Vzťah kvôli dieťaťu

florianabotosova
15. jún 2021

Žienky viem budete ma možno odcudzovat alebo nazývať sprostou. Sú tu nejaké ktoré ostali s priateľom ci manželom len kvôli dieťaťu? Nechcem aby malý vyrastal bez otca chcem aby bol pri nom. No nás vzťah už nefunguje. Necítim k nemu to co predtým. Je na to par dôvodov tie nebudem písať. Vadí mi aký je dotieravy vidí že ho nechcem objímať ani bozkávať a dotiera sa bozkáva ma alebo objíma. Je mi to nepríjemné. A co sa týka sexu tak som po pôrode 4 týždne a vypytuje sa ma ze kedy už budeme môcť a tak. Dnes sme boli na nákup a kupovala som uhorku šalátovu a opýtal sa ma ze ci ju použijem namiesto neho. Tak ja ze hej. 😂. Ako mu vysvetliť ze s nim nechcem mať sex ze ma nepritahuje?
A čo sa týka malého tak ma záujem oňho iba niekedy. Lebo príde domov z práce a spi a dokáže spat až do rána. Vraví ako je furt unavený popritom k malému vstávam ja.

ckocka
15. jún 2021

@florianabotosova Čím je teda prínosom aspoň pre to dieťa?

felicita027
15. jún 2021

nemyslím, že je to dobrý nápad ale tak každý nech si robí ako uzná za vhodné, no treba mať na pamäti, že dieťa vycíti atmosféru medzi rodičmi a niekedy to môže mať pre dieťa oveľa horšie dôsledky ako rozvod.

hederamonstera
15. jún 2021

@florianabotosova si len 4 tyzdne po porode. Nemas to z hormonov a unavy z maleho? Ci ani predtym ta nepritahoval a maly je nehoda?

bagre
15. jún 2021

@florianabotosova určite sa také ženy nájdu, ale samé zistili, že nie vždy to bolo dobré riešenie. No ak vám nefunguje vzťah keď má drobec mesiac - ak dobre chápem - tak asi ťažko spolu vydržíte. Nevydržíš ty, on,... Priznám sa, že si neviem predstaviť že pred 10 mesiacmi bolo všetko ok, ale tak to vieš ty. Asi to nie je len o sexe. Ak má o dieťa záujem iba minimálny, tak nie je lepšie ak by ste obaja /ty aj malý/ našli niekoho normálneho? Dokedy chceš pri ňom byť nasilu? Teraz si dieťa skôr zvykne že otca nemá ako v 5 rokoch.

deti95060810
15. jún 2021

to len teraz máš takýto odpor k mm? Lebo môže to byť hormónmi...
áno, ja poznám viac párov kedy zostali spolu aj pri nefunk. manželstve....Ale to boli skôr staršie ročníky...

lubkavargova1
15. jún 2021

No to neskonci dobre, priprav sa na to, ze si najde milenku co mu da to co mu ty odmietas, ale potom bude neskoro nariekat nad rozliatym milekom...zrataj si, ako mate byvanie, ci mate hypoteky, uver, kto u koho byva, ake mate financie a potom uvazuj, ze budete len "spolubyvajuci".

kkovacovak
15. jún 2021

@florianabotosova ak si schopná a ochotná takto žiť tak ok. Ale za 1. Podľa toho čo píšeš si čerstvo po pôrode a je normálne že ešte nemáš v poriadku hormóny a muž sa ti môže znechutiť. Je možné že sa to časom upraví. Za 2. V čom je takýto chlap pre tvoje dieťa prospešný keď len chodí do práce a spi? A za 3. Možno sa nehádate a možno áno ale dieťa toto všetko vníma. Vníma aké máte medzi sebou city a aj chlad z tvojej strany voči otcovi. Tak ako sa vy dvaja správate k sebe tak sa s veľkou pravdepodobnosťou bude správať aj tvoje dieťa k svojmu partnerovi. Bude to mať ako odpozorovaný model rodiny a možno bude s partnermi ťažšie vychádzať. Bude brať váš vzťah za normálny a bude si myslieť že tak to má byť a tak je to správne. Ale nie je. Takže zostávanie v nefunkčnom vzťahu kvôli dieťaťu s myšlienkou na to že tomu dieťatu pomáhaš je nereálne.

kitycat
15. jún 2021

@florianabotosova a nez si porodila bolo vsetko tip top? Tvoj muz ocividne mysli na sex neustale

oli18
15. jún 2021

@florianabotosova vyzerá, že si si vybrala za otca dieťaťa toho správneho chlapa .

