Vypisuje mu bývalá

29. júl 2024

Zacala som randit s jednym chlapom, vsetlo je ok a tak ako ma byt az na to ze sa mi dost nepaci ze mu neustale vypisuje byvala. On ju ignoruje, neodpisuje jej uz asi pol roka ale nerozumiem preco si ju nezablokuje. Ked som sa ho na to spytala tak mi povedal ze ano ta zena sa mu strasne pacila a citil k nej nieco velmi silne ale v tom vztahu vobec nebol stastny pretoze sa k nemu cely cas spravala nevrazivo. Ze bola otrasna dal jej milion sanci a ona to vzdy pokazila, mali mat rande neprisla tam, poslal jej domov kvety ani si ich neprevzala proste ze sa kvoli nej iba trapil tak sa s nou prestal kontaktovat a az na to zareagovala, ze preco k nej uz nie je taky pozorny, vtedy sa s nou rozisiel a napisal jej ze je koniec. Toto sa stalo asi pred pol rokom. Ona mu od vtedy vypisuje ako jej chyba, ze to chce skusit znova a ze to lutuje ako sa spravala a podobne. On ju uplne ignoruje, neodpisuje, ona mu opatovne poslala ziadost o priatelstvo, on ho neprijal ale ani neodmietol, stale ju ma v ziadostiach. Ked som sa ho spytala preco si ju nezablokuje tak povedal ze preto lebo ked on sa snazil nadviazat s nou kontakt tak ho presne tak isto ignorovala ale nikdy ho neblokla. A ze sa nemam bat, pretoze vztah s nou ho iba stresoval a nebol stastny. Vadilo by vam, ze si ju nechce bloknut? Mysleli by ste si ze s nou este nieco planuje?

klementinka58
29. júl 2024

Uz len mu verit, ze sa nenamota.

autor
29. júl 2024

@klementinka58 tak ano ale ved ak ma niekto otravuje a som si ista ze. snim nechcem nic mat tak ja osobne by som blokla.

di1234
29. júl 2024

On to tak asi neberie, že ho to otravuje. Asi jej proste chce vrátiť jej správanie z minulosti, lebo neexistuje nič horšie ako ohrdnuté mužské ego 🥲

autor
29. júl 2024

@di1234 ma na nu tazke srdce. Len by ma zaujimalo ci k nej uz naozaj vobec nic neciti alebo citi len ju chce trestat za to aka bola.

di1234
29. júl 2024

Nooooo…môj názor je, že ak by k nej nič necítil, nemal by potrebu ju trestať. Ale zas pomsta je silná emócia. Možno sa mu uľaví, že ju takto vytrestá, to vie asi len on. Mne sa úplne nezdá, že slečna by bola pol roka takto vytrvalá, keby nemala žiadnu spätnú väzbu. Ale možno sa len stretli dve fakt dotknuté egá.

zuzanka.zuzu
29. júl 2024

v života som si nikdy nikoho nezablokovala a keby mi moja nová známosť píla uši s tým aby som to urobila, tak možno by on bol prvý kto by sa toho dočkal 😉 sklidni hormón, však ti to ešte aj vysvetlil

lonely66
29. júl 2024

mne príde jeho správanie detinské. robila mi to ona, teraz to urobím ja jej! ako škôlkar. vadilo by mi to. ty si s ním ešte len začala randiť, takže asi sa nedá písať o nejakej rozvinutej láske. ale keby chlap, ktorý má o mňa záujem, mala toto takto, ako píšeš, tak by som mu asi povedala, nech sa ozve, keď si v hlave vyrieši svoju bývalú známosť. je nenormálne, že mu vypisuje často a pritom on ju 6 mesiacov ignoruje. alebo to tvrdí, že ju ignoruje... v tom prípade ona nebude normálna a on by mal konať. minimálne tým zablokovaním.

