Pred asi 10 dnami som dala susede saty, ci by mi ich nevedela opravit, ma vystudovanu krajcirku. Mala sa na to najprv pozriet, ci sa to budw vobec dat, mala sa mi ozvat minuly tyzden, ale neozvala sa, tak som jej napisala ze teda co s tym. Odpisala po 3 dnoch (v sobotu), rano, ze mi vecer nafoti, ako to vymyslela. Neposlala nic. Viem ze ma toho vela pretoze ma rocneho syna a je na vsetko sama, ale ak mi tie saty nemieni urobit, mohla by mi to uprimne napisat a vratit mi ich. Pripadne to mohla odmietnut, nie sa este ponuknut, ze to urobi. Myslite, ze sa iba vyhovara a taha cas?
Myslím si, že to pre ňu nie je prioritou a pokiaľ ste si nedali termín dokedy ti ich má upraviť, tak to odkladá, nemá na to čas, nemyslí na to... ja by som jej ešte raz napísala, že či by sa to teda dalo, koľko by to vyšlo, či môžeš prísť na konzultáciu a koľko to bude trvať, priame otázky, môžeš povedať dokedy by si ich mala rada späť a že ak nestíha je to v poriadku a zastavíš sa po ne
Napis jej, ze tie saty potrebujes k nejakemu konkretnemu datumu (trebars ku koncu mesiaca, nech ma este cas). Ci to dovtedy stihne. Ze ak nie, tak nevadi a ze sa zastavis u nej pre ne.
A uvidis reakciu.
@moonlight1210 no ona vie ze tie saty chcem na sestrine narodky, ktore budu presne koncom mesiaca. Ale neviem, pride mi to take, ze napady nafotit nevie, ale pride 5 prispevkov za den na facebook.
Zaklop jej, nech ti ich vráti, lebo ich potrebuješ a nechceš ju obťažovať, že si si neuvedomila, koľko má iných starosti. Co je na tom?
normálne jej na rovinu napíš, že ak to nestíha, nech ti povie, že si pre ne zajtra prídeš a dáš ich inej krajčírke, že ich už potrebuješ. A zajtra pre ne prídˇ
@kavasmliekom ja neviem, je mi to trapne. Slubila mi nieco a ja som za nou s tym uz bola a aj tak nic. Ale toto nechapem, ked na to nemam cas alebo to nechcem urobit, preco to slubujem?
Nie je na tom absolútne nič trápne, možno nevedela, že sa jej toho toľko nakopí a nebude stíhať a tiež jej je trápne ti to povedať... a tak ste obe ticho 😅 ... a pri tom je to vec čo sa dá vyriešiť 2 správami za 5 minút 🙂
ona ten termin vie?
Nečítam všetky príspevky ale nepísala by som jej , šla by som za ňou s povedala že si si prišla po šaty nakoľko ti to suri a že potrebuješ mať istotu že neostanes bez siat
susedy - tak prečo riešite sms a fcb, veď rieš osobne. tebe nemusí byť nič trápne, normálne slušne sa opýtaš, prípadne ponúkneš pomoc s dieťaťom, aby mala čas na tvoje šaty.
@mabenn vie.
Vziať odniesť do krajčírstva a dať urobiť zaplatiť a krajčírka sa nebude na nič vyhovarať.A máš ponaučenie.
@alickapusinka no to by som uz davno urobila keby som vedela. Lebo takto iba cakam a stracam cas, nakoniec mi povie den pred tym ze sa to ani neda urobit a kam s tym potom pojdem…
no čím skôr vezmi a chod do krajčirstva.Krajčírka čo podnika na živnosť ťa neoklame ta kedy povieš vtedy to bude lebo by stratila zakaznikov.
A prečo to nenapíšeš jej ale sem na fóre?
Počuj Zuzka ak nemáš čas, nevadí, po šaty si prídem...alebo môžem ti niekedy postaviť syna, kým ich prešiješ. Ako ti pomôže MK?
Sama si napísala že má syna a je na neho sama. Daj jej čas