Sme spolu 5 mesiacov. Začiatky krásne ako všade. Nakoľko obaja pracujeme mimo sk tak sme boli aj dosť od seba. No keď sme došli na sk chodili sme po výletoch strávili sme spolu dosť času. Posledný mesiac je to divne. Síce mi napíše že sa na mna tesi ale keď je doma a chcem ísť k nemu povie mi že je unavený a chce sa poriadne vyspať. Už nerieši nás kam pôjdeme čo budeme robiť, skôr mu záleží čo on.. prestáva má to baviť. Písať si môžme keď sme mimo sk ale aby som si písala keď sme obaja spolu doma aké každi osve, je trocha divne myslím. Čo s tým?
@andreatytler .. tiež mám ten pocit. Ako čas strávi so mnou aj k nám príde, ale to je tak všetko… hrozné má to štve. aj dnes ani spat nemôžem, ja doma - on tiež, vzdialenosť 10 km nás delí 🙈
@158polica158 Chces ist k nemu a on povie ze je unaveny a chce sa vyspat.... ved mozete stravit vecer na pohovke, pozerat TV a ist spolu spat o 22:00... alebo by si mu nedovolila spat celu noc?😉
Po 5 mesiacoch by mal byt este stale zalubeny a zhavy.. najma ak nie ste spolu tak casto.
Ja by som mu otvorene povedala ze takto si ty vztah nepredstavujes a ukoncila to. Nie ze v zlom.. proste ze on nie je pre teba... Ani by som mu nedavala ziadnu dalsiu sancu na napravu.
Ked sa do teba muz buchne a bude to mysliet vazne, tak to poznas ze bude chciet byt stale s tebou.
kolko ma rokov a co robi?
@leuchtturm 37 zvárača prečo ?
no asi preto, lebo so zvysujucim sa vekom vacsina ludi potrebuje viac oddychu po praci ako v mladosti.
To sú chlapi 😄 tebe to príde čudné a im v pohode, neriešia to
5 mesiacov ? =D ach. Šak to nie je nič ešte keď ste boli aj od seba. Už teraz ak je problém by som to ukončila.
@158polica158 Je mi luto. Myslim ze stratil zaujem a nechce to povedat priamo.