di1234
29. júl 2024

@zuzanka.zuzu hej s týmto súhlasím teda. Ty mu zas nemôžeš hovoriť čo má alebo nemá robiť aj keď ťa to trápi.

autor
29. júl 2024

@lonely66 no ved presne to. A najviac ma trapi ze viem co vsetko pre nu urobil a mohol byt do nej asi fakt dost zalubeny, plus jej este aj odpustal nie moc pekne veci ktore robila. Ona si to asi uvedomila o co prisla a chce to naspat.

autor
29. júl 2024

@di1234 ja som ho do nicoho nenutila, len niekedy nad tym premyslam ze preco je to tak ako to je.

lonely66
29. júl 2024

autorka, tak je dosť možné, že on ešte premýšľa, čo ďalej... ako dlho randíte?

autor
29. júl 2024

@lonely66 tak my sme uz vlastne spolu. Od maja.

lonely66
29. júl 2024

no.... takže nejaké dva mesiace... a čože ti hovorí, miluje ťa?

autor
29. júl 2024

@lonely66 ano hovorim je to fajn, len toto mi tkvie v hlave.

klementinka58
29. júl 2024

a single bol ako dlho?ci vhupol zo vztahu do vztahu..lebo aj toto moze byt problem

lonely66
29. júl 2024

autorka... ja som človek, ktorý keď druhého miluje, tak urobí všetko preto, aby videl na jeho tvári úsmev a spokojnosť. a keby som videla, že ho to škrie, že mi niekto takto vypisuje, sama od seba by som dotyčnému (dotyčnej) napísala, nech si trhne nohou a prestane ma otravovať. po tejto správe by som danú osobu sama od seba zablokovala. mne by to nikto nemusel hovoriť. ale dajme tomu, že niektorí si to neuvedomia. tak mu to povieš... OK. ak ťa miluje, konkrétne túto situáciu by pochopiť mal a mal by ju bloknúť. to je môj názor, pozor, si na MK, čiže sa priprav na presne také reakcie typu: ty mu nemáš čo liezť do súkromia a podobne.... opakujem, mňa by to poriadne sralo...

autor
29. júl 2024

@klementinka58 4 mesiace bol single a teraz je somnou zatial dva mesiace.

klementinka58
29. júl 2024

podla mna si len nahrada, lebo za 4 mes sa ocividne z toho nedostal, ako spomenula baba vyssie povedala by som mu, nech sa ozve ked si to v hlave urovna

autor
29. júl 2024

@lonely66 tak vies prekvapuje ma hlavne to ze jeho to neserie ze mu vypisuje. Oni sa rozisli celkom v zlom, ja mam tiez expriatela s ktorym som sa rozisla v zlom a nekontaktuje ma, je bloknuty.

di1234
29. júl 2024

No jedna vec je, že reálne z toho fakt nemusí byť chalan vonku a druhá vec je, že ty poznáš príbeh o tejto bývalej slečne len z jeho strany. Preto máš tendenciu ho brániť aká ona bola zlá, zle sa k nemu správala etc. Možno by som sa ho skúsila opýtať, či je skutočne okej s tým, že ten vzťah skončil, že ak to tak úplne nie je nech ti to povie, že to bude voči tebe fér. @lonely66 na “milujem ťa” je podľa mňa trošičku skoro (subjektívne si myslím) a hlavne nie je ani dôležité čo jej povie, ale ako sa správa no.

lonely66
29. júl 2024

@di1234 samozrejme. ale podľa mňa sa on tak ani nespráva.

di1234
29. júl 2024

@lonely66 to je druhá vec, ale zas hovorím sú spolu od mája to zas nie je tak dlho. Stále sú to také spoznávačky

lonely66
29. júl 2024

@di1234 áno

autor
29. júl 2024

@di1234 on mi to povedal tak ze na zaciatku bol z toho strasne smutny ako sa k nemu sprava, ze sa nevedel ani poeiadne sustredit na pracu lebo stale rozmyslal co pre nu moze spravit a ako ju urobit stastnou. Teraz mam skor pocit ze k nej citi taky hnev trosku.

