Vyhovovalo by vám zažiť mimomanželský pomer viac ako rozchod?

5. okt 2023

Ahojte viem že malo ktorá sa prizná teda verejné ale vyhovoval by vám alebo ak ste niektorá zažila mimomanželský pomer viac ako rozchod / rozvod napr. Kvôli majetku a pod.

pribinak
5. okt 2023

Nie. Som pomerne zásadový človek a mam aj nejakú hrdosť

janickacrazy
5. okt 2023

No ak si chces skomplikovať život, tak choď do toho. Určite sa ti tu niektorá prizná. Najlepšie je poriešiť aktuálny vzťah, prečo nefunguje, ísť do poradne, skúsiť všetko, čo sa dá. Predpokladám, že manžel ani netuší, že niečo nie je v poriadku. Muži náznakom nerozumejú. Treba povedať na rovinu, ako sa veci majú a že uvazujes o rozvode. Vtedy sa vedia niektorí muži spamätať.

h2
5. okt 2023

Ja nerozumiem otázke. Akože mám si vybrať z dvoch možností: buď budem mať mimomanželský pomer, ALEBO sa rozídem s mužom???

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
suge
5. okt 2023

Nevera alebo rozchod? Pri troche "šikovnosti" môžeš mať oboje.😉

autor
5. okt 2023

@kittykat22 áno je to problém v manželstve necítim sa dosť milovaná .. proste pomaly všetko ale isto ide preč ... a páči sa mi jeden muž keďze ten môj má také stavy že má dva mesiace miluje ako blázon a ďalšie štyri napríklad len hádky ... nechcela by som nám zničít manželstvo ale už toľko krát som sa snažila všetko dár do poriadku a zbytočne ajtak to skončí vzdy rovnako no a potom je tu ten muž ktorý ani len netuší že sa mi páči a vlastne ani neviem či chcem aby to vedel keďže je tiež zadaný no nevyzerá veľmi šťastné viem ako to je v ich vzťahu keďže sme v normálnom kamaratskom vzťahu .. ja a on .. no ja k nemu cítim oveľa väčšie sympatie ako kamarátstvo

janickacrazy
5. okt 2023

Prečo sa s mužom hádate? Máte deti?

h2
5. okt 2023

🤦🏻‍♀️ Čiže ty plánuješ neveru s niekým, kto je zadaný a ani len netuší, že sa ti páči? No, dúfam, že ťa dobre vysmeje a pošle kade ľahšie, keď mu to navrhneš.

nikpa
5. okt 2023

Keď sa dokážeš odosobniť a nezalubit sa do toho druhého a len tak sa s ním zabaviť ako chvíľkové rozptýlenie a potom doma normálne fungovať, dajme tomu. Ale keď to prerastie do niečoho viac, budeš doma ešte viac flustrovana a nešťastná. Toto je bludný kruh. Ale viem, že veľa ľudí v ňom dokáže existovat roky, no cena môže byť privysoká. Musíš sama najlepšie vedieť, čo všetko tým riskujes a či ti to za to stojí, aj keď pokušenie je veľké a každý je len človek, chapem.

listy456
5. okt 2023

okej v poriadku ze ty mas znicene manzelstvo ale preco do toho kvoli svojim sympatiam by si tahala cudzieho zadaneho muza?? oni nemusia byt ako ty a tvoj muz ze neviete problemy vyriesit. Nevies co sa odohrava v spalni a ci sa na vztahu nepripravuju pracovat. Ked su problemy v manzelstve obidvaja su najviac zranitelni takze ked pride niekto novy je lahsie sa nechat namotat na toho noveho zial je to tak. Cize by bolo od teba nechutne vyuzit jeho poziciu v manzelstve aby si o neho zacala javit zaujem a snazila sa ho zlanarit na mimomanzelsky pomer. Lebo ved ty sa rozvadzat nechces ale s tym druhym by si chrapala a laskovala sa... ked mas ty srajdy v zivote okej, ked ty nechces byt s manzelom okej, vsetko co sa tyka teba okej ale netahaj do toho cudzich ludi ktory maju manzelstvo len preto lebo ty si z jeho reci usudila ze ich manzelstvo je uz aj tak stratene tak preco by hned by skocil po druhej.... a najlepsie o tom manzelke ani nepovedal aby ste si mohli nazivat spolu aj ked obidvaja zadani....najdi si nezadaneho a ostatne si uz zariad ako chces, tvoje moralne zasady uz hovoria dost cize netreba odpovedat na to ci by som ja ostala s chlapom kvoli majetku a mala mimomanzelsky pomer na to si nam ty odpoved uz dala..... ale zadaneho nikdy ja by som toto druhej zene nespravila, nevies cim si prechadza vo vnutri lebo nech ti ten tvoj kamarat hovori co chce, dnu nevidis aj keby sa tam snazis votriet neviem ako velmi

nikpa
5. okt 2023

@listy456 tak snáď je ten chlap dospelý a svojpravny nie? A či si ľahne do postele s druhou je na ňom a na jeho svedomí. Nikto iný za to nebude môcť. Nehovorím, že je v poriadku dávam návrhy zadaným ľuďom ale kto sa takéto niečo rozhodne urobiť, je to len jeho rozhodnutie a jeho vina. Lebo len on ma zodpovednosť za svoju ženu a za svoje deti.

