Vyvolávam zbytočné konflikty

fashionshop88
28. jan 2024

Ahojte

Vyvolávam zbytočné konflikty, ako to ovládať alebo sa spamätať lepšie povedané ???

brloh
28. jan 2024

Nevyvolávaj ich

fashionshop88
autor
28. jan 2024

@brloh keby si to človek vedel v tej danej chvíli uvedomiť boli by to veľmi ľahké nevyvolat ich .......

mimka1402
29. jan 2024

@fashionshop88 Prestaň tu otravovať a písať niekoľko diskusii, aj tak to nikoho nezaujíma. Navstiv psychiatra. Potrebuješ to ako soľ.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fashionshop88
autor
29. jan 2024

@mimka1402 ako nehnevajte sa ale čo je Vas do toho koľko a kde píšem ? Snáď je to NATO nie ? Keď sa Vám niečo nepáči neotvárajte to. Vybavené

jaskolka
29. jan 2024

@fashionshop88 píšeš veľmi všeobecne, z toho sa nedá nič vyvodiť, ani poradiť. Co ta nahnevá? Ako konkrétne to robíš? Čo z ničoho nič prídeš niekde, a začneš sa hádať alebo ako? C

fashionshop88
autor
29. jan 2024

@jaskolka ale niee to niee ale z malej veci urobím bum

jaskolka
29. jan 2024

@fashionshop88 tak potom si skus dopredu povedať, že ti nestojí nejaká blbosť za hádku. Alebo ci by tu to vadilo aj v budúcnosti
Trebárs niečo ako "bude mi to vadiť aj o rok?" ak nie tak nemá zmysel sa povadit preto
Ak ano, tak si to treba vyjasniť.

mimka1402
29. jan 2024

@fashionshop88 Lebo spamuješ fórum. Kľudne si to mohla spojiť do jednej témy a nie milión diskusii.

belaaaaaaaaa
4. feb 2024

Ahoj. Celý život som mala problém s tým, že som dosť priamy človek. Ver mi, že je dobré povedať svoj názor, ale nech to ostáva v rovine normálnej komunikácie. Lebo potom je to konflikt ako hrom. Fakt to neseká dobrotu. Ľahko sa to povie a ťažšie robí. Musíš sa naučiť nereagovať vždy na každé slovo, situáciu alebo čokoľvek. Je to beh na dlhú trať. No dá sa to. Ja mám manžela, ktorý je bravúrny a práve toto ťažké ma naučil. Je to veľmi dôležité, pretože potom to bude veľmi ťažké meniť. Snaž sa dostať k tomu čo najskôr. Ja už nie som mladý človek, preto viem, že niekedy je dobré vyhľadať kouča, mentorka alebo psychológa. Sú to odborníci, ktorí Ti môžu pomôcť a dať správne rady ako sa zachovať v týchto konfliktných situáciach. Samozrejme, je dobré počúvať a trénovať to aj v reálnom živote. Daj si na Tom záležať, lebo potom budeš ľutovať, že si sa nesnažila. Viem o čom hovorím! Tak asi tak. No a na rady typu nevyvolávaj ich a podobne ani nereaguje. A na také to poznámky je dobré absolutne nereagovať, lebo je to tiež učenie.