Mám vynikajúceho kamaráta, ktorý sa mi zdôveruje roky zo všetkým. Som mu ako butlava vrba aj keď priznávam, že keď sme boli obaja nezadani, tak sme spolu pár krát spali. Ale z mojej strany to bolo len o potrebe a on to vedel. Veľmi som sa chcela do neho zalubit, ale nešlo to a vedela som, že túži po vlastnom dieťati. Teraz má vzťah a bábätko na ceste, ale nie je šťastný. Vraj sa zmenila a on nevie byť s ňou šťastný. Darmo mu dohováram a snažím sa ho presvedčiť, že to bábo si zaslúži kompletnú rodinu, ale on vraj chce byť so mnou. Zdá sa mi nefér ho úplne zrusiť, lebo mi na ňom záleží a radšej nech sa vyrozpráva niekomu ako to dusiť v sebe. Ale nechcem mu dávať nádej, že by sme mohli byť spolu. To by som tomu malému urobiť nedokázala. Ale jemu nedokážem zasa urobiť to, že ho bloknem a budem dúfať, že sa bude venovať rodine. Ale nešťastný bude ešte viac, lebo v tom bude sám. Ja už neviem čo mám robiť.
Pre záchranu ich vzťahu prerus kontakt
Si najprv ujasni v hlave, čo vlastne chceš ... a on? ... neviem, urobí dieťa a potom sa odrazu partnerka zmení a on chce byť s inou? ... vážne? ... chudáčik ... ani zadarmo by som takého nechcela ... a Ty nerob zo seba matku Terezu, kus nepekne môžeš na to doplatiť ... proste ho odstrihni, vymaž zo svojho života.
Zbytocne ho namotavas. Ak mu chces zachranit vztah,prerus s nim kontakt. Inak si velmi sebecka a mas ho ako keby v zalohe na horsie casy
Takého muža by som ani za kamaráta nechcela, čo urobí dieťa žene a mne by hovoril že chce byť so mnou a s ňou nie je šťastný.
Chudák ona a aj malé.
Hlavne, že on sa nezmenil, len jeho žena. 🙈
On nikdy nebude šťastný, keď ty budeš pri nom. Len vďaka tebe nemôže byť šťastný, keďže sa nedokáže kvôli tebe upriamovat na veci okolo neho. Ty svojim sebeckym postojom ho ničíš. Ked ho odstrihnes, tak až vtedy bude môcť žiť, konečne. Ak ho máš aspoň trošku rada, zapri svoje ego, ktore ti jeho zaujem dvíha a nechaj ho ísť a už nikdy sa mu neozyvaj.
Ty ho ľúbiš alebo si teraz zaľúbená? Či to je proste len tvoj dobrý kamarát?
Ak súčasnú partnerku neľúbi, nemusí s ňou ostať nasilu kvôli bábätku, ale teda ja nikdy nepochopím načo si ľudia robia deti v nešťastnom vzťahu a chcú z neho odísť pred narodením dieťaťa... Takýto chlap ťa naozaj priťahuje do života?
Na každom vzťahu sa dá aj pracovať, keď obaja chcú.. odísť za inou je jednoduché
Ale keby to aj urobí, nebudete šťastní... Matka jeho dieťaťa príde o partnera, ostane sama na bábätko, zrúti sa jej svet a tebe ešte len začnú výčitky svedomia, že si toto spôsobila
Nie je to dobrý začiatok pre vzťah... Ak si aj rozumiete a ste si teda súdení, táto situácia s rozbíjaním rodiny vie naštrbiť aj váš "vzťah"... Môže ti bývalá robiť problémy zo žiarlivosti a žiaľu...
Je dobré že premýšľaš...
Ak ste mali byť spolu, prečo tomu doteraz tak nebolo? Čo vám branilo? Píšeš že si sa predtým zaľúbit nevedela... To buď príde alebo nepríde
Ak je to tvoj priateľ nepokaz si vzácne priateľstvo kvôli pár mesiacom vzťahu... Ak je on nešťastný nech odíde teda
Ale pozrela by som sa aký by bol hrdina keby na to dieťa mal ostať sám on... Chlap sa vždy ešte ako krby môže rozhodnúť že bude len posielať prachy a žena nech aa celé dni a noci stará a živorí z rodičáku... Nezodpovedný chlap... Aby aj teba nekopol do zadku potom keď vám nebude veselo, lebo náhodou budeš nosiť pod srdcom jeho dieťa... Vtedy to má žena ťažké a on si premýšľa že by to skúsil s tebou...
Nech sa rozíde ale tebe radím, nechaj si ho len ako priateľa...
Och....sadnem si na ruky radšej.🤐
Nech poradia tie,čo ma tu pokazde presviedčajú o muzsko- ženských kamarátstvach.
