Baby, ako ste to mali s ex? Odstránili ste všetky fotky, veci od neho? My sme sa rozišli v zlom, uprednostňoval jeho "kamaratku". Keď som mu vracala veci od neho vracala naspäť, nechcel ich a on mi tie čo som mu dal nechcel dať. Navzájom sme mali spoločné fotky aj dá sa povedať "intímne" a mám také lepky, že to nezmazal, čo sa s tým stalo, lebo vtedy mi hovoril, že to nechce ešte mazať....
ano.
Áno navždy. Fotky ešte niekde mam, ani neviem kde. Dva x ma kontaktoval nedávno mailom. Raz koli potvrdenie jedného tvrdenia (dedicstvo) a raz koli jednému šperku. Išlo o snubak. Ja som mu ho nechcela posielať, bol dosť nepríjemný, a bolo treba tam napísať adresu odosielateľa. Nakoniec som mu ho priviezla a hodila do schránky. Ale nemám potrebu riešiť ho. On dokazal aj po 6 rokoch od rozchodu byt manipulatyvny s prvkami psychoteroru a ponižovania. Nerátal s tým, že ho škaredo zruším, co som kedysi nevedela. A to ma už dávno inú ženu.
Takže áno, uplne odstryhla a po rozchode ešte polroka písal maily. Prvy mesiac som ešte citala, raz krásny potom hnusný. Adi každý druhy deň. Po mesiaci som iz ani neotvarala a raz týždenne automaticky mazala. Samozrejme s ignoraciou a bez mojich odpovedi. Naco?
Odstranila som ho navzdy, ale take veci ako fotky som si nechala na pamiatku, aj ked do teraz som si nepozrela ani jednu a mozno ani nikdy nepozriem, ale nechala som si, aj ked by som sa k nemu nikdy nevratila.
Nikdy som sa nerozchadzal v zlom, darceky su darcekmi aj nadalej, no iked je to vzdy moja minulost, nepotreboval som ju pripominat dalsej nasledovnicke pohladom na vecné spomienky, kedze viem ako to neprijemne vie toho noveho partnera/partnerku zozierat...
Ja mam pravidlo, že nikomu nepošlem ani nedám to, čo budem neskôr ľutovať. Čiže žiadne intímne fotky. Ani manželovi za 11r som neposlala.
V albume ma naše spoločné fotky, aj fotky z dovoleniek, zo svadby, so synom. Neziadam od neho, aby to potrhal a spálil.
Tiež mam album s nim a so synom.
Mňa nikdy ani len v päte nepichlo pýtať od bývalého partnera darček späť, kvôli čomu? Ani do mňa nikdy nepýtali. Samozrejme neboli to darčeky tipu auto, dom a podobne. Ale mala som aj šperky a nevracala som ani ich odo mňa nikto nepýtal.
ak by som s ním nemala deti (a obzvlášť v tvojom prípade), tak by som ho odstránila navždy. že si mu dala svoje intímne fotky, je tvoja sprostosť, v tomto ti nik nič neporadí...