Len tak idete niekam von alebo obchod a stretávate ľudi , známych..stáva sa vám že sa niekomu akoby vyhýbate ? 🤦A nemusíte ich ani len vidieť? Či som ja len taká divná a robím to ..aj keď by som chcela s každým byť za dobre , mne sa to nedá
áno vyhýbam... ale nie kvôli tomu, že chcem byť s každým za dobre. Ale preto, že nemám čas a náladu na hlúpe otázky, klebety, pripomienky...
Akože pozrem sa a pozrela sa aj dotyčná ale išli sme svojou cestou ,😂🙈trochu blbé ale tak čo už
Nikomu sa nevyhybam nemam s nikym problem .
Mozno spolocnost niektorych ludi nevyhladavam, ale ak uz niekoho vidim/stretnem, tak urcite pozdravim. Citila by som sa trapne a ako tupelo, keby som sa tvarila, ze sa nevidime/nepozname.
@stanulienkat tak to áno... ale napríklad ak počujem pri odchode z bytu na schodisku protivnú susedu, počkám kým prejde po schodisku a až potom vychádzam z bytu. Viem, veľmi divné, sama som sa nad tým na začiatku zamýšľala... Teraz už nie. Je to tak lepšie 😉
Snažím sa byť ku každému slušný. To ako sa on zachová je na ňom.
Vyhýbam sa hlavne ľuďom "kde ideš, načo ideš,kde si bola, čo si bola a načo si bola,a kde si bola toľko a prečo si tam toľko bola a blabla ..
Vekom sa zoznam ľudí, s ktorými chcem tráviť čas, skracuje a naopak, ľudia, ktorých síce nemusím, ale ich náhodou nestretnem, mi žily už netrhaju.
Ano vyhybam, hlavne tym toxickym a takym,co na mna prenasaju negativnu energiu. Pozdravim, idem dalej. Pokial je to rodinny prislusnik, obmedzila som navstevy-
Nuz, kvoli tomuto byvam v meste… aby som to nemusela robit 🤷🏼♀️… tu znamena znamy naozaj len znamy. Nikomu ty ani nenapadne vypytovat sa ma kam idem a preco (a podobne veci) ako to bolo kedysi v malom meste…
Pravdaže 🤭. Na niektorých ľudí jednoducho nemám čas a energiu, ak sa to dá v medziach slušnosti, tak sa im vyhýbam 🤭.
Určite nie si divná. Bolo by skôr divné,keby si si sadla s každým.
@miskakyska áno aj ja, presne toto je hlavný dôvod 👆 Neokrôchanosť niektorých ľudí nepozná hranice. Hitparáda top otázok od susedy a okolia: Prečo máte 3 izbový byt, keď nemáte deti? A nad adopciou ste nerozmýšľali? Máte auto na leasing, či hotovosť? atď, atď, atď...
Vyhýbam sa klebetám. A tie čo sú lepšie ako obecná kamera/ci rozhlas,tak nedávam im šancu aby zo mna vymackli info. Tomu kto o mne rozširuje svoju pravdu(aby som sa mohla časom o sebe konečne opäť niečo dozvediet)😂
Vždy ale slušne pozdravím a tým to končí.
Ja osobne ani nechápem, prečo keď príde rodina tak má potrebu riešiť financie, čo konkrétne koľko stálo. Muž poviem neviem, to vie manželka a mňa sa už nikto radšej nič nepýta 🙈😂
Ale ,,milujem,, plural🙈😂idem s Máriou a len počujem,,vy ste ale vyrástli,,🤦♀️😂 tak slušne poďakujem a ideme ďalej
obcas, ked viem, ze ten clovek je utarany a ja nemam vtedy cas a naladu, ale vacsinou s ludmi nemam problem
Ja si pamätám keď som asi ako 16 ročná krátko chodila s jedným chlapcom a poznala som aj jeho kamaráta s priateľkou ktorí boli úplne v pohode, lenže ten kamarát neskôr pracoval u nás v takých malých potravinách a ja neviem prečo keď som ho tam videla snažila som sa mu vyhnúť alebo som dúfala že tam práve nebude. A raz som ho stretla vonku, dali sme sa do reči a hovorím mu že som ho dlhšie nevidela v tých potravinách a on úprimne že lebo keď ma zazrel ako tam idem tak sa radšej schoval dozadu a že nevie prečo 😀 tak som si vtedy prvý krát tak riadne uvedomila že aj iní majú rovnaké pocity 🙂
To robí asi každý.😃