Vzťah a klamstvo

13. dec 2019

Neviem,ako sa vysporiadať s klamstvom partnera...v podstate nie je tak celkom partner...po rozchode sa stretávame ďalej a v podstate robíme všetko čo počas vztahu pred rozchodom,len nepadlo slovo "sme zase spolu"...ide o to,ze si dohodol stretko so mnou na určitú hodinu a zistila som,že na jednej zoznamke si v tej istý deň dohodol stretko aj s cudzou zenou z netu na cas,kedy vedel,ze uz spolu nebudeme v ten isty den,teda po našom stretnutí o hodinu neskor...ja som na to stretko s nim nesla,lebo som sa to medzitým dozvedela,ale uz nekontaktoval ani tu druhu a ani s nou nedohadoval...pytala som sa ho,naco sme spolu,keď mu niečo chýba a odpoved bola,ze on je spokojný a nic mu nechyba...nevie o tom,ze ja viem že to vypisoval tej cudzej a neviem či mu to mam povedat alebo rco vlastne...

flientica
13. dec 2019

A spytala si sa ho priamo na to preco sa mal stretnut s tou zenou zo zoznamky alebo nie?

klarik707
13. dec 2019

mala by si mu povedat, ze o tom stretnuti vies, ze sa aj s niekym inym dohadoval a potom by si vedela, aka je pravda. mozno nehladal inu spolocnost len kvoli tomu jednemu.

autor
13. dec 2019

@klarik707 dohadoval si sex praktiky a noc s nou...pritom keby som bola v ten deň s nim sex by bol určite aj medzi nami....necakala som to...nepovedala som mu to...jemne som niečo naznačila,no nepriznal účasť na žiadnej zoznamke

acrobaleno
13. dec 2019

A nemá ťa náhodou iba na sex a ty máš ružové okuliare a nevidíš to?

sissy27
13. dec 2019

nauč sa pomenovať veci pravými menami, uľahčí ti to život 🙂 rozišli ste sa, nie ste partneri, ste kamaráti s výhodami. On si môže robiť čo chce a nemusí sa ti spovedať, nič ťa do toho nie je. A že mu nič nechýba - teda život v monogamnom zväzku, spoločné bývanie, nejaká vízia do budúcna (manželstvo, dieťa, rodina) - tiež hovorí za všetko. Vyhovuje mu to tak ako je - s tebou má pravidelný sex kedykoľvek, možno si máte aj čo povedať, ale zároveň si rád užije aj inde ak bude príležitosť a bez výčitiek. A ty to buď budeš akceptovať alebo sa od neho odstrihneš a nájdeš si normály vzťah.

petkaaa
13. dec 2019

Prepáč, ale toto čo je? Rozišli ste sa, ale napriek tomu spolu správate? Tak on ťa má ako matrac, ako istotu, že keď nikde inde, u teba sex nájde vždy. Friends with benefits. Neviem, či si teda taká hlúpa, že so sebou necháš takto zaobchádzať, alebo ti to vyhovuje. Buď s niekým som, alebo nie som, ale nebudem sa s niekým rozchádzať a schádzať, pričom evidentne z jeho správania to tak berieš asi iba ty.

petkaaa
13. dec 2019

@sissy27 Presne! On jej možno nabaláchal nejaké veci, ona mu slepo uverila, ale pritom pre neho je ona len príležitosť na pravidelný sex. Ja sa čudujem aké naivné vieme my ženy byť.

katpizur
13. dec 2019

Neviem, ja by som to urobila tak, ze by som ho s tym konfrontovala, ja by som nevydrzala drzat tieto veci v sebe, tie info.
Nevedela by som sa spravat normalne :/

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petkaaa
13. dec 2019

🙈🙈🙈 prepáč, ale ja neviem, čo sa dá na toto povedať... pre chlapa nezáväzný vzťah je automaticky povolenie na to, aby mal okrem teba aj iné ženy... tak čo si čakala, že vlastne nie ste spolu, ale aj ste, aj by si chcela aby ti bol 100% verný? Prečo by to robil, keď je to medzi vami "nezáväzné" ako si mu navrhla? Toto nemá ani hlavu ani pätu. Neviem koľko máš rokov, ale týmto správaním by som odhadovala maximálne 18. Toto normálna dospelá žena neurobí.

