Ahojte začali ste si s niekym vzťah aj keď vás fyzicky nepritahoval a absolutne nič ste k nemu necítili? Tj nebolia ste do nho zamilovane? Ďakujem vám za odpovede a nazory
Co by mi mal taky vzťah dat?
@viestta ten starý a bohatý nie je môj prípad..ja sa len cítim osamelo a keby so mnou trávil niekto čas tak by som sa cítila lepšie
Nie
Chemia je najdolezitejsia vec, nikdy to nebude ono ak chemia chyba. Nechod do toho, nebudes stastna, este hladaj.
Ja osobne nie, pre mňa sú city a to fyzično dôležité, ale sú ženy, ktoré v takýchto vzťahoch fungujú ... buď preto, že nechcú byť samé alebo zo zištných dôvodov - že ich partner je bohatý ... nechoď do toho, radšej cestuj, čítaj, venuj sa sebe ... ísť do toho by nebolo veľmi fér voči tomu "partnerovi", ak teda on niečo k Tebe cíti.
A aké vidis na non pozitíva? Ma dobru povahu? V čom ti vyhovuje?
Zamilovať sa dá aj časom, a je to oveľa silnejšia láska ako ta, ktorá vzplanula za 3 sekundy a vyhodí po 2 rokoch
*vyhori
To si kúp radšej andulku.
Niektoré babky vedeli k tomuto povedať jeden príklad. Keď dáš do jedného pohára vriacu a do druhého ľadovú vodu, obe budú na druhý deň vlažné 😉
Taký vzťah podľa mňa nemá význam. Prečo byť s niekym kto ťa nepriťahuje. A byť s ním len preto lebo nie je nikto iný na okolí? To je strata času. Keď tam raz chémia nie je tak tam ani nebude. Možno si zvykneš ale šťastná asi nebudeš
No fuj....v ziadnom pripade
@bambulienka25 mám problém sa zoznamovať s ľuďmi..neviem asi som hanblivá alebo nedôverčivá Mam len 2 kamaratky už od malička a obe majú frajerov. Takže nemám s kým tráviť čas keď sa cítim osamelo lebo oni už majú iné priority
@lesana25 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@maximilie je ku mne dobrý vidím ze ma o mňa záujem. Je veľmi pozorný
@kkovacovak pretože som ešte žiaden vzťah nemala.. A nie nemám 18 rokov... Mrzí ma to ze všetci majú niekoho na koho sa môžu obrátiť a já nemám.. Lebo kamaratky už majú svojich priateľov
Nie, načo. Absolútne bez budúcnosti.
Pokial tam nie je chemia, tak nevidim zmysel o nieco sa pokusat...
To ale nie je súťaž 🙂 kamarátky môžu mať aj 30 vzťahov ale šťastné byť v skutočnosti nemusia. Netlač na pílu a ono to príde vtedy kedy to budeš najmenej čakať. Je ro také klišé ale je to tak. Nestrácaj čas s niekym kto ti úplne nesedí len preto lebo to tak majú ostatní.
Si pockaj kym sa do nejakeho ineho zamilujes. Z pozornosti hentoho, ktory ta nepritahuje sa ti bude chciet zakratko grcat
Nemusíš si hneď začať vzťah, ale určite toho človeka môžeš lepšie spoznať... tiež sa mi stalo, že som si niekoho obľúbila, zaľúbila sa až časom, keď som ho spoznala.
Opisujes kamaratstvo....
Neodporucal by som ti do toho ist. Ak ma chalan o teba zaujem, tento stav mu vyhovovat nebude.
To bude take vselijake.....nieco ako friends with benefits without benefits.
Ist do vztahu pretoze sa citis osamelo nikdy neskonci dobre. Partner ma byt obohatenim tvojho zivota. Ak si myslis, ze vztah vyriesi tvoje problemy ci pocit samoty, je mi luto, ale to si na omyle.
Tak to je potom naozaj hlúpy dôvod. Len preto, lebo kamošky majú 🙄
Skús ho trošku viac spoznať ak sa to aj nerozvinie do vážnejšieho vzťahu minimálne už nebudeš sama také priateľstvo je niekedy najvzácnejšie čo by som ja za to dal všetci hľadáme aspoň trošku lásky a prijatia
@trollfacewow ano ale já neviem ci je vo mne chyba ale zatiaľ ma priťahoval len jeden... Odvtedy sú to už roky co som nikoho iného nemala.. Preto si vravim že či nerobím chybu niekde. Aj máma mu vravela ze môj otec nebol hneď jej láska
Mozno po case ho zacnes lubit..predsa len, nemame to kazdy rovnako..a tebe evidentne trva si niekoho oustit k sebe blizsie ..
nie