Pisem anonymne, lebo ide o kamaratku a rada by som jej poradila, tak tu je to:
Byvam s priatelom, ked nieco chcem, alebo nieco povedat, musim pockat kym dopozera spravy, nie jednu spravu, ktora ho zaujme, ale cele spravy. Je to normalne?
Pokiaľ je to len počas správ, tak by som počkala,
nie, poslala ho do čerta...
no ked bude chciet sex nec u povie aby si pockal .. ked bude hladny nech si pocka, ked bude chciet ciste trence-nech si pocka
Kazdy mozte mat manie - je to len ta polhodina -hodina pocas vecernych sprav alebo ma pustene 24h spravy ip vkuse? Vsak ak vies, ze tych 30-40min pocas sprav na neho nemas hovorit tak by si to mohla respektovat, vsak hadam mas aj ty momenty kedy nechces aby ta otravoval - ked citas napinavu knihu/pozeras oblubeny serial/si na zachode/ ides ku kadernicke a on by ti volal, ze musis hned prist tak bys i ho asi tiez poslala do horehaja. Ak je to od rana do vecera tak by som asi rozmyslala co je to za vztah
A to len keď pozerá správy ? Však nech ho nechá. Niektorý chlapi sú taký keď pozerajú šport on zase správy. To nevydrží mu dať pokoj pol hodinku.
Ja tiež nemám rada keď pozerám film/seriál a druhý do toho rozpráva alebo niečo úplne nepodstatné chce.
Ak si každý večer vyčlení hodinu na televízne noviny a chce si ich pozrieť v kľude rešpektovala by som to.
No chce mať pri správach kľud. Ani moja ex nemala rada, keď som počas sexu kecal.
Nie, nikdy by som nezila s muzom, ktory sleduje spravy v TV. Ani sport a podobne hovadiny a pije pri tom pivo.
Staci takto?
ked nieco chces a on je zaujaty spravami, skus sa sama obsluzit (sikovna zena si ho vie zobudit) a potom uvidis, ci sa necha vyrusit, alebo bude stale sustredeny na spravy 😁😁😁
Vzájomný rešpekt a vzájomná úcta... dopraj mu aspon tie spravy 😃
@babulkomale práve si vyradila 85 % mužov😂😂
@sono2 dnes väčšina mladých mužov ani nemá tv. To už je záležitosť staršej generácie
@zmrzlinka2021 jaj tak ok, mne by to nevadilo
@babulkomale teraz počas ME vo futbale to musíš mať dosť ťažké v živote.
Ona je otrokyna,alebo zbavená svojprávnosti?
Ked zena kuka netflix, uplne bezne mi povie nieco v zmysle "pockaj, o 10 minut mi to konci".... Vyrovnanu bytost to nemoze rozhodit 🙂 Ak ma "svoju polhodinku" pri spravach kazdy den, tak nech mu pre boha da pokoj. Nie je nic otravnejsie, ako vecne doliezajuci partner, ktory chce po mne nieco 30x denne.
Do cudzích záležitosti by som sa nepchala...ani takýchto banálnych.
Bože ženy niektoré sa fakt správate ako keby ste boli nesvojprávne