raztovsetkozmizne
29. júl 2024

ASAP si ju musí zablokovať, inak by som mal pochybnosti aj ja.

di1234
29. júl 2024

@raztovsetkozmizne ale tak on nemusí nič zas nie je to dieťa, ktoré niečo musí a nemusí. Len by sa s ním mala autorka otvorene o tom bývalom vzťahu porozprávať. Aj keď je tu šanca, že skutočnú farbu, ktorá je za tým neprizná.

lonely66
29. júl 2024

autorka, on sa cez to zjavne nepreniesol....
existujú isté štádiá smútku: popieranie, hnev, vyjednávanie, depresia a nakoniec prijatie
ja mám dojem z toho, čo hovoríš, že on je teraz v druhom štádiu. on zďaleka neprijal to, že sú rozídení, hoci navonok o tom hovorí... ono totiž tieto štádia neprejdú čo jedno to deň. niekto potrebuje na takéto niečo aj pol roka, rok. predpokladám, že tvoj priateľ je ešte na začiatku a časom sa to odzrkadlí aj na vašom vzťahu.... teraz ty ho akoby "držíš nad vodou", v skutočnosti svojou prítomnosťou brániš (nevedomky), aby on tými štádiami prešiel. ale on nimi prejde... lebo je to dosť prirodzený proces. a ty si to odtrpíš. a ešte sa môže stať aj to, že nimi neprejde, podľahne a vráti sa k nej. ani jedna alternatíva nevyzerá pre teba dobre :(

gerber58
30. júl 2024

Všetko je ok? Nič nie je ok. On ma ešte city k nej

tinqua
30. júl 2024

Niekde som citala, ze chlapi malokedy blokuju, lebo fakt, ze vela situacii vedia vyriesit cez ghosting, bez výčitiek svedomia. Druhá vec je nespocet afirmacnych videii kde ti povedia, ze aj blokovanie je reakcia, uplne v pohode moze zdieľať aj tento názor a chce jej vratit vsetko se vsim vsudy...a prave tu vidim aj ja ten problem. Bud ju ignoruje alebo si ide na vlne pomsty a teda za mna u vas je to ten druhy pripad. Nema to spracovane a osoby ako si ty sa potom volaju prievoznici. Baba ho vytrapila sposobom, ktory uplne v pohode vie dlhodobo poznacit cloveka, to ako dlho o nu bojoval naznacuje silnu mieru zavislosti a je to uplne typicke pre vztahy s narcismi a emocne odmietavymi ludmi. Pol roka je velmi kratka doba na nejaku rehabilitaciu. Mam pocit, ze on sa v tom kruti stale, vobec netusis kam sa on v myslienkach pobera ked vecer svetlo zhasne. Este toto neopustil, musi aj sam so sebou nejak fungovat, tak mi povedz kolko % jeho myslienok patri tebe...a to nehovoriac o naucenych vzorcoch, rozumej urobis nieco co mu bude pripominat spravanie ex...to by som si pozrela co by sa dialo. Velka chyba liezt zo vztahu do vztahu, bez akceptacie minulosti prave kvoli prenasaniu negativ na "nevinnych".

autor
30. júl 2024

@tinqua tak a nie je mozne ze aj on tuto situaciu riesi ghostingom miesto blokovania? Niekedy sa fakt bojim pretoze slova jeho ex zneju naozaj tak ze to olutovala, a ze z jej strany je zaujem obrovsky, naposledy mu napisala spravu “uvedomila som si vela veci a hlavne to ze som sa k tebe nevhodne chovala, prepac, …odpustis mi to?”, ale zas na druhej strane ma ukludnuje to ze jej neodpisuje a ignoruje ju. Horsie to je ale ak pomyslim na to ze ona mu toto iste robila tiez a ze to moze byt pomsta.