@elizabet173 ....no veď práve.Nazyvat milenca ( exmilenca) kamarátom je také alibistické.
v partnerstve nemaju co byt traja darmo sa tu vykreslujes ako super lamoska si ta co je navyse prerus kontakt si tam navyse
@elizabet173 ....ja by som aj povedala prečo ( čisto môj názor) ale zas tu budem zvozena
Chudacik nestastny. Polutujme chudaka bez chrbtovej kosti, ktory place inej zene, ze jeho tehotna partnerka plna hormonov sa zrazu zmenila. Takemu chumajovi by som maximalne medzi oci naplula. Ale ty ho kludne dalej "zachranuj" z jeho nestastia.
Nie si jeho manželka, dokonca ani jeho priateľka. On čaká dieťa inde.
Blokni ho kde sa dá.
Výhovorky typu, že na to nemáš srdce tu neobstoja. Je to len tvoj strach z toho, že prerušíš úplne kontakt. No o to ide. Nemiesaj sa do ich vzťahu. Inak budeš ty dôvodom jeho rozpadu. Napíš mu slušnú správu, niečo v zmysle, že nech sa stará o svoju rodinu, ty si riešiš svoj život sama mimo neho, nech ta už nekontaktuje.
vy ste 'vynikajuci' obaja 🙄 ty ho nechces, len s nim spis, on ta chce, ale spravi si dieta s inou.. no pomozte si navzajom do hnoja.. a jeho zena aj s dietatom sa zvezie.. asi nemate inu zabavu
Pises to tak ako keby si ho predsa len chcela, neviem na co by ti bol taky chlap co spravi dieta druhej a potom ju nechce, hovori to o jeho charaktere.
@elizabet173 ...🤐
@elizabet173
@ropucha6 ...áno,preto ste len kamoši,lebo spolu nespavate.Ale dám ruku do ohňa,že keby ste vy ako ženy chceli s nimi spať,tak vám to zaberie menej ako 5 min.ich nato ukecat.
To,že nechcete,je druhá vec.
@elizabet173 klape im to v posteli, iný dôvod si neviem predstaviť
@doriiis tak pri niektorych je to mozne, ale presne ako hovoris, je to proste ista zona, ktora sa neprekracuje. Tuto sa skor chalanko zalubil a je taky sprosty, ze kludne spravi decko inej. Mimo mojho chapania. A autorka este robi zo seba samaritanku, ja by som mu tak vycistila zaludok, ze by sa uz asi kamosit nechcel.
Keby si mala partnera, asi by si az tak velmi nestihala riesit psychicku pohodu kamarata. Ak by to dal za takych okolnosti, urcite to da aj teraz. Pre jeho dobro by si sa mu minimalne nacas mala stratit zo zivota, nech sa ma cas odosobnit a upratat si zivot. Je velky a bohuzial taketo veci by si mal dokazat poriesit aj sam. Svojou pritomnostou, kedze su tam uz city, mu to v podstate len komplikujes. Ty to sice vidis ako pomoc, ale to nie je pomoc.
Ja ho nekontaktujem. Kým bol šťastný tak sa vôbec neozval. Aj mne príde najlepšie ho bloknuť. Ale ja keby som bola nešťastná, tiež by som sa chcela aspoň niekomu vyplakat. Ono mi príde, že ju nikdy nelubil, len chcel to dieťa. Možno sa o neho bude starať práve on. Ale ľutujem tú ženu aj to bábo. A dúfam, že aspoň to bábo bude ľúbiť. On vie, že si hľadám partnera a keď sa dá chodím na rande. Vždy keď sa ozve mu to vyzvonim, aby vedel že s ním nepocitam. Fyzicky v kontakte nie sme pre tie čo si myslia opak. So zadaným chlapom ja nič nechcem mať. A naozaj už nebudem reagovať na žiadnu správu a budem len nemo sledovať ako si porieši zivot a ja si riešiť svoje šťastie a svoj život. Z mojej strany je to fakt kamarátstvo a keď to aj nezaujati ľudia berú inak a možno aj on, tak radšej bloknem.
Chlap ta vzdy chcel a stale ta chce. Ty ho nechces, ale nenechas ho odist.
Ty si myslis ze mu vlastne pomahas ostat v tom vztahu, lebo takto ma aspon butlavu vrbu ktorej sa vyzaluje. Vazne tomu veris ze on potrebuje butlavu vrbu na vykeciavanie? Ved on ta len chce dostat do postele, lebo z tehotnou zenou asi vela sexu nema.
Co je to za vynikajuceho kamarata co sa vobec neozve ked je stastny?
@andreatytler do postele ju už dostal, on ju má podľa mňa úprimne rad a verí ze medzi nimi bude niečo viac.
Odstrihnúť sa od neho-jediné riešenie.