Vydatá a zalúbená do iného

michaela_57
12. jún 2024

Ahojte
chcem vás požiadať a pomoc a radu, čo mám robiť.
Mám harmonický vzťah už niekoľko rokov s mojím skvelým manželom. Rozumieme si, chápeme sa, rešpektujeme sa navzájom, ak sa aj vyskytne nejaký problém, hneď ho vyriešime. Jednoducho ideálne manželstvo.
Problém u mňa nastal pár týždňov dozadu. Neviem ako to vzniklo, začala som cítiť niečo viac ku svojmu kolegovi vo firme.. poznáte to, také tie motýliky v bruchu pri stretnutí a komunikácii, hlboké pohľady..
Snažím sa prísť na to, čo sa stalo a prečo sa to stalo. Kolega nie je nový, spolupracujeme spolu vo firme už dlhšie, no doteraz som nič také nepociťovala pri kontalte s ním.
Určite nemám v pláne opustiť manžela kvôli nejakému poblázneniu, ale nedokážem toho druhého muža dostať z hlavy.. stále na neho musím myslieť.
Prosím poraďte mi, ako mám toho muža dostať z hlavy?
Ďakujem

blaazi
12. jún 2024

@michaela_57 to sa stava, casom to prejde

sejbipi
12. jún 2024

Keď v tom nie je nič viac, tak to skús neriešiť. Odosobniť sa z toho chvíľkového pobláznenia.

derdia
12. jún 2024

@michaela_57 hlavne tomu nevenuje pozornosť....je to malý plamienok, treba ho uhasiť.
Vieš sama racionálne, ze je to len poblaznenie.
To sa ti môže stať... Len tomu netreba venovať prílišnú pozornosť. Prejde to.
Hlavne si povedz, ze tie smiech a debaty v Rači sú len pracovné... To nie je človek na život... A hlavne sa neboj, len to neziv.

gribka1
12. jún 2024

Nájdi si niečo na ňom, čo ti vadí. Alebo len odchod z práce.

luciaruz
12. jún 2024

Prejde to casom, mozem ti to odprisahat 😁 s danym kolegom sme si velmi blizki, rozumieme si, ale casom sme prestali na seba pozerať ako pes na údené. Uplne to prešlo. Teraz pozerame na seba s rešpektom, mame sa radi, pomahame si.

svetlonos
12. jún 2024

Sprav si z neho v hlave brata. Predstav si, ze je to super brucho a želám mu krásny život. Keď ho budeš tak brať, mohlo by to prejsť. Odskúšané! A teda mne pomohlo aj keď som som sa dozvedela, že je zasnubeny s druhou kolegyňou 😂.
Ja som bola vtedy v nefunkcnom vztahu.
Držím palce.

domkakvet
12. jún 2024

@michaela_57 nemysliet na to, nevenovat tomu pozornost a hlavne uvedomit si to, ze s nim by ti nebolo tak dobre ako s tvojim manzelom.

mantilka
12. jún 2024

Lobotomia 🤣. Nie, to bol žart. Pozeraj na neho reálne. Určite má aj chyby. Nikto nie sme dokonalý a určite to prejde. Hlavne sa orientuje viac doma na manžela a prejavuj mu viac lásky.

juliacenc
12. jún 2024

@michaela_57 a preco na neho myslis? Co ti sposobuje tie motyliky? Je pekny? Je k tebe mili? Premyslaj nad tym a mozno ta to prejde skor ako myslis, ked si uvedomis co ta vlastne na nom pritahuje a ze je to vlastne zbytocne

enmery
13. jún 2024

Mama mala kamarátku a jej dcéra mala manžela-úspešný, milý, rešpektujú, staral sa, zaujímal, ak prišli problémy, vyriešili ich, lebo chcel komunikovať. Keď mala ťažké tehotenstvo a potom roky s dieťaťom na materskej, zaobstaral im upratovačku, pestúnku, varené jedlá. Brával dieťa so sebou, aby si manželka oddýchla. Výlety, dovolenky, darčeky, pomoc. Keď sa vrátila do práce, stalo sa jej niečo ako Tebe. Jej mama vtedy povedala, že sa mala asi veľmi dobre. Že nevie čo od rozkoše. Nejak to s kolegom prehuplo do vzťahu a manžel to zistil. Škončilo to medzi nimi. Zhrniem to, tá žena si veľmi rýchlo uvedomila, čo stratila a za koho vymenila svojho manžela. Chcela sa vrátiť, ale on už nie. Akceptoval ju už len ako matku dieťaťa. Dostala životnú lekciu. Možno na tom niečo bude, že bolo koze dobre, išla sa na ľad šmýkať. Ja som vo vzťahu s mužom nikdy nezažila tieto stavy pri inom. Viem povedať, že je niekto fešák a tým to končí. Je to chemická reakciu v mozgu. A ty vôbec nevieš, aký by bol vo vzťahu, ako partner, keď by ten ošiaľ opadol. Ak píšeš, že máte také pekné manželstvo, tak si tu prečítaj iné ženy a ich týranie, alkoholikov, neverníkov, závislakov. Alebo sa pozri, čo Ti chýba vo vzťahu, na Tvojom manželovi a či si presvedčená, že ten druhý to má. Ja fakt nechcem byť tvrdá, ale ak sa žena vydá z lásky, má milujúceho partnera a funkčný vzťah, tak toto mi príde ako výsmech a neváženie si toho, za čo by nešťastné ženy dali všetko. Láska je rozhodnutie, susedov trávnik vždy zelenší a mnohí zistia, čo mali, až keď to stratia. Nefixuj sa naňho, ale na manžela. Nemôžeš očakávať v dlhoročnom vzťahu motýliky-to sú chemické reakcie. A nemá to nič spoločné s láskou. Treba si tieto veci dookola opakovať, ak máš fakt pekné manželstvo a dobrého, milujúceho muža.