Vzťah bez dotykov

11. dec 2024

Ahojte, mám vzťah ktorý trvá 5 mesiacov. Ide o super chlapa, rozumieme si super, máme spoločne záumy, ale je tu pre mňa dosť veľký problém fungujeme skoro bez dotykov. Keď aj ideme niekde von tak naše privítanie je pusa na líce, za celú dobu čo sme spolu vonku tak sa ma skoro vôbec nedotkne, to isté aj keď sme doma celú dobu nič, pri sexe samozrejme dotyky sú. No najnovšie už ani ten sex nie je. Pritom stále vymýšľa nejaké spoločne aktivity. Stále hľadá príležitosť aby sme mohli byť spolu, môže mať tento chlap nejaký blok? Alebo jednoducho nechce vzťah aj keď tvrdí že o vzťah ide …

ivana3111
11. dec 2024

Aj si mu povedala,že tvoj jazyk lásky sú dotyky? On to ma očividne inak. Treba to vykomunikovat.

gribka1
11. dec 2024

Keď sa ho dotýkaš ty, ako reaguje?

oceanahory
11. dec 2024

Som zena a tiez neiniciujeme dotyky...nie som ten typ. Manzel je vsak presny opak 😁, spociatku mu to bolo cudne, ale vysvetlila som mu, ze ja mu radsej nieco dobre navarim, ako keby som ho mala po veceroch hladkat a drzat za ruku 🫣.
Moj muz to bezproblemov akceptuje a navzajom sa v tomto doplname, otazne je, ci je to pre teba akceptovatelne alebo nie...

angela85
11. dec 2024

Môj manžel je podobný. Keď chcem hladkanie,objatie tak mu musím povedať alebo ja ho objať. Keď sme vonku,sme skoro ako cudzí asi meter od seba 😂. Dotyky sú keď chce sex. Alebo keď vidí,že to skutočne potrebujem. A predsa máme 16 rokov krásny vzťah..

autor
11. dec 2024

Ja som dosť dotyková 🙂 a na zaciatku randenie toto všetko bolo aj dotyky aj pusa, preto mi príde divne že to všetko teraz už teda vôbec nie je 😀

sense
11. dec 2024

Ak na začiatku problém nemal a teraz je "bezdotykové" tak ta berie skôr ako kamaratku

h2
11. dec 2024

To ste za 5 mesiacov stihli mať a už aj nemať sex?

gelifil
11. dec 2024

5 mesiacov je skoro, UŽ nemat dotyky

morpheuss
11. dec 2024

Máte krásne kamarátstvo ❤

romiada
13. dec 2024

Ja by som na Tvojom mieste z toho vycuvala. Po 5 mesiacoch uz ani sex nemate. Na začiatku vzťahu by som očakavala obojstranne nadšenie ,nieleb kamaratstvo. Bud ste fakt tak velmi v preukazovani lasky rozdielni, alebo ma chalan nejaky blok. Je čudne ze zrazu "cuvol". Rieš to čim skor, lebo sa Ti to vrati ako bumerang.

stanulienkat
13. dec 2024

Po 5 mesiacoch by ste mali stale po sebe skakat. Nemat sex by mi nepripadalo normalne ani po 15 rokoch,nieto po 5 mesiacoch.