Dnešná skúsenosť idem do obchodného domu, tam pred dverami bývalé kolegyne, ktoré ma uvidia a ponáhľajú sa preč s veľkým rehotom a bez pozdravu🤦♀️ keď vychádzam z Obchodného domu sú tam stále, uvidia ma a s veľkým rehotom sadajú do auta. Je to dosť smutné, ženy nad 40 rokov sa dokážu takto správať. Niet sa čo čudovať, že deti sa takto správajú keď majú šťastie na takéto matky. Túto situáciu ešte musím spracovať, pretože toto je neskutočné čo sa deje🤦♀️🤦♀️
Ale veď ten rehot vôbec nemusí súvisieť s tebou. Išla si ich aspoň pozdraviť?
ved sa mohli smiat na niecom inom. Neries. Chapem, ze ti to je luto. Ale mohli mat zabavu z niecoho uplne ineho. Hod to za hlavu.
Neries ich😉
Veď si to vôbec neber k srdcu, mala si sa zasmiať aj ty smerom k nim.. povznes sa, nežiješ pre ne. 😚
Fakt obdivujem ženy, čo take veci vedia úplne vytesniť a idu ďalej- na to treba veľa sily a sebavedomia. Osobne si myslím, že to chce pár dní a prenesieš sa cez to, ale z osobnej skúsenosti Ti poviem, že take typy väčšinou dobehne karma- v živote sa mi to už nie raz potvrdilo 😉
A preco sa podla teba smiali?
Preco riesis BYVALE kolegyne? Predpokladam, ze ste neboli nikdy Kamaratky … len nahodne povyberany ludia, ktorych spaja jedine vyber personalneho odd. Ich existencia pre tvoj zivot je bevznamna ako tvoja pre nich, nakolko uz nemate nic spolocne. Rehotat sa mozu na comkolkvek
Keď sú to bývalé kolegyne, tak to vôbec nie je dôležité, nech sa smejú na čom chcú, keď sa už ani nerozprávate.
Sak sa zasmej, ze su byvale a hned je vsetko oki
Akože ty si sa im nepozdravila??? Smiať sa mohli na čomkoľvek nie zrovna na tebe nemusíš si namyslat
A odkiaľ vieš, že sa smiali na Tebe či z Teba? 🤔
Ahoj, mozno sa smiali na tebe, mozno nie. Aj ja by som si myslela, ze na mne, ale ich spravanie charakterizuje ich a nie teba! To, ze su to primitivne p.ce, je ich problem a nie tvoj. Aj ja som coraz viac prekvapena ake mam kolegyne.
1 baba ma dieta, uz ma 30 rokov a normalne sa tesi, ak su nejake intrigy v praci a dokonca ich aj generuje, pritom nasa praca je psychicky zatazujuca, doma ma 4rocne dieta a domacnost, absolutne nechapem preco sa nestara o svoj zivot, namiesto toho aby v praci robila intrigy.
Niektore zeny sa spravaju ako nevyzrete tínedzerky a to uz maju rodiny. Bud rada, ze su to byvale kolegyne!
Ja som si tiež povedala, možno nie na mne sa smiali keď som vošla do obchodu, no potom ako som vyšla von bolo znova to isté, takže si nemyslím že to bola nahoda, že sa stále rozprávali o niečom tak zábavnom. Ale je to tak ako píšete nie je to dôležité ak sa smiali, nie sme kamarátky a vôbec is nepotrebujem k životu, takže nech sa majú dobre tam kde sú. Ja som šťastná, že už nie som s nimi v kontakte. Lenže takáto skúsenosť človeka nahnevá a zamyslí sa nad takýmito ľuďmi, prečo potrebujú iných takto vysmievať. Asi budú mať krajší deň 🤦♀️
@autorka aj ked by sa hned smiali na tebe, su to byvale kolegyne - byvale - minulost, je uplne sumak co riesia.
Vobec tiez nechapem preco by si sa im mala zdravit - nezdravit - ak nemate vztah, kludne prejdi a zivot ide dalej.
Skor popracuj na tom, aby cokolvek co takto sa deje okolo teba ti zbytocne nevstupovalo do tvojho sebavedomia, sebahodnotenia, sebaucty. Ony sa ozaj mohli len dobre bavit, nepoznas kontext ozaj netusis, mozno prave tym, ze si vyplasena, sledujes ich im davas dovod pre radost, ak si predmetom zaujmu bola ty. Ale ak si nebola, tak v ich ociach posobis ako taka vyorana vyplasena myska..
Tato cast toho celeho by ti mala vadit viac - teda co robit, aby ma to tak nedostavalo, aby som vedela prejst okolo ci uz s: ahojte, co take zabavne sa deje, nech viem aj ja, naj aj ja mam taky fajn den a potesim sa s vami.
Alebo bez ahojte.
Alebo do tretice aj s konfrontacnym a teda s tym, ak si cosi zapocula, ze sa pristavis a povies, ze si to vyprosis a nech sa venuju sebe.
Áno to by som zrejme mala krajší a ľahší život ak by ma takéto situácie nenahnevali. Budem musieť na tomto popracovať, pretože je to už stále horšie. Nechápem takéto ženy, a toto asi ani nikdy nepochopím. A hnevá ma to o to viac, že to nie sú tínedžerky ale dospelé ženy, ktoré majú vnúčatá. Je to je pravda karma si ich nájde, a potom môžu pozerať.
