Vyrovnanie sa s rozchodom

rira
15. mar 2023

Pekný deň prajem rozišla som sa s priateľom po 7 rokov.Bývali sme v dome na ktorý som čerpala ja hypo všetko komplet som hradila ja partner sa iba nasťahoval ! Neuhrádzal mi nič ani hypo ani elektrinu proste nič.Rozišli sme sa mame spoločnú dcéru,mam podaný navrch na zverenie malej do výlučnej starostlivosti mojej čakáme na súd priateľ mi nič neplatí na nu a nárokuje si peniaze,za prácu okolo domu atd. V kuse sa vyhráža a chce peniaze keďže ma dlhy !!! Podotýkam,ze peniaze na take veci ako plot som mu dala ja môj otec nám požičal ! Atd ma na niečo nárok ? Ďakujem za rady a skúsenosti

reanda
15. mar 2023

ma narok na kopnutie do riti

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matullienka
15. mar 2023

A ako vie dokázať, že reálne do toho investoval? Platil ti za ten čas čo tam býval nájomné? Ako píše sa píše nado mnou kopnúť do riti a vybavené

rira
autor
15. mar 2023

@reanda áno to viem aj ja

rira
autor
15. mar 2023

@matullienka neplatil nič

rira
autor
15. mar 2023

@elizabet173 ani na sama seba nechápem mám všetko podané na súde

aliaray1
15. mar 2023

@rira kto je zapisany na Liste vlastnictva v katastri? A v ziadosti o vyzivne mozes ziadat o vyplatenie spatne, ziadne obavy, posle to naraz ked ho sud zaviaze.

zorkahorka
15. mar 2023

Nema. On na oplatku u teba zadarmo byval, spaval a jedol. Cosi si odpracoval, ale zrejme - ak by si to zacala pocitat ty - ti je este dlžný.

rira
autor
16. mar 2023

@aliaray1 iba ja

aliaray1
16. mar 2023

@rira no tak potom je to jasne, si vlastnik, bud v klude a s usmevom na perach...snad mu to, ze je tam zadarmo a mozes ho vyhodit za dvere nemusia prist vysvetlit policajti s doprovodom. To, ze obrazne on pohrabal listie a obcas pobuchal kladivom je z pravneho pohladu bezna vec, prerabky jedine ak ma doklady, faktury (danove doklady). Ty mu tiez nefakturujes strateny cas a mladost, starostlivost o dieta, varenie, upratovacie prace, antikoncepciu ci sex a to nie si opatrovatelka, kucharka, upratovacka ci spolocnicka.