Vydatá žena a kamarát

biba82
4. aug 2024

Ahojte

Chcem sa spýtať, čo si o tom myslíte vy . Mám veľmi dobrú kamarátku ktorá je vydatá. Jej muž chodí za prácou do Holandska . Pracuje tam 2 mesiace a mesiac je doma . Podľa jej tvrdenia má najlepšieho muža pod slnkom . Z môjho pohľadu to aj tak je . Znesie jej aj modré z neba aby bola šťastná. Nuž v poslednom čase, jej konanie mi príde pre mňa neakceptovateľné . Našla si kamaráta cez zoznamku. Vraj vypĺňa čas a píše si len tak z nudy keď nemá muža doma . Hovorím si ,jej rozhodnutie aj keď to mi už príde pre mňa cez ale okej . A posledné dni keď ma muža v práci sa s ním stretáva,dokonca aj u nich doma spal . Tvrdí mi že je vraj len kamarát a kamaráta môže mať 🙈 . Ja jej síce hovorím svoje názory ako je to choré, že to nie je normálne, že aký má rešpekt a úctu k svojmu mužovi ale ona si ide stále svoje ,radšej mi aj zatajuje že je s ním len aby som ju "nezdrbávala".Tvrdí že fyzické medzi nimi nič nie je ,ale aj tak mi to príde cez a neviem si to predstaviť, že by som ja takto konala

ckocka
4. aug 2024

Ak je pre teba neakcepovatelné jej chovanie, tak je pre teba neakceptovatelná celá, nie? Tak sa s ňou rozlúč.

ukgirls
4. aug 2024

nepchaj nos tam kde netreba .. je to jej rozhodnutie a jej svedomie... maju to ako maju .. teba do toho nic nieje a rozoberat to na nete ako stara babka je tiez chore ... taku kamaratku ako ty tak radsej ziadnu .. ak nesuhlasis s jej cinmy zrus kamaratstvo a zi si svoj zaskatulkovany uhladeny zivot

veronika2316
4. aug 2024

Nevieš čo robí jej muž v Holandsku...je to ich vzťah nestaraj sa

janinah
4. aug 2024

Mala som slobodnú kamarátku,ktorá si začala so ženatým,to som už tušila,že toto nase kamarátstvo skončí pozvoľna samo a tak sa aj stalo.Kazdy nech si žije svoj život,ale ty sa nemusíš kamaráti s niekym,koho morálka ti nesedí.
A ešte ti aj klame....

svetlonos
4. aug 2024

Tiež by som to nerobila ale na kieho frasa, vraj kamaratku, rozmaznávať po mk ?? Ty si riadne sibnuta. Alebo sa chceš len ukázať aká ty si morálna a ona ta mrcha 😏 ? Akebo jej závidím manžela, hm??

vyrovnanaosoba
4. aug 2024

@biba82 nestaraj sa do nej. Budeš zla ty. Manžel keď bude chcieť, jej na to príde, asi jej dôveruje. Len raz ju niekto uvidí a mu to povie. Svoje si jej povedala, asi viac spraviť nemôžeš.

di1234
4. aug 2024

Prečo sa staráš do niečoho do čoho ťa absolútne nič nie je? Pokiaľ sa morálne absolútne nestotožňuješ so správaním kamarátky, povedz jej to a prestaňte sa baviť. Easy as that.

jaja9098
4. aug 2024

@biba82 nestaraj sa do toho,najlepsie spravis. Nechaj ju nech si robi co chce, keby sa zacnes do toho starať tak zostanes akurat tak ty ta zla 🙏🏼

gerber58
4. aug 2024

@biba82 Zachvilu sa "kamarát" ujme úlohy jej muža. A byť na tvojom mieste, neriešim ich. Vsak tebe to trápi viac jak ju samotnú a to ona sa točí v hentakom vzťahu. Očividne jej to aj vyhovuje za tie peniaze a aj za cenu toho, že manžela pomaly už nepozná, čo je mesiac dlhý.

gerber58
4. aug 2024

@biba82 ona nemá morálku, že ťahá vzťah a ťahá muža za nos a využíva služby iného. Nech sa váľa vo svojom hnoji. Možno aj jej muž "vycítil", že v zahraničí obrába ďalšiu tak ako ona doma.

zuzanka.zuzu
4. aug 2024

jedinú chybu urobila že ti to povedala 🤭 toto sa nehovorí, nikomu, nikdy, stačí si užívať 😉

bruno1
5. aug 2024

Autorka ,bolo ti to treba !Tu si na ŽENSKEJ stránke!Tu chyby robia muži .Keby si napísala "Mám ženatého kamaráta a jeho manželka chodí pracovať do Holandska .Dva mesiace je vonku a mesiac doma.Jej manžel si našiel na pokec priateľku s ktorou si píše ,chodia spolu von a pár krát u neho prespala."To by boli iné rady.Nafotit ho ,fotku poslať manželke,konfrontovať ho atď....Veď čo si to chrapúň dovoluje ,kým ona zarába on sa doma peleší.😁😁😁

biba82
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
biba82
autor
5. aug 2024

