Vyliatie si srdiečka

10. nov 2023

My ženy sme tak asi od prírody nastavené, že občas sa potrebujeme vyžalovať, porozprávať o tom čo nás trápi, počuť názor iných. Hlavne, keď ide o vzťah.
Ale sú takí aj chlapi? Že sa občas potrebuje vyžadovať kamarátke, posťažovať sa na frajerku, počuť ženské rady a potom ísť ďalej? Či skôr sa obráti na kamaráta?

mikitilik29
10. nov 2023

Chlapi sa skôr pôjdu ožrať 😃

beata_k
10. nov 2023

Ano, obcas potrebuju. Nie su bezcitni.

autor
10. nov 2023

@beata_k nemyslela som to tak. Skoro tak, že či si chlap príde po radu za ženou, tak ako ženy chodia sem. V podstate sa posťažovať, že nie vždy je to ideálne...

beata_k
10. nov 2023

Zvacsa za muzom. Ked ma odvahu alebo uz je totalne zufaly pride aj sem. Len tu to casto konci tak ako vo vztahu. Nepochopenie druheho pohlavia a stret uplne inych svetov.

autor
10. nov 2023

@beata_k nemyslela som, že príde sem. Ale že ide za kamarátkou, známou

beata_k
10. nov 2023

Nie, pojde za muzom. To by museli byt ozaj dobry priatelia so zenou aby sa jej zveril. Ale samozrejme nie je to jedine univerzalne pravidlo. Pod tlakom emocii sa clovek uz zveri bars komu.

bodka70
10. nov 2023

"Nejdem si po radu, chcem si iba vyliať srdiečko" . Keď čítam túto vetu a jej obmeny aj s tým zdrobnenim na konci, pomaly v každom druhom prispevku, tak sa mi nožík vo vrecku otvára. Nie, nikdy som nemala potrebu "vyliať si srdiečko" na modrom koníku, maximálne prispejem svojou skúsenosťou či radou. Fnukanie a hranie si na obeť bez akejkoľvek snahy niečo s tým urobiť mi nie je vôbec sympatické.

bodka70
10. nov 2023

A čo sa týka mužov, muž potrebuje od ženy predovšetkým rešpekt a obdiv. Oni chcú byť tí, čo sú silní a so všetkým si poradia. Preto len málokedy žiadajú ženu o radu, snažia si poradiť samy, maximálne s kamarátom alebo problém ignorujú, premlcia. Ak už žiadajú o radu, tak väčšinou sú to slabí muži, čo chcú, aby ich v živote ťahala žena, majú ženu namiesto mamičky. Alebo naopak úplne silní sebavedomí muži, ktorí majú dobrý vzťah so svojou partnerkou alebo kamarátkou a ich ego to unesie.

marianarem
10. nov 2023

Moj muz sa zdoveri skor zene, ale teda konkretne skor iba mne, mozno este jednej kamoske. Bolo to tak aj ked sme boli este len kamarati. S kamosmi ked sa stretnu tak skor hovoria o robote, o pocitacoch, o kryptomenach, o politike...Mam este jedneho dobreho kamarata, ktory sa mi obcas zdoveruje, a ten niektore veci hovori tiez iba frajerke, mne a sestre. Moj dojem z mojho okolia je, ze skor sa chlapi otvoria zenam ako medzi sebou. Ale moze to byt, ze mam okolo seba nejaky specificky typ chlapov.

hipuska
10. nov 2023

Podľa.mna to záleží od povahy. Takisto poznám veľa žien, ktoré svoje rodinné problémy neriešia s nikým. Skôr by som povedala, že vo vzťahu, kde funguje normlane komunikácia, dokážu sa prijať kompromisy, je menšia potreba si vylievať srdce inde

viestta
10. nov 2023

Chlapi si srdiecko nevylievaju, obcas potrebuju butlavu vrbu, ale malokedy to je nejaka zena, skor si to riesia v chlapskych kutlochoch

elisebah91
10. nov 2023

Ak má ženatý muž potrebu rozoberať svoj problém tak najskôr s mužom ktorému dôveruje, keď na to zoberie odvahu. Lebo stále je v ich hlavách...môj problém musím ho zvládnuť sám...a až keď je horšie zájde si po radu, vyrozprávanie sa k inému chlapovi, kolegovi. Teda aspoň ja to tak vnímam ...

roja01
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bloger
11. nov 2023

Prečo nie vždy je dobré počuť aj ženský názor.