Ahojte
Vyvolávam zbytočné konflikty, ako to ovládať alebo sa spamätať lepšie povedané ???
@brloh keby si to človek vedel v tej danej chvíli uvedomiť boli by to veľmi ľahké nevyvolat ich .......
@fashionshop88 Prestaň tu otravovať a písať niekoľko diskusii, aj tak to nikoho nezaujíma. Navstiv psychiatra. Potrebuješ to ako soľ.
@mimka1402 ako nehnevajte sa ale čo je Vas do toho koľko a kde píšem ? Snáď je to NATO nie ? Keď sa Vám niečo nepáči neotvárajte to. Vybavené
@fashionshop88 píšeš veľmi všeobecne, z toho sa nedá nič vyvodiť, ani poradiť. Co ta nahnevá? Ako konkrétne to robíš? Čo z ničoho nič prídeš niekde, a začneš sa hádať alebo ako? C
@jaskolka ale niee to niee ale z malej veci urobím bum
@fashionshop88 tak potom si skus dopredu povedať, že ti nestojí nejaká blbosť za hádku. Alebo ci by tu to vadilo aj v budúcnosti
Trebárs niečo ako "bude mi to vadiť aj o rok?" ak nie tak nemá zmysel sa povadit preto
Ak ano, tak si to treba vyjasniť.
@fashionshop88 Lebo spamuješ fórum. Kľudne si to mohla spojiť do jednej témy a nie milión diskusii.
Ahoj. Celý život som mala problém s tým, že som dosť priamy človek. Ver mi, že je dobré povedať svoj názor, ale nech to ostáva v rovine normálnej komunikácie. Lebo potom je to konflikt ako hrom. Fakt to neseká dobrotu. Ľahko sa to povie a ťažšie robí. Musíš sa naučiť nereagovať vždy na každé slovo, situáciu alebo čokoľvek. Je to beh na dlhú trať. No dá sa to. Ja mám manžela, ktorý je bravúrny a práve toto ťažké ma naučil. Je to veľmi dôležité, pretože potom to bude veľmi ťažké meniť. Snaž sa dostať k tomu čo najskôr. Ja už nie som mladý človek, preto viem, že niekedy je dobré vyhľadať kouča, mentorka alebo psychológa. Sú to odborníci, ktorí Ti môžu pomôcť a dať správne rady ako sa zachovať v týchto konfliktných situáciach. Samozrejme, je dobré počúvať a trénovať to aj v reálnom živote. Daj si na Tom záležať, lebo potom budeš ľutovať, že si sa nesnažila. Viem o čom hovorím! Tak asi tak. No a na rady typu nevyvolávaj ich a podobne ani nereaguje. A na také to poznámky je dobré absolutne nereagovať, lebo je to tiež učenie.
Nevyvolávaj ich