Ahojte Babi riešia sa tu aj vzťahy? . Ci mate skúsenosti som sa chcela spýtať také ako ja
každý Boží deň niekoľko krát...
proste išiel ku mame vôbec sa my neozival a po týždni my napísal ze mu chybám???? Je to normálne???
Teba nech netrápi, že sa neozýva alebo či píše svojej bývalej, keď ťa doma drží a odstrihuje od rodiny. Buď rada, že je preč a pre dobro teba i tvojich detí nech to tak aj ostane. Si matka, máš dve deti, v prvom rade sa staraj o ne a potom o nejakého debila. Vlastne o neho vôbec. Chápeme sa.
@iivancova prečo pre dobro ? ... o deti sa starám
Pretože ti ten chlap zožerie energiu a sebaúctu a čo ti ostane pre tvoje deti? Nič. V lepšom prípade oči pre plač, v horšom prípade im dáš nevlastného otca, ktorý psychicky týra ich matku, manipuluje ju a z vás dvoch si vezmú fakt výborný vzor do života. Hľadaj šťastie inde
@radulienka1993 načo ti je taký somár? Daj si od neho pokoj a hľadaj až keď budeš vedieť čo od chlapa chceš.
@januska12323 viem čo chcem ......
@radulienka1993 Nevieš, čo chceš. Zavesila si si na krk psychoša. Presne takí postupne odstrihávaju okolo obete všetkých, žiarlia/pritom sami robia to, čo zakazujú/. Tak vedia obeť ľahšie manipulovať. A neskôr využívať a týrať. Vieš si predstaviť, čo by urobil on, keby si začala vypisovať nejakému chlapovi či nebodaj ex?Ešte do toho pije. A Ty tečieš z roho, že Ti takýto magor napíše, že mu chýbaš. Fakt nemyslíš na svoje 2 deti. Ser naňho! On sa nezmení! Bude to len a len horšie.
@radulienka1993 nie, nevieš, čo chceš.. Akú šancu, čo to trepes o šancí.. Máš deti, venuj sa, bud rada ze zmizol.. Chudence, počúvali tvoje hádky s frajerom..
Nechápem aký problém. Alebo aká je otázka?
Vezmi si z toho ponaučenie, vo väčšine prípadov to funguje tak, že podľa seba súdim teba. A to si zapamätaj! Keď je mega žiarlivý, tak zväčša zakrýva svoje výčitky. Nájdi deťom lepší príklad do života
Keďže si písal s bývalou, evidentne cítil, že je lepšia ako ty. Rozchod bol správnym riešením pre vás oboch.
Clovek by cakal ze matka 10 a 11 rocnych deti bude mat rozumu trosku viac. Davas im krasny priklad do zivota. Potom sa necuduj ked si budu hladat nevhodnych partnerov a budu viac nestastne ako stastne.
Bud rada, ze je prec, radsej byt sama, ako len vyuzita. Pripada mi, ze ten chlap ta mal len za sluzku s vyhodami, to nebola laska z jeho strany, len pohodlnost.
Potrebujes takeho psychosa k zivotu? Tvoje deti budu mat aky vzor? Normalna zena by ho davno kopla do riti.
Este mi napado. Pracujes? Ak ano, bud rada, ze je prec. Ak nie, tak mozno, ak by si nastupila do prace, zmenil by sa aj vas vztah k lepsiemu.
@radulienka1993 ja skôr nechápem teba,potrebovala si tretie dieťa?Prečo si ho nevykopla už dávno,keď očividne od začiatku bol len na oritaz a do počtu.Zrna veď máš dve deti už v pubertálnom veku,spamataj sa,kašli na toho človeka,tvoje deti určite nepotrebujú takého kamaráta
@rorino 35rocneho spratka vyhodila mame do detskej izby a ešte mu dávala čas na rozmýšľanie..
@radulienka1993 načo ti je taky stroskotanec, takému je úplne jedno kde sa uloží spat, prečo 35r nemá nič, ani garsónku? Ty si ho vyhodila on to skúšal na bývalú a ty píšeš ze si mu dávala, čas.. Na čo?
Vyššie je dobrý postreh, matka 10 a 11r pubertakov by už mala mat rozum.
@rorino ja s nim decko nemam
@radulienka1993 nepochopila si.. Tretie decko je on.. Ci ti tvoje dve nestačili, a vzala si si ďalšie..?
Ja som sem ale neprišla stým ze potrebujem počuť Toto naco a preco bohu žiaľ stalo sa žila som sním rok aj pol tak neboli to par dni ..... a môže sa to stať hoci ktorej ak keď si myslím ze je strašná tak nechápem tie krivdy? . Chcela som normálnu odpoveď
Bo bohužiaľ bola som asi zaslepene zaľúbená alebo zvyknutá no je u mami neozýva sa my
@radulienka1993 a ty co chceš, nech sa ti ozýva?
Véd bud rada, že ťa neotravuje, že zmizol..
@radulienka1993 mne sa nechce ani veriť, že máš dve deti... Píšeš ako hotentót a ten obsah, to je ako z Bravíčka
A co ked mu chybas?!AKO CO SA UPINAS NA TUTO INFORMACIU??Co to ma teba co trapit?Spraval sa ako magor,ty mas dve deti ktore ta maju zaujimat,ktorym mas venkvat pozornost a cas a nie sa zamyslat preco asi jemu chybas!No lebo stratit full service.Zena nerob zo seba zufalku si MATKA!
Vzdy ked citam taketo pribehy uvedomim si,ake je dolezite ooatrovat si svoj vztah s manzelom,lebo keby mi hrozilo,ze sa stane takouto zufalkou aby som si stoj co stoj udrzala takuto luzu pri sebe aby som nezostala na ocot,tak ma radsej zastrelte.
@tiezjedna ty sa chod vyspať
@maminkadeticiek áno máš pravdu
@radulienka1993 a ty sa mu ozyvas?
nie,nemáme také skúsenosti ako ty.......