Mate aj vy taky pocit ked niekoho milujete ze vam stačí len jej prítomnosť niekde na kave . Jej sladký usmev ktorý šteklí na srdci. Jej pohlad očí po ktorom sa ti srdce rozbúcha ako zvon, jej prenikavý smiech ktorý počuješ a odznieva ti v hlave ešte aj na druhý deň , ta jej vôňa ked ju cítiš akoby si sa prechádzal niekde v záhone ruží, záhone orgovánu a z hora na teba padala sladká vanilka ako snehové vločky, jej krásne pery ked s nimi rozpráva tak ich máš chuť boskávať a nikdy neprestat, jej hlas ktorý ked počuješ akoby si počul tu najkrajsiu melodiu sveta ktorá v tebe vyvolá neopísatelný pocit šťastia a túžby , ked sa ti dotkne ruky ten pocit akoby ti na ruke prístala cukrová vata. P.S Nechal som sa dnes uniesť pocitmi prepáčte❤️🔥😊
omg, si to ty?
nie, ja moc nie som na sladke 😀
Nemáte niekto požičať glukomer 🤢
Nie, keď niekoho milujem, nestačí mi ho len niekde letmo zahliadnuť a zadívať sa mu do očí. Ale ak máš 14 rokov, je to úplne v poriadku.
To boli casy…teraz mi staci tiez malo, ale menej lyrickych nehmatatelnych veci, a skor prakticke-pwniaze na benzin na stole, vysurovana kupelna, navlecene ciste obliecky, pripadne umyte okna(scifi😄😄😄)
to je opis...
výlev vhodný do sekcie “Milý denníček” 🙄
Môj ty bože 😂 presne kvôli takýmto presladenym a preromantizovanym hovadinam nečítam tie tzv. romány pre ženy 🙄🙈
Jeeeeej, aké milé 🥰 ale nie, nestačí to vôbec, ty Roman Tička
@bessie12 obcas natrafim na velmi dobru 🙂 stale to sice nema nic s hodnotnou literaturou ale dobre sa to cita, no a obcas to je dobre, ze pred spanim dve strany a KO (splni ucel)
ale teda vona vanilky a prechadzka orgovanovym sadom, take tam fakt nebyva 😃 som si skusila predstavit, ze mi manzel take vravi a ani to nejde
Preboha 😆
...neboj to ťa prejde! 🤪
Náhodou to vystihol krásne. To sú naozaj vzácne chvíle.
Láska síce zahreje, ale uhlie je uhlie. ;)
Tieto pocity obvykle vznikaju, ked muz nemal uz dlhsi cas sex ... 😇
Na toto mam recept: vzdy ked sa ma chystaju prepadnut podobne myslienky, predstavim si, ako dotycnemu periem spinave trencle a smradlave ponozky a hned nastane vyzriezvenie.
🙂 Princezná má pre nápadníkov podmienku, musia sa s ňou prejsť okolo jazierka v záhrade. A veru ani jeden sa doteraz nevrátil, jazierko je totiž plné krokodílov. Až sa o princeznú uchádza Jano. Idú do záhrady a tam princezná stiahne z ruky prsteň a hodí ho do jazierka:
- Vytiahni ho!
A Jano ho teda vytiahne. Princezná pozrie na Jana:
- No vidíš, a tí blbci skákali do jazierka.
Teda tu na MK je to samý romantik/romantička 😁
Ano mam.