Vzťah bez dôvery zo strany partnera.

31. mar 2020

Téma ku rannej káve ...ako by ste reagovali,keby vám partner povedal,že vám nedôveruje? a naďalej by zotrval vo vzťahu s vami? Myslím to tak,že by sa nejednalo o nejaké hádky ani iné problémy,len že by si držal citový odstup a tu nedôveru by bolo cítiť v tejto oblasti. Ja jemu neverím tiež, no keďže je pre mňa len bonus navyše,tak ma to nijako zvlášť neovplyvňuje,v podstate mi to je jedno, každopádne zamýšľam sa,čo tým chcel básnik povedat

jajka71
31. mar 2020

Ma zmysel vztah bez vzajomnej dovery?

autor
31. mar 2020

@jajka71 neviem....ja som sebestačná a samostatna,čiže ja mám partnera len ako bonus navyše,nikdy som sa nezamýšľala nad tym...a hlavne asi by som nedokázala veriť žiadnemu chlapovi,ale opačne ma to trocha prekvapilo

ivca88
31. mar 2020

Záleží na tom kolko mate na rokov a čo ste si v živote preskákali.
Úprimne ?
Keď som bola pubertacka verila som až moc.
Teraz manželovi samozrejme verím, ale nechcem a neviem si predstaviť situácie že sa niečo stalo a malá by som začínať s niekým iným

Takže pokiaľ je pán napríklad rozvedený a nejako sa popálil, tak to plne chápem ak ste spolu krátko.

pribinak
31. mar 2020

Že ste spolu len kvôli sexu

autor
31. mar 2020

@pribinak to je síce pravda,ale aj pomimo to trávime spolu veľa času už roky

jajka71
31. mar 2020

Nasla si mozno cloveka, ktory to ma tiez tak ako ty...otazka znie....ci ak sa objavi zena, ktora si ziska jeho doveru, nebudes nou nahradena, co potom? Nieje lepsie budovat vztah s doverou aj ked sa clovek popali je to tazke a mnohym bezohladu na pohlavie blika "kontrolka" a su taki ktori plne verit uz nedokazu....ale zit vztah v ktorom nieje dovera spravidla konci tym, ze si jeden z partnerov najde polovicku, ktora si ziska jeho doveru (aj ked si ju niekedy nezasluzi).

denden77
31. mar 2020

preco ta to prekvapilo?? 😎

autor
31. mar 2020

@jajka71 potom nič...tak bude s takou....len sa proste nad tým zamýšľam...nikdy som ho neklamala,nemala súčasne popri ňom iného,tak neviem si to nejako vysvetliť...čo ako chlap týmto myslel

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. mar 2020

@perdulka7 Michal to si ty? 🙂

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jancejance
31. mar 2020
denden77
31. mar 2020

@perdulka7 Michal 🤣🤣🤣🤣🤣

laladua
31. mar 2020

Heh Michal 🙂 Ja ako neviem co tym ty sama sledujes. Vsak si napisala, ze on vlastne pre teba nic neznamena a myslis si, ze on to nevidi??? Jasne ze vidi, tak sa prosim ta necuduj, ze ti povedal len hento. Ja by som ti isto povedala toho este viac heh

autor
31. mar 2020

ak by chcel niekto debatovať k veci,budem rada,kto nemá čo povedať,nepíšte blbosti...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. mar 2020

@laladua neviem,ako by to mal vidieť??? Ja sa k nemu správam normálne milo,trávime spolu čas,neodmietam jeho spoločnosť,tak akože ja už neviem,čo by akože chcel? Sa mám plazit na kolenách a vyznávať mu lásku či čo? Alebo mu hovoriť aký je neodolateľný a úžasny aby nadobudol istotu a riešil si veselo iné ženy lebo veď tá trúba je istota? Too,že sem napíšem svoj pocit narovinu,neznamená,že to hovorím aj jemu....

denden77
31. mar 2020

@perdulka7 to dala presne k veci.. avsak ty si mozno myslis, ze k veci by sa v tomto pripade vedel vyjadrit len Michal.. v tom pripade, mala by si to prebrat s nim 😉

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. mar 2020

@perdulka7 ja debatujem a rada si prečítam názory iných,ale čo určite nebudem robiť je,že si budem namyslat a domýšľať kto čo ako chcel povedať....a keď som podľa teba blbá,tak hold som...uhol pohľadu...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
31. mar 2020

Ste zrejme kamoši s výhodami, citovo ste voči sebe podľa tvojich slov obaja "chladni". Ty neveríš jemu, on logicky neverí tebe, ty ho nepotrebujes, a on zrejme je tak isto na tom. Môže to klapat, kým niekto nestretne osobu, pri ktorej bude ozaj chcieť a túžiť po normálnom vzťahu, kde je dôvera, záujem a vzájomná láska. Toto bohužial u vás nie je ani náhodou. Inak pripomína mi to jednu debatu, aká tu bola asi pred týždňom...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. mar 2020

@perdulka7 ale mne je to jedno,či mi verí alebo nie...ale keďže mi po A: neverí......tak by malo logicky nasledovať aj po B: a teda povedať niečo v zmysle "neverím ti,ale viem si predstaviť tráviť nejaký voľný čas s tebou"...to je cele...lebo potom je to zmätok pre oboch,čo teraz čaká,že mi bude môcť veriť a kedy vlastne,na základe čoho? Alebo nečaká nič a potom je namieste jasne definovať typ vzťahu

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. mar 2020

@perdulka7 áno,ale ja som s tým neprišla kto komu verí či neverí,takže predpokladám,že má so mnou "problém",keď sa tak vyjadril a teda čakala by som nejaký záver z toho vyplývajúci a.nie tváriť sa,ze neverím ti,ale pohoda,nič sa nedeje

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
31. mar 2020

Naozaj na stve, ze clovek ku ktoremu nic necitis to povedal presne tie iste pocity ako mas ty?
Ako tu niekto spomenul...nasla si si seberovneho. Gratulujem.
A vetu typu "Neverim ti, ale podme si naplanovat spolocnu buducnost a rezervovat dve hrobove miesta" snad od neho nemozes ocakavat :D