@autorka skus im nepriat karmu ani nic, len proste popracuj na sebe, sebavedomi, sebaucte a nebudes musiet riesit karmy nikoho. Bud sa usmejes a pristavis alebo prejdes okolo, alebo ich zdr*es tak, ze budu mat usmev zmrazeny este mesiac, co ti je vlastne neviem, kazdopadne takto pracujes akurat na vlastnych zlcnikovych kamenoch tymito nespracovanymi emociami.
Priste aspon hodinu boxuj, ak mas ich fotky, hadz sipky 😀 alebo sa prejdi a rozpravaj sa o tom s niekym. Aspon to ventiluj, lebo z tvojej strany je to rovnaka tinedzerska reakcia. Uplne nad ramec dospelej zeny.
A dufam, ze ti neprezradim tajomstvo, ak ti poviem, ze ak by si bola aj najsamkrajsia a najmudrejsia, tak aj tak budu na svete ludia, ktori ta nebudu mat radi a nie nesnazim sa byt hnusna, ale tak to je. Jednoducho vzdy sa najde skupina ludi, ku ktorym nebudes pasovat a dava ti to najavo jedine, svet je vporiadku a ty si vporiadku a nie vsetci ta ozaj nemusia a nebudu mat nikdy radi - tu na tejto skolke menom Slovensko to vela ludi nevie, ale tak to je vo svete dospelych. Venuj sa tym, co patria do tvojho kmena a toto vypustaj.
A vieš čo by som urobila ja? Išla k nim, pozdravila sa a spýtala, čo im je také smiešne? Že sa tiež rada zabavím. Popracuj na sebavedomí.
Autorka mi nevieme aký vzťah si mala so svojimi kolegyňami ani kolko máš Ty rokov,oni majú nad 40 sme sa dozvedeli.A prečo si ich Ty prvá nepozdravila tiež nevieme.
no chvalabohu, ze su byvale
Mne nešlo o to či sa pozdravia alebo nie, vadilo mi, že sa smiali a pozerali smerom ku mne. Ale ďakujem za povzbudivé slová. Je pravda, že musím popracovať na sebavedomí takže sa pokúsim. Šťastie, že sú iba bývalé kolegyne...
Prečo si myslíš, že sa smiali z teba? Ja si myslím, že smiech bol úplne z inej veci, ale ty si šla okolo, tak si myslela, že je ten smiech o tebe.
Autorka, asi si nezapadla do kolektívu a nedokážeš to spravovať. A stačilo by, kebyže si prirodzená, milá baba
@zmrzlinka2021 nemusi kazdy zapadnut, ani byt oblubeny v kolektive. ale nepozdravit byvalu kolegynu a este sa rehnit je ubohe. staci respekt.
vobec sa nemuseli zabavat na tebe a kludne ak ta videli, mohli afektovat naschval a rehotat sa aka sranda.. a vobec to nemuselo byt na tebe.
Ty si sa im pozdravila?
Vykašli sa na nich. Nestoja za to, aby si sa nad nimi zamýšľala. Ja mám súčasné kolegyne, ktoré sa v meste tvária, že sa nepoznáme. Úprimne, aspoň sa nehráme na "kamošky". Spočiatku mi to bolo dosť divné, keďže som priateľská, spoločenská, komunikatívna. Pamätaj, kolegyne/ov si nevyberáme. Sem tam z motyky vystrelí a môžu z toho byť aj priateľstvá alebo aj vôbec. Zameraj sa v živote na ľudí, ktorí Ťa majú radi. Tí stoja za to!
Áno viem, nemuselo to byť o mne, ale bolo to zrejmé z ich správania. Pozdraviť som ich nepozdravila, keďže hneď sa vybrali preč spred obchodu a potom postáli pri aute kade som ja už nešla ale videla som ich. Keď videli, že som vyšla z dverí pozreli smerom ku mne a potom rýchla otočka chrbtom a rehot zas. Čiže bolo to také očividné. Nemusí každý zapadnúť, to je tak. Čo už každý je nejaký, a ja viem, že takáto určite nechcem byť. Je to nesmierne detinské ak sa naozaj smiali na mne, ale takto s odstupom času som si uvedomila, že vôbec nie sú dôležité. Toto správanie ukazuje aké sú a aj to, že si nezaslúžia moju pozornosť.
Chapem ta. A clovek to vyciti ci sa smeju na tebe alebo na niecom inom. Ja som si tak raz isla sadnut s dvoma byvalymi kolegynami a tie pohlady a uskrny na seba ked som nieco povedala. Ja vycitim taketo veci.
Mala som kolegyňu, čo si tiež rada domýšľala. Ak sa niekto na ňu sťažoval, vedela na 100%, že som to bola ja a každému to rozprávala. Po robote som si sadla do auta, nechala naštartované nech sa zohreje a ona rozprávala, akú ju sledujem, keď vychádza z prace. Ak sme sa na niečom smiali a otočili sme sa náhodou jej smerom, tak bolo jasné, že sa smejeme na nej. Chvalabohu, že už uznáš nerobí, lebo to bolo len neustále podozrievanie, ako o nej všetci rozprávame, všetci sa na nej smejeme a sledujeme ju 🤦♀️
A ty si sa autorka naozaj nikdy na nikom od srdca nezasmiala?
dam ti radu do zivota ---- prestan veci brat vztahovacne a riesit spravanie inych. Budes mat krajsi zivot.