Vzťah, ktorý nemá zmysel

5. júl 2022

Ahojky, zaujíma ma, či niekedy niekto z Vás bol vo vztahu ktorý nemá budúcnosť.
Nejak ale neviem ako to skončiť aby som netrpela tak strašne ako keď sme rozišli pred nedávnom. Priateľovi na mne všetko vadí… absolútne tomu nechápem a nemyslím si že naozaj všetko robím tak zle aby bol vkuse koli niečomu podráždený.
Napr. sa mi ani nezdoveruje s vecami ktoré ho trápia a podobne proste komunikácia v poslefnej dobe na bode mrazu, radšej povie kamaratke ako mne keď sa niečo deje. Pracujeme v jednej práci tak napr. dnes som počula ako jej hovorí veci ktoré ho trápia (nie o našom vzťahu ale všeobecne).
Alebo som sa na niečom zasmiala ako vtip a on taký vážny ze mu veľa veci vadí na mne ale ze to jeho problém nie môj,,, tak ja už neviem no as len nabrať odvahu na ten rozchod.
Len som to potrebovala zo seba dostať von.

dzulli1980
5. júl 2022

Keď ho necháš teraz, budeš trpieť chvíľku, keď s ním zostaneš, budeš trpieť celý život ... vyber si ... zbytočne sa oberáš o sebavedomie, energiu atď. ... rozchod bolí, niekoho dlhšie, iný sa otrasie hneď ...

bessie12
5. júl 2022

Ano bola som a nelutujem rozchod. Bolelo to, ale ked som si spomenula co vsetko mi robil a ako sa ku mne spraval, tak si myslim, ze to bolo to najlepsie rozhodnutie v mojom zivote.

diamond007
5. júl 2022

Pripravovať sa psychicky už teraz na ten rozchod veľmi pomôže, napíš na papier všetky negatíva ktoré má on a váš vzťah a po rozchode si ich čítaj.

zmrzlinka2021
5. júl 2022

Ak si raz nerozumiete s priatelom, je dobre to seknut pocas chodenie. Chodenie je urcene na vzajomne spoznavanie sa. Potom po dlhych rokoch, pripadne v manzelstve a a s detmi to bude ovela ovela boelstivejsie a hlavne krutejsie voci detom

pukina
5. júl 2022

Ano, po rokoch bolo tazke odist, byvali sme uz nejaky cas spolu (nastastie nie vo vlastnom) ale po case som si uvedomila, ze to jedine, co ma brzdilo v tom spravit ten krok, bol zvyk. Proste som si nevedela predstavit zacat uplne odznova, bez neho, napriek tomu, ze sme si uz vobec nerozumeli a zili sme len ako cudzi spolubyvajuci. Je to brutal vystup z komfortnej zony, ale vsetko prebolelo a nakoniec som bola stastna, ze som to spravila. Ako pise @dzulli1980, radsej trpiet chvilku bez neho ako cely zivot s nim.

zuzana9393
6. júl 2022

Nebude to tym, ze je zamilovany do tej kamaratky a teba ma uz na haku? Ked si taka nanic naco je s tebou? Takto by som mu to povedala a poslala ho k vode

katkami123
6. júl 2022

Tak sa ho opýtaj, prečo vlastne s tebou je, keď ho len vytáčaš? Prečo si teda nezačal s niekym, kto mu vyhovuje? Otázne je či sa taka vôbec narodila, možno je on taka povaha, že mu všetko vadi a všade vidí negatíva.