@bruno1 mám taký pocit ,že pokiaľ to robia ženy je všetko v poriadku a keď by som napísala že to robí kamarát to by bolo 😁😁

milanemila
5. aug 2024

@biba82 ak je to podla nej uplne ok, tak isto nemala problem informovat o tom aj svpjho muza 🙈 podla mna je ok mat kamarata, ale nie chlapa so zoznamky, kt prespava u nich doma, ked manzel nie je doma 😂
Ja mam tiez aj chlapov kamaratov a aj manzel ma kamosky este zo strednej, ale poznamesa navzajom a ani jeden z nas nema problem ak by sa na ktorekolvek stretko chcel pridat ten druhy 🤷🏼‍♀️

ukgirls
5. aug 2024

@biba82 nie nieje to v poriadku ci to robi muz a ci zena .. ale co sa ti tu snazia vysvetlit je ,ze absolutne nieje v poriadku "kamaratka" ako ty co pcha nos tam kde netreba a este to rozmazava na nete ... ich domacnost ich problemy-to si musia oni vyrozpravat .. teba do toho prd makovy ak nie viac ... staras sa do druhych a nikdy nevies co robi tvoj muz/priatel tebe.. tak si zametaj u seba doma a nie u nej

zuzanka.zuzu
5. aug 2024

@biba82 @bruno1 jasne, veď treba držať stranu ženám 😜 ako tu už bolo písané, ste na ženskej stránke... a navyše, muži si navzájom chrbát kryjú 😉 ešte aj do bordelu idú spolu 🤭 ženy fungujú úplne inak. tak nech aspoň táto z toho života má nejaké potešenie

bruno1
5. aug 2024

@ukgirls Dobrá priatelka nie je len ,bútľavá vŕba ,ale aj svedomím ,či zrkadlom ,veď kto iný by ťa mal citlivo upozorniť ,na tvoje prešľapi a omyli ,čo v živote narobíme🤷

bruno1
5. aug 2024

@zuzanka.zuzu Já s tebou súhlasím ,neaká rovnosť pohlavý ,či emancipácia sú len slniečkárske sra.ky.V reále život funguje úplne inak .

ukgirls
5. aug 2024

@bruno1 keby bola taka super kamaratka akou sa prezentuje ma ju upozornit,ze sa jej to nepaci,moze jej povedat ze s tym nesuhlasi-ale nie odsudzovat za chrbtom a pisat po nete.. kamaratka,ze dokaze byt herecka a hrdinka poza chrbat je daleko horsia ako taa,zo mozno podvadza ..

biba82
autor
5. aug 2024

@ukgirls hovno vieš a ideš písať, nikto ti nekázal komentovať tak dovidenia

ukgirls
5. aug 2024

@biba82 ze mam pravdu si len tvojim utocnym komrntom potvrdila 🤣🤣🤣

banderaska29
5. aug 2024

No ono je to trošku dôsledok "zlatej klietky", v ktorej si kamoška žije. Že jej muž znesie aj modré z neba je síce fajn, ale ak jej jazykom lásky je blízkosť a dotyky, tak je toto spolužitie na diaľku nanič. Ja ju neobhajujem, len to takto dopadá, keď muž chodí robiť von. Áno, sú páry, ktorým to asi vyhovuje, ale ja všetky, ktoré poznám, majú problémy. Buď on, alebo ona zahli. U nás doma to tak bolo tiež (tatko robil mesiac preč a týždeň doma).

Na tvojom mieste by som to vôbec neriešila. Ty sa hlavne snaž žiť čestný život, taký ako tebe vyhovuje. A tam to nerieš, na klamstvo sa vždy príde a keď sa chce, príde sa aj na dôvod, prečo klamstvo vzniklo

betulinka1
5. aug 2024

@biba82 tak uz len to, ze cez zoznamku, je jasne, ze ma príliš vela casu. Za mna vydatá zena nema co na zoznamke vobec robit. Ked nie je s muzom spokojna, tak ma ten vztah ukoncit a najst si potom druheho. Druha vec je, ci ten jej muz o kamarátovi vie. Je mnoho otvorených vztahov a tym ludom to vyhovuje. Cize aj toto moze byt pripad tvojej kamosky. Kazdopadne, tvoj nazor vie a ty s tym viac neurobíš.