nairia
13. dec 2019

kedze mate nezavazny vztah, nemas ziadne pravo mu akokolvek zasahovat do toho, co robi v case, ked nie ste spolu... znie to necitlivo, kruto, ale je to tak, cim skor sa na to takto nastavis, tym lepsie... chlapi nie su ako my zeny, ze staci jeden partner, chlap akonahle citi slobodu a nezavazne santenie, preco by si neuzil aj inde (nehovorim, ze to chlapi robia len mimo oficialneho vztahu, ale to je uz na inu temu)... a uz vobec by som mu nic nevycitala a nehovorila, ze vies o tom, ci onom... to sa nerobi a moze ta to zrat kolko chces, nerob to... ak sa ti to nepaci, treba mu povedat, ze chces normalny plnohodnotny vztah... toto "nie sme spolu" je docasny stav, kedy sa moze stat, ze on stretne zenu, ktora mu bude vyhovovat natolko, ze nebude mat zaujem sa s tebou stykat vobec a potom co? budes mu vytykat, ze ako si mohol niekoho ineho najst, ved vy ste spolu spavali? rovnako sa to moze stat aj opacne a si predstav, ze by ti zacal robit sceny...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nyusika
13. dec 2019

asi by si si mala zlozit ruzove okuliare a predychat FAKT, ze on ta ma len na sex...jediny, kto ten vztah berie inak, si ty.
Naskrab v sebe zvysky sebaucty a kopni ho do zadku, tebe evidentne takyto vztah nevyhovuje.

nairia
13. dec 2019

ja viem, ze ta to sere, ale neryp do toho ozaj... nema to vyznam, nevydolujes z neho nic, pokial sam nebude chciet ti nieco povedat... chlapi su v tomto zbabeli a len aby neprisli o tzv. IP-cko (isty pich), tak radsej budu zo seba robit svatych... otazka je, ako dlho ta to bude takto bavit zozierat sa tym, co vies a skutocnostou, ze nie je schopny ti to povedat do oci... btw, prepac, asi to netreba pripominat, je to taka intimnejsia vec, ale vzdy s kondomom!!!

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
retatka
13. dec 2019

Podľa mňa,ziarliš na neho ,niekde v podvedomí dufaš ,že budete niekedy spolu v plnohodnotnom vzťahu.Inac by tá to netrápilo.Vo voľnom vzťahu má on právo robiť si čo chce a on si je toho vedomí .No zaroven tá nechce stratiť ,preto tie klamstvá.

nyusika
13. dec 2019

nuz, kazda zena veri iba tomu, comu chce

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nyusika
13. dec 2019

a preco potom toto riesis ?

podla teba ta nema na sex, ty nechces vazny vztah - akosi nerozumiem, kde je problem ?

nairia
13. dec 2019

no ked je to takto, tak sa nemozes cudovat, ze hlada aj inde, mozno si mu ublizila, hra hrdinu, ale zariadil sa podla seba... s tebou travi tiez cas, lebo ocividne chce a zalezi mu na tebe, ale snazi sa neviazat sa prilis... a to, ze sa s tebou nestretaval len kvoli sexu, tak uz vtedy mohol si uzivat s inou/inymi...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nyusika
13. dec 2019

neklame - len ti vsetko nehovori 😀 😀
a mozno s tebou sex nechce preto, lebo sa mu sex s tebou nepaci, s tebou chce len kecat a spavat s inymi

terina25
13. dec 2019

Nechapem potom, co tu riesis🤔mas ho len na sex. Tak co ti potom vadi? On chcel viac, ty nie. Tak sa zariadil. Riesi mimo teba aj ine. VEd si sama nic viac nechcela. Takze bud sa s tym zmieris ze riesi aj ine alebo sa s nim rozid. A to ze vies o tej schodzke. Ja by som mu o tom nepovedala. Na co?? Moze si robit co chce

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nyusika
13. dec 2019

kolko mas rokov ??

nie kazdy sa sprava tak, ako si ja predstavujem, ber to ako fakt.
nudis sa a nermas co rozoberat ?

mate nezavazny vztah, nechce s tebou spavat, spava s inymi a nehovori ti to, co ty chces pocut.
zhrnute do jednej vety,

autor
13. dec 2019

@nyusika áno presne toto som chcela pocut,ale priamo od neho....nepotrebujem sa hrať na nic

tosomja
13. dec 2019

Ved ste rozideni a on si moze robit co chce. Ma vas dve, tri, mozno viac. Vyberove konanie 😀 by som mu po papuli strelila, aj by zabudol kde je. Nebud sprosta a rozid sa s nim uplne. Co si handra?

larisalarisa
13. dec 2019

Dievča dievča, utekaj a ani pohľad mu už nevenuj

lana11
13. dec 2019

Chlapec si lieta ako motyl,picha ako vcela:D