Vzťah alebo manželstvo bez počiatočnej lásky

5. nov 2023

Mali ste alebo ste niektorá v takom vzťahu? Ako Vám to klape a po čase ako sa zmenili city, začali ste mať toho človeka rady nejako? Myslím situáciu, ak sa s niekým zoznámite, máte niečo spoločné, je Vám s ním dobre, rozumiete si, ale proste tá chémia a zamilovanosť tam nebola.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tramtada31
5. nov 2023

Mala som takého frajera. Bola to najprv taká laska z rozumu, lebo bol dobrá partia. Po par mesiacoch ale prišla laska aj z mojej, aj jeho lasky, ale nevydrzalo nám to. V niektorých veciach pre mna nebol silná osobnost

marianarem
5. nov 2023

Poznam dva take pary, laska prisla. Jeden par je spolu okolo 10 rokov, druhy uz aj vyse 20.

rebrambora
5. nov 2023

Ano a beriem to ako stratene roky zivota.

autor
5. nov 2023

Dodám, že sa pýtam skôr zo zaujímavosti, momentálne som bez vzťahu a ani nemám vyhliadku na vzťah. Ale mala som pármesačné chodenie dávnejšie so človekom, kde sme mali podobné názory, mal ten správny "vibe" pre mňa, po stretnutí s ním som bola plná energie a šťastná, ale proste zamilovanosť tam nebola. Nakoniec sa to skončilo kvôli tomu, že nevedel byť oporou v dôležitej veci. Ale keby sa to nestane alebo nastane znova taká situácia tak neviem ako sa zachovám, či to skúsim aj bez lásky alebo nie.

lindous
5. nov 2023

Vieš čo, ja som sa dala dokopy s kamarátom, takže najskôr sme sa poznali a neboli tam žiadne city, postupne sme si našli k sebe cestu, lepšie sa spoznávali, začalo to iskriť a láska ako hrom, tak sme sa dali dokopy a začali to brať vážne…ale rovno do vzťahu s tým, že už sa dobre poznáme a zatiaľ stále nič, no možno to raz príde by som nešla…

mata25
5. nov 2023

ja som v takom bola skoro 20 rokov a keby som to mohla vratit, tak si ho nezoberiem, ale uz sme vyse mesiaca rozvedeni. ked tam nie je zamilovanost, laska a chemia, tak to casom zacne prekazat.

domkakvet
5. nov 2023

Taky vztah moze dlho fungovat, ale raz urcite skonci, pokial tam nieje laska.

bbshop
5. nov 2023

Mne osobne taký človek skôr či neskôr začal liezť na nervy...taký, na ktorého som sa snažila si zvyknúť čisto racionálne a oblubit si ho. Nefungovalo to takto nikdy. Aj keď sme si rozumeli, keď chýbala chémia a pritazlivost bolo to zle a strata času.

euka210
5. nov 2023

Ved nikdy to nie je hned laska...ta rastie prave spoznavanim jeden druheho, spolocne travenym casom, komunikaciou...chemia moze prist skor ale aj neskor, ale musi tam byt, inak to nebude fungovat.