listy456
5. okt 2023

@nikpa hovorim dakde ze nie?? ja rozpravam o tom ze len clovek na moralnom dne vyuzije situaciu kedy ma zadany v manzelstve problemy a zacne spelukovat ze kvoli tomuto by to na neho skusila.... tiez sme len ludia a ked mas v manzelstve poziciu takuto tak si lahsie ovplyvnitelny, vsetko naokolo ti pride ruzovejsie ako to co mas doma zial taka je pravda a je odporne ze by to dakto vyuzil. Inak neviem ci si citala realne moj koment lebo ja nikde nepisem o tom jak sa on rozhodne. Ak sa rozhodne byt s nou tak nech sa paci je to na jeho tricko. Ja rozpravam o tom ze ona nad tym rozmysla lebo usudila ze jeho manzelstvo je uz aj tak v koncoch tak preco to nevyskusat a to je to nechutne. Ak sa obidvaja zhodnu nech sa paci, nikto z neho nerobi nesvojpravneho, ja riesim tie jej plany a usudky a nie ako sa on rozhodne

alickapusinka
5. okt 2023

Nemáš vyriešene jedno už chceš druhé. Ten chlap má rodinu ženu deti .Už fakt ak naozaj chceš skonči jedno začni druhé a neťahaj to na dva strany. Robiť niekomu matrac nejakému ženatému chlapovi a aby ON mal ženu spal s dalšou no fuj.

autor
5. okt 2023

@listy456 ale oni nie sú manželia

autor
5. okt 2023

@nikpa oni nie sú zobraty a nemajú ani deti

autor
5. okt 2023

@alickapusinka ale on nemá ani ženu ani rodinu ani deti ... on má len priateľku ..

vanilkovazmrzka
5. okt 2023

Tazko povedat. Niektore situacie sa nedaju realisticky predstavit, pokym ich naozaj nezazivas.

autor
5. okt 2023

@janickacrazy ano máme deti ... pretože uz pre všetko pomalí aj zato že dýchame

autor
5. okt 2023

@vanilkovazmrzka ja som tá ktorá má manžela a deti on má len priateľku aj tu už viac krát poslal kade ľahšie lenze na doprosovanie ju zobral späť .. on ani neviem o tom že mne sa páči alebo že teda cítim k nemu nejaké sympatie ani sa mu to nechystám povedať kým si to nevšimne sám .. takže zatiaľ nič nerozbijam z nikým nič nemám okrem manžela aj to veľmi málo ..

h2
5. okt 2023

A čo, keď má "len" priateľku? Tie môžu byť podvádzané? Práveže, keď je s ňou, napriek tomu, že ho pri jej nedržia ani deti, ani manželstvo, tak asi ju opustiť, ani podviesť, nechce. Rozum mi stojí nad uvažovaním niektorých žien. Ty zvažuješ, či sa s ním vyspať a on ani len netuší.

autor
5. okt 2023

@h2 nie netuší tak asi mu to nepoviem a nechcem povedať už som mala veľmi veľa možností mu napísať povedať urobit niečo ale asi prečo to nerobím ... lebo kým on neurobí niečo tak ja nie .. ja nechcem byť za tú ktorá mu zničila vzťah ...ja som sa tu len chcela vyrozprávať ... nič viac a to čo mne behá po hlave ale o Tom nik nevie nikomu neubližuje Max mne .. takže nevidím dôvod na takúto reakciu od teba ale fajn .. každý má svoj názor

h2
5. okt 2023

Tak ale zrejme sa nepýtaš len tak, v teoretickej rovine. To, že zatiaľ spolu nič nemáte, nie je kvôli tebe, keď píšeš, že nič nespravíš, kým on niečo neurobí. A keď urobí? Potom už to nebude teória.

sense
5. okt 2023

Nuž možno priateľka o ničom netuší, ani o problémoch... A to ze on ju na prosenie vzal späť je len jeho verzia.

Ty aby si bola v poriadku s tým, keby ma tvoj manžel sex s inou len preto ze vy dva ja sa po hádate?

autor
5. okt 2023

@h2 neviem fakt neviem čo mám robiť

autor
5. okt 2023

@sense a ty vieš čo robí keď nespí so mnou ? Aj mesiac ? Lebo ja neviem či má druhú aj môže mať aj nemusí

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maryetta
5. okt 2023

A to je teda tiez problem u vas si to vydiskutovat?
Mozno ma tvoj muz inu. A dava ti priestor aby nebol on ten zly.
Zase… ked sa vratis na tie vase zaciatky. Nebolo to tiez take zalubene ako to teraz citis pri kamaratovi?
Ono na vztahu treba vzdy pracovat. Tiez som s muzom uz…. Nejakych 15rokov. Z toho sme 10manzelia. A je to nieco uplne ine ako na zaciatku.

autor
5. okt 2023

@kittykat22 Práve preto že je žiarlivi sa hádame nikde nechodím len s ním aj to do obchodu niečo vybaviť pre malého idem Max sama do školy inak sme všade spolu obliekam sa na svoj vek dosť puritansky 🤦🏻‍♀️ keďže nechcem hádky ale to jednoducho nejde rypanie podpichovanie čo to máš na sebe nemaluj sa veľmi atď atď. ... má už vedie k šialenstvu .. a teda potrebujem skôr pocit. Že má niekto miluje má o mňa záujem robíme veci spolu atď atď chýba mi v manželstve pomaly všetko

sense
5. okt 2023

Neviem co robí, môj názor je treba jeden vzťah ukončiť a potom si začať nový.
Ale v konečnom dôsledku je to na tebe co urobíš.
A ak nie si šťastná je lepšie začať odznova, ale nemáš nikde záruku ze to šťastie aj najdes