Ahojte ja mám 160cm a priateľ 190cm keď ma prvýkrát uvidela priateľova mama, tak mu povedala, že nech si nájde vyššiu priatelku čo ma dosť zabolelo...máte niektorá podobny výškový rozdiel s partnerom? Jemu to vôbec neprekáža, tak som rada..ale kto vie či si časom nenechá natrepať do hlavy somariny...
Ja mam o trochu mensi, mam 165cm a je to u absolutne v poriadku. Zalezi to na ludoch, ja sa citim normalne vysoka😅a muz je trochu vyssi ako standard pre mna
bratranec má manželku maličkú a nikomu to neprekáža
tu vidim skor potencialny problem v buducej svokre, vo vyske absolutne nie 😀 zalezi ci vy dvaja ste spokojni. a zalezi aj ako partner zareaguje na mamickine dobre rady, pozor na to 🙂
Mám 168, muž 193, som o 7 rokov mladšia od muža, vyzerám veľmi mlado. So všetkým mala svokra problém 🤣. Človek si zvykne. Mužovi to je jedno
@zuzina1988 ona ma ešte nepozná len nás videla vonku a hneď skomentovala ten výškový rozdiel..
Na tejto stránke je to takto úplne v pohode, len keď je muž nižší tak je to neakceptovateľné 😅 V realite je to jedno akokoľvek.
No mozno je to tak, ze keby nebol vyskovy rozdiel, tak si na tebe najde iny problem, mozno jej vadi, ze syn niekoho vobec ma. Kazdopadne ja poznam par so 40cm vyskovym rozdielom a su spolu uz okolo 20 rokov a spokojni.
Ja 153, manžel 197 cm, nikomu z nas ani okoliu to neprekaza
Ja 165, manžel 193 a nikto k tomu nemal ani jedinú pripomienku
Moj ujo ma skoro 2 m a jeho manzelka tak 165 cm..nikomu to nevadi, su spolu uz cez 30 rokov, maju dospele deti...
Ty si daj pozor na jeho matku a na to ako sa zachova v tomto pripade on...
Ja mám ani nie 150cm a manžel 178cm.
Ja mam 170 a manzel 197-198cm a teda nikto to neriesi...
Ja 155 a muz 194
My tiež rovných 30cm, ľudia povedia že aký je pri mne vysoký a podobne, ale neriešime absolútne ani jeden.. Ak si nechá časom nahovoriť somariny, tak to nebude fungovať inde a toto bude len veľmi hlúpa výhovorka
Ehm, čo? Môj má 198cm a ja 165cm 😅.. A nie, moja svokra a ani nikto s tým nemá problém 😁 ja som z rodiny hobitov a on je najvyšší z ich rodiny vysokých 😁.. a teda jediný koment, čo som kedy na to počula, bolo, že ,,v posteli za to vyrovná" 😂..
Môj brat so švagrinou to majú podobne a v živote to nikoho nenapadlo riešiť.
Tu bude problém niekde inde, evidentne ťa svokra nechce a keby to nebolo výškou, nájde si niečo iné. A čo na to tvoj partner, nezastane si ťa. U nás je tiež 30 cm rozdiel a všetci hovoria akí sme zlatí. A chodila som aj s vyššími chlapmi ako je môj a nikto to nikdy neriešil.
Akože vážne niekto rieši výšku 🤣 akože keby si mala 180 CM a bola by si o 15 rokov od neho mladšia alebo príklad staršia to by pri jeho máme bolo ok 😆... No ja by som nastávajúcej svokre povedala dobrého veľa nenarastie a na to výhodu môže si oprieť ruku o moju hlavu a ja sa môžem schovať pod pazuchu keď bude pršať 🤣🤣🤣🤣🤣
Ano, mam sesternicu, ma 160 cm a jej manzel 193 cm, ja mam 152 cm a manzel 185 cm. My sme spolu dokopy 20 rokov a manzelia skoro 11. Nikomu to nevadi.
ja mam 158 cm a moj priatel nieco cez 186 cm. Sotva mu siaham po ramena alebo skor pod ramena 😀
velmi trefne to okomentovala- melanta - hned prvy prispevok.
ja len dodam, ze zapracuj na svojom sebavedomi, aby ta taketo reci tohto typu nerozhodili, v zivote pridu este daleko vaznejsie temy ( niekto, hocikto, svokra, sa bude navazat aka si manzelka, matka, ako mas dojcit…hocico).
a partner nech vysvetli mamicke, ze on si vybera partnerku do zivota, mamicka nech sa tesi, ked je stastny. pokial to bude mamickar, s takym to budes mat velmi tazke. lebo budete vo vztahu traja - on, ty a jeho mamicka.
@mariska1989 on jej to povedal...mami dobrého veľa nenarastie😂😂👌🏻
To sú teda problémy 😆 Nerieš, niektorí ľudia už nevedia čo od dobroty a tak problémy vyrábajú. Ja mám 175, u mňa každý hikal, že aha taká vysoká, ani muža si nenájde 🤣
Tak tak . .vôbec to nerieš užívajte si jeden druhého a je . Hlavne že ťa má on rád
ja mám 158 cca a frajer mal 185 či 188 to je jedno a vadilo to mne samej🙂necítila som sa pri takom obrovi dobre🙂takže obrov nech si len berú pekne vysoké😀
@liusa82 Tak načo si si s ním vôbec začínala? 🤷🏻♀️ keďže si zrejme vedela už od začiatku, že ti výška bude vadiť.. ale ako z jednej strany ťa chápem no
Ak si priateľ nechá od mamy natrepať do hlavy takéto myšlienky, tak budeš vedieť, že to nie je partner do života. V takom prípade totiž aj v ostatných životných záležitostiach bude rozhodovať jeho mama, dokonca aj keď bude bývať vo vlastnom a mať deti. Mamičkár nie je dobrá voľba partnera pre život. Ak je voči maminým radám tohto typu úplne odolný, tak potom to riešiť nemusíš, mama nech si hovorí čo chce.