luccija
15. jún 2021

@florianabotosova nevadi Ti, ze tu mas meno aj meno dietata?svet je maly ja by som to zmazala.A ty si uz par takych perliciek o vztahu pisala.Ved zi ako chces nepotrebujes nase zvolenie si dospela🙂len davas vzor aj synovi ako vyzera vztah....a mysli hlavne nanho so svojimi vrtochmi.

stanulienkat
15. jún 2021

A to si kedy zistila,ked si par dni po porode? Ako dlho ste planovali dieta,kolko ste boli spolu? Ty musis vediet akym prinosom je do rodiny,ake pozitiva ma. Ci sa mozes spolahnut.

florianabotosova
autor
15. jún 2021

@hederamonstera už fungujeme takto rok aj niečo teda myslím to ze ho nejak nemusím. Dieťa no to bolo tak ze som otehotnela po potrate nejaké 2 mesiace. Dieťa som nechcela veľmi ale som ani nechcela dat preč a keď bol malý v brušku na sľuboval mi holidoli a hovno s prepáčením z toho.

panelacikova
15. jún 2021

@florianabotosova a keď ste robili dieťa, vtedy ťa priťahoval? 🙄 no a keď sa ti už teda kvôli niečomu zhnusil, tak načo s ním ostávať? aby dieťa celý život videlo, že je "normálne", keď matka a otec sa ani neobjímu? majú možno oddelené postele? či nebodaj sa stále vadia? (lebo aj k tomu môže dôjsť....)

florianabotosova
autor
15. jún 2021

@lubkavargova1 hypotéku platí on. Elektrinu, kuchyňu, a malého platím ja

lenkakravcova
15. jún 2021

@florianabotosova Ja toto nechápem. Rozved/rozid sa s ním. Aj tak si nájde inú, ktoré aho bude mať rada, lebo bez sexu normálny zdravý muž ďalší rok nevydrží. Ak ti je skutočne tak odporný, tak mi tým urobíš službu. Dieťa je ešte malé, to to ešte nevníma.

maximilie
15. jún 2021

@florianabotosova tak tvoj muz( ci priatel) je podla všetkého kulturista a veľmi dobre vyzerajuci muz, takže myslím., ze on sa bez teba veľmi skoro zariadi. Na tvojom mieste riešim tento problém sama so sebou, pomocou psychológov, prečo si stratila záujem o muža. Snáď to je naozaj len hormóny po pôrode...
Mozno si sa príliš orientovala len na deti, ale to nie je správna cesta. Nemala by si dat muža uplne bokom. A do teraz ti v sexe vyhovoval? Zmenilo sa to až teraz?

amelie2017
15. jún 2021

Myslim, ze na taketo rozhodnutie- ostat spolu len kvoli dietatu maju byt dvaja- vyhovovat to ma obom. Tvojmu partnerovi to ocividne nevyhovuje, alebo o tvojom rozhodnuti este nevie, kedze stale sa sprava ako normalny partner, teda chce bozky, sex. Takze co najskor mu to povedat a uvidis jeho reakciu. Bud sa dohodnete, ze ostanete spolu, ale kazdy si bude riesit svoje potreby kde chce, s kym chce, alebo sa na teba vykasle. Z mojho pohladu, pre dieta co najlepsie cim skor. Pretoze to bude pre neho prirodzene, ze mama a oco byvaju kazdy inde a travi s nimi cas oddelene. Cim starsie, tym horsie bude znasat odchod.

elizabet173
15. jún 2021

@florianabotosova fungovali ste tak teda este kym ste splodili dieta, ked pises, ze rok aj nieco. Preco si s nim teda bola? Preco si sa nechranila. Tykalo by sa to len vas dvoch. Teraz je tu maly cloviecik, pre ktoreho nebude ani jedna alternativa dobra. Ak odides, alebo skor predpokladam, ze odide muz, lebo ho to dlho bavit nebude, nebude vyrastat v kompletnej rodine. Ak by si sa s muzom dohodla, ze budete spolu iba kvoli dietatu a svoje potreby si kazdy bude riesit inde, nebude to pre neho dobry model rodiny. Dieta nebude vidiet, ze sa objimate, date si pusu a pod. a raz si to bude prenasat do svojich vztahov. Myslela som si, ze je to sposobene hormonmi, ale zda sa, ze nie.

florianabotosova
autor
15. jún 2021

@deti95060810 nie je to hormónmi je to odvtedy ako nebol schopný za mnou prísť do nemocnice keď som bola na pozorovaní lebo som mala zle prietoky a malému rýchlo bilo srdiečko. Za kamarátmi išiel a za mnou neprišiel. Odvtedy sa mi zhnusil.

lubkavargova1
16. jún 2021

@florianabotosova Mas kde odist ak si najde inu zienku? Lebo toto si sama vyrabas velky, ale ze velky problem