meno tej slečny, a už to nechala na ňu, keď chce byť s ním v nevedomosti, nech s nim bude. Keď bude chcieť, sama požiada o pomoc. Je dospelá. Všetky následky bude znášať ona.

kavasmliekom
20. nov 2024

@grof_monte_christo a co ma sestra s jeho deťmi? Je to snáď jeho a vec tej slečny, s ktorou akože ma dieťa.

butterflyeffect
20. nov 2024

Reci sa hovoria, chleba sa je. Kym je to jedna baba povedala tak by som jedine co riesila tak zistit ci tom ma realny zaklad ci ozaj sa nieco take udialo. Napr. Ja ked som si s mojim pred rokmi zacala a ukazala som kamoske fotky tak sa na mna ohradila ze ona ho pozna, a ze nech dam ruky od neho prec ze je zenaty a ze ja rozbijam rodinu-v tom case uz bol vyse roka s manzelkou rozvedeny o com som samozrejme vedela. Cize asi tolko k reciam…

autor
20. nov 2024

@grof_monte_christo tak ona je na 100% presvedcena ze ma pravdu. Ze ju mal aj v priateloch ale hned ako sa ho na to opytala tak ju aj zablokoval, ze on s nou vlastne nema nic spolocne.

koniarova
20. nov 2024

Ja som sviňa. 😂Ja by som jej napísala.

grof_monte_christo
20. nov 2024

@kavasmliekom Nech sestre poradí, aby trvala na tých testoch. Nech jej teda dokáže, že nie je jeho otcom. Co s tým sestra spraví, je už na nej. A tej slečne by som napísala.

rozculena
20. nov 2024

platí alimenty? to je podstatné

autor
20. nov 2024

@rozculena no nie, lebo tvrdi ze to nie je jeho dieta.

marca12
20. nov 2024

Ze nejaku nabuchal,ok. Stane sa. Ale ze lieta v pruseroch s nelegalnymi latkami,to teraz rieste. Ak je zamilovana,mozes jej ukazat akekolvek dokazy,neuveri tomu,lebo on ju zmanipuluje recami. Z vlastnej skusenosti ti poradim nevrtaj az tolko do nej,lebo sa vam vzdiali a spravi vam napriek. Bude s nim este viac zomknuta. Narozprava jej,ze vsetci su proti nenu,on urobi zo seba chudacika a sucitna sestra mu vsetko uveri. Je dospela,je to jej zivot. Ona musi spadnut,aby pochopila. Akékoľvek zistenia,musis servirovat opatrne. Bolo by dobre,ak by jej to povedali viaceri ludia.

autor
20. nov 2024

@marca12 no s tym nabuchanim kamaratka narazala na to ze to dievca ma nejakych 24 rokov, a ze on je velky falosak a preto hlada mladsie zeny lebo tie skor oblbne.

danica2711
20. nov 2024

sestru si varovala, je dospelá, ďalej už musí sama. Hlavne jej zdôrazni antikoncepciu, nech v prípade, že je to pravda, nebude ďalšia, čo vraj to dieťa má bohvie s kým

rozculena
20. nov 2024

tak keby bolo,asi by sa ona domáhala alimentov.

cacianka
21. nov 2024

Dnes sa dá dopátrať info aj klebety o človeku kdekoľvek. Ja viem že je to blbé, ale pokúsila by som sa chlapíka prelustrovat, a opatrne sestre predložiť.
Potom je to na nej

madeincssr
21. nov 2024

@joesvk este som snad nestretol cloveka, ktory by sa poucil z cudzich chyb. Kazdy ma neodnatelne pravo nabit si svoju vlastnu hubu, bohuzial. Alebo mozno tak to ma byt. Lebo nase vnimanie reality je VELMI rozdielne a co je pre jedneho nepripustne, je pre ineho v pohode.

kavasmliekom
21. nov 2024

A čo tvrdí ta žena s ktorou má dieťa? Nechýbajú jej alimenty? Keby som veľmi chcela mať otca pre svoje dieťa, tak si za tým stojím že ho chcem mať v rodnom liste a aj alimenty. Keď nič z toho nie je, tak dieťa neexistuje. A možno existuje, ale kým nemám čierne na bielom, tak...

johanka21
Včera o 06:39

Nuž, asi sa bude musieť popáliť, aby si zložila tie ružové okuliare...

ema22270
Včera o 07:12

Napis ty tej babe, skus, uvidis co napise a potom to preposli sestre, to je podla mna take este co mozes urobit, ak by sa to potvrdilo a naozaj je taky, nech sestre neznici zivot, urobi jej dieťa potom od nej odide, popripade ju bude tyrat bit, obchodovat s drogami a pod podla toho co pises. Nic pekne by ju necakalo