Som vo vzťahu cca pol roka... no neviem či náš „vzťah“ má má vôbec zmysel... zo začiatku sa udialo všetko tak rýchlo keďže po 2 mesiacoch poznania sme sa dali dokopy s tým že vtedy sme sa stretávali tak 1-2 krát týždenne a je to môj úplne prvý vzťah... všetko bolo super, no poslednú dobu je to také, že stretávame sa tak 1-2 krát do mesiaca a aj to len tak, že k nemu chodím ja na večer... zo začiatku sme chodili aj preč a teraz nič... príde mi to divné, že žena chodí vždy len za chlapom, a keď navrhnem iný program tak sa mu nechce... tiež mi príde už nepríjemné, že pol roka nepracuje iba sa hrá na PC celú noc, a keď mu navrhnem nejaký program tak sa mu nechce lebo cez deň spí... okrem toho je milý, a keď sme spolu je všetko krásne... tak neviem, možno len ja príliš nad tým rozmýšľam... čo myslíte? má toto zmysel?🥺🤔
"že pol roka nepracuje iba sa hrá na PC celú noc"
Dievča, toto zmysel nema!! Urcite ho kopni do zadku, lebo si len znicis zivot. Toto je uplne nevhodny typ chlapa na vazny vztah, toboz NIKDY neist s takym prototypom do manzelstva a plodenia deti.
Mam znamu, co ma takeho manzela - on pracuje ale volny cas pc hry. Velmi nestastne manzelstvo, vela slz.
Nebud sprosta
Nestracaj čas a nájdi si normálneho chlapa
A teraz si predstav, že sa nerozidete. Je toto naozaj muž, ktorého chces za otca svojích detí?
Ked nepracuje a cez den spi, si myslis, ze ho zmenis? Ze po narodeni dietata uz nebude nezamestnany a nebude vyspavat, bude zarabat a pomahat doma? Ale aspon ze je mily. 🙂 Ked budes x-ty krat umyvat riad a upratovat za neho, uz ti taky mily potom nepride.
@liljana si vezmi, ze ona sa realne pyta ci "ma to zmysel" 😉
Zial, aj moja znama mi povedala, ze si myslela ze po svadbe bude iny...
@zmrzlinka2021 Nebudeme pisat otrepane. Ze zena si mysli o muzovi, ze sa zmeni. A ze muz si mysli, ze zena sa nezmeni. Oboje omyl 🙂
Lenže mne je ho ľúto🥺 on ku mne nikdy zlý nebol... a keď sme sa spoznali aj pracoval len sa mu stala taká menšia nehoda v práci tak to nechal a odvtedy neviem...🤔
A ty toto nazyvas vztah?
To ze ku tebe nebol.zly je nejaky benefit? Ved to je automaticke, ze sa k tebe sprava ako človek
@lavinis veď práveže už neviem🤔🥺
Nema to zmysel.
to je fajn, ze nie je zly. Ale to na vztah nestaci. Najdi si niekoho ineho - tento vypada ako beznadejny pripad. Ked mal zaujem o vztah tak predviedol male divadielko, a ked ta ma istu, tak na vsetko kasle. Ten sa nikdy nebude snazit mat pekny zivot. Budes pekny IT privesok ktory okolo neho bude skakat.
@kittykat22 asi máš pravdu🤔
Myslím, že sama cítiš, že najlepšie riešenie je rozchod... Nemusí byť zlý človek, ale niektorí ľudia proste nie sú vhodné typy do vážneho vzťahu....
Ale nie, že začne prosiť a zas z ľútosti budeš pokračovať vo vzťahu..
A teda aké plány má dotyčný do budúcnosti?
Lutost bokom a mozno prave rozchod by ho nakopol. Vzdy mysli v prvom rade na seba. On nepotrebuje tvoju lutost,on potrebuje nakopnut.
no uzastny vztah nerobit nic :D len sa stretnut 2 vecere v mesiaci no to je poprdeli zivot :D prosimta najdi si chlapa a nie hnileho dementa ktoremu asi urobis 2x do mesiaca madracku...
radšej zabudni sa tohto zhnitého darebáka... čo je to za chlapa čo nepracuje a celé dni sa vyvaľuje v posteli ako malomocný...
Máte aj niečo spoločné alebo si s ním akože z ľútosti?
skús na chvíľku zabudnúť na ľútosť a na to, že k tebe bol zopár krát milý - zapoj rozum a otázku máš zodpovedanú
Autorka, vecer hra cez den spi? Tam nie je co riesit, jeho pripritou su hry. Si predstav ze spolu mate dieta a on takto zije. To je o nicom. Prajem ti v zivote stastie a pre teba super partnera 🙂
Toto ale uz vztah nie je, bohuzial. Uz nemas nad cim rozmyslat 🤷♀️