Vyhľadáva ma a pritom ma nechce

14. sep 2022

Mozte mi prosim poradit co si mam myslet o takomto spravani?? Ide o otca mojej dcery( 5 ) s ktorym spolu nezijeme,len sa obcas stretavame podotykam z jeho iniciativy,lebo stale nieco chce,potrebuje,ale pritom rozprava ako ma nenavidi a vadim mu...precp vyhladava cloveka,ktoreho nema rad??

miadi
14. sep 2022

Hovori ti ze ta nenavidi neznasa.. naco sa snim stretavas ? Preco sa nechas zatiahnut do stretavok s clovekom ktory ta nema rad? Toto by ta malo viac zaujimat preco snim stracas cas nie co motivuje jeho. Neboj laska za tym z jeho strany nie je.

dadka128
14. sep 2022

A co tak povedať nie ? Ak nieco chce skrz dieťa, nech napíše, absolútne by som sa s ním nestretávala.

kassandra25
14. sep 2022

No. Mozno dieta (5) má väčší ten rozum.

elizabet173
14. sep 2022

lebo mu robí dobre, že má nad tebou takú moc, že sa s ním stretneš. Dvíha mu to ego, keď vidí, že pricupitáš aj keď ti rozpráva, že ťa nenávidí. Prečo to robíš? Komunikovala by som s ním výhradne formou SMS alebo mailu a jedine ohľadom dieťaťa. Ešte dnes by som mu tom oznámila.

autor
14. sep 2022

@elizabet173 ďakujem za rady

autor
14. sep 2022

@miadi on to nevravi priamo mne,ale druhym ludom za mojim chrbtom

elizabet173
14. sep 2022

na tom nezáleží, či to hovorí tebe, alebo iným. Ty nie si povinná sa s ním stretávať, ak máte súdne rozhodnutie, kedy si má brávať dieťa, nepotrebuješ s ním vôbec komunikovať ináč ako SMS a mailom.

terezka1947
14. sep 2022

Čo znamená,že ťa vyhľadáva?ako mu pomáhala,čo od teba dostáva?

moonlight1210
14. sep 2022

A aku formu pomoci od teba ziada, ked ta vyhladava? Co potrebuje, aby si pre neho urobila?

0silvia0
14. sep 2022

Je rad, ze ti moze ublizit a vyziva sa v tom. Staci z tvojej strany neprist, ked on nieco chce a potrebuje. Nech si poradi sam.

autor
14. sep 2022

@terezka1947 Nakupit,navarit,travit s nim cas,sex a podobne

terezka1947
14. sep 2022

😃myslela som si,že chce full servis.
A dúfam,že mu ho neponukas.
Ak áno,tak potom prepáč,ale si hlúpa,zdarma robiť zo seba slúžku niekomu.
Ponižuj sa...
Ale verím,že máš toľko rozumu,že to nerobíš.

jaskolka
14. sep 2022

A to len chce alebo mu to aj reálne poskytujes?

banderaska29
14. sep 2022

musíš ho mať stále veľmi rada, zároveň ale nemáš rada seba :(
viem ti poradiť, ale nemá to cenu. si v jeho pavučine.
musíš padnuť na dno čo sa týka vztahu s ním. vtedy prichádzaju uprimné rezignácie a nebude Ťa viac zaujímať resp. nedovolíš mu isť bližšie ako byť iba s dcérou na neutrálnej pôde (nie u teba)

miadi
14. sep 2022

Tak sa k nemu rovno zas nastahuj . Aby si to vsetko stihala prenho robit .

elizabet173
15. sep 2022

toto nemyslíš vážne, že? Robíš si tu z nás srandu. Neverím, že existuje žena, ktorá mužovi, s ktorým nežije, ktorý o nej rozširuje, ako ju nenávidí, nakúpi, navarí, podrží. Neverím, že existuje dospelá žena, matka, bez štipky úcty samej k sebe, bez sebavedomia. Ak áno, tak potom si zaslúži, aby sa ten muž takto k nej správal a rozširoval o nej, ako ju nenávidí