Vzťah kvôli dieťaťu

10. feb 2024

Nejdem si po radu, možno sa len vyrozprávať, sme spolu 10 rokov mame krásnu 6 ročnú dcérku, na začiatku sme mali krásny vzťah aj keď tam bolo pár hádok ale nič dôležité, potom sa nám narodila dcérka, ktorá mala zdravotné problémy a ja som sa upla na malú, zrútil sa mi svet, samozrejme ze pre mňa existovala len mala nie že by som ho neľúbila ale tým ze mi nebol oporou a nepomáhal mi nejako extra tak som sa vzdalovala, potom prišla nevera z jeho strany, nejako sme to ustáli ale potom zas iné klamstvá tak som sa odsťahovala prišli vyhrážky ze si niečo spraví co z časti aj spravil tak som sa k nemu vrátila ale mame otrasný vzťah mam ho síce rada ale iba ako otca mojej dcéry, malej sa ako tak venuje a hlavne ona ho zbožňuje a to je kameň úrazu nechcem od neho odísť lebo by jej to ublížilo a za ďalšie aj sa bojím ci by si zasa niečo nepokusil spraviť, vždy pri hádkach ma také narážky nie je to zlý človek pre kamarátov sa rozdá ale my dvaja sme ako cudzí ľudia najhoršie ze on si to ani neuvedomuje.

medda_beda
10. feb 2024

Tak s ním ostaň kým dcéra nebude mať 18 a potom si trep hlavu o stenu, že si zahodila celý svoj život.
Ako dieťa som si tým prešla a nikdy by som nechcela aby matka bola v nešťastnom vzťahu kvôli mne.
Otec bude vždy otcom ak ním byť chce.

alickapusinka
10. feb 2024

@medda_beda presne do bodky súhlasim.

vler
10. feb 2024

Vy dvaja k sebe vobec nepatrite, obaja robite obrovske chyby. Aj ked mala dcera zdrav problemy, je velka chyba sa upnut na dieta a nestarat sa o partnersky vztah. On bol zase neverny, potom sa vyhrazal ze si nieco spravi a ty si sa nechala manipulovat.
A dcera ho moze zboznovat aj bez toho aby ste vy dvaja zili spolu ako partneri, nezahod svoj zivot, tvoja dcera potrebuje stastnu vyrovnanu mamu.

mantilka
10. feb 2024

A čo tak popracovať na vzťahu? Ísť do poradne? Alebo sama k psychológovi? Keď vravíš, že ste mali pekný vzťah, možno treba uzdraviť zranenia a psychológ ti pomôže možno aj ako odolávať manipulovaniu. Najprv treba skúsiť všetky možnost

mikadooo
10. feb 2024

Takto - ak s ním teda chceš ostať kvôli dcére, tak ja by som skúsila buď párovú terapiu, alebo aspoň psychologickú pomoc pre seba, že ako to riešiť a zorientovať sa vo svojom vnútri. Ináč ale dobrý zmrd, že sa ti vyhráža že si niečo spraví, pekne ťa citovo vydiera...

denithestrange1993
10. feb 2024

Ak ho zboznuje,bude ho zboznovat aj po rozvode. Taketo citove vydieranie,ze si nieco urobi atd to nema obdoby. Len tebou manipuluje. Dcere mozes vysvetlit,ze sa s ockom hadate a bude pre vsetkych lepsie ked budete od seba,ale ocina moze nadalej navstevovat.

domkakvet
11. feb 2024

On chce aby ste boli spolu kvoli dcere, mozes mu vysvetlit, ze v stretavani by si mu nijako nebranila.

autor
11. feb 2024

@domkakvet tak vraj nie len kvôli dcére, už som sa ho nato veľa krát pýtala aj som mu povedala ze v stretávani s dcérkou by som nerobila žiaden problém.

autor
11. feb 2024

@mikadooo nad tým uvažujem tiež, možno by to aspoň mne pomohlo

fido69
11. feb 2024

"prišla nevera z jeho strany, nejako sme to ustáli ale potom zas iné klamstvá tak som sa odsťahovala prišli vyhrážky ze si niečo spraví co z časti aj spravil tak som sa k nemu vrátila"

Prekvapuje ma, že rovnaké výčitky nemal, keď preťahoval inú ženu. To si nechcel niečo urobiť? A teraz ťa on citovo vydiera? To je hnus velebnosti!
Ako radí @mikadooo skúste párovú terapiu možno to pomôže. Ak nie tak sa nenechaj naďalej vydierať.

domkakvet
11. feb 2024

Skuste potom manzelsku poradnu.