Výčitky od ex

3. sep 2023

Ahojte. Premýšľam prečo to tak je. Vydala som z lásky. sa a nasťahovala k manželovi resp do. 2 generačného domu svokry. Narodilo.sa.nam dieťa. spoločné sny o bývaní? Kdeže. Nemozneeeee. Starý nábytok svokry nemohol preč. Manžel spokojný len nech netreba nič robiť. Stará kúpeľňa no a čo? Roky sľuboval no pochopila som ze sú to sľuby. Žiadna zmena ani v dome ani v záhrade. Svokryne pravidlá. Ostať. Načo? Keď ma nechápal. Opustila som ho. Vyčíta mi ze som vydala len aby som získala.dom a ze len dieťa som.chcela.pritom 2 roky sme boli bezdetni po. 2 spontánnych potratoch. Keď som odisla.vzala.som si len šaty. Všetko čo sme kúpili spoločne pracku vysávač atď mu ostalo. Nechápem jeho výčitky. Mam kamošku s priateľom len žije a keď kúpil dom polovicu dal na ňu. Prečo ja dostávam od ex nezmyselne výčitky ze som sa chcela vydať len aby som získala dom. Pritom je to starší dom a vlastní ho svokra ktorá má ešte dcéru. Takže sa dom bude deliť napoly. Neze ja chcem dom. Ved absolútne nemám na neho nárok. Alebo výčitky od ex ze som.nasmu dieťaťu vzala otca. Vidí ho každý deň. Keďže to nemáme ešte papierovo osetrene. Keď je dieťa choré ma.teploty tak mi vyčíta ze ho daný deň nevidí. Pritom ked.to.pojde cez súd isto nebude tak často vídať dieťa. Tak co mi stále robí výčitky? A keď mu poviem ze podám papiere na súd tak sa nahnevá a povie vyčítavo ze uvidím.este ako u mňa budukaždý deň zo socialky a Ja nato fajn. Ale ze aj u neho budú. A on ze nie ze nebudú lebo s ním dieťa nebýva a je s ním len občas.

acer11
3. sep 2023

Veď sa ho opýtaj...

h2
3. sep 2023

Veď ste od sebal, tak prečo ťa to trápi? Nech si rozpráva, čo len chce. S úsmevom by som mu povedala "Ako myslíš." Jedným uchom dnu, druhým von.

liz_lemon
3. sep 2023

zobrala si si debila, len sa cudujem, ze si to nevedela pred svadbou, dietatom, ze sa nemieni nikdy stahovat, osamostatnit sa
zjavne nevie, co by na teba nakydal, tak si vymyslel, ze si chcela dom, ma urazene ego

kandelabra
3. sep 2023

Vies preco? Lebo on v tom vztahu problem nevidel, prenho bolo vsetko ok, a ani ked si odisla nepochopil, ze problemom bol on a jeho spravanie. Tak si potrebuje vyfabulovat nejake dovody, aby nevyzeral, ze je zly a usla od neho zena, ale ze to je vlastne tvoja vina a ty si ta zla, co jej nestacilo co mala, pripadne ho chcela len vyuzit.

deti95060810
3. sep 2023

mňa zaujala veta - Mam kamošku s priateľom len žije a keď kúpil dom polovicu dal na ňu.
čo k tomu dodať, takého blbca tak často nestretneš...😉

mary888999
3. sep 2023

Citove vydieranie, nič iné. Všetko rob cez sud, vyživne, stretavanie, všetko na papieri.

olimuc
3. sep 2023

Je to jeho urazene ego. Svokrin dom je cesta do pekla v minimalne 80%. Vsetko daj cez sud a hruba ciara. ano na dom nemas narok, je svokrin, max na to co ste pocas manzelstva kupovali spolu.

zuzka565
3. sep 2023

Ja keď som odišla od muža tak tiež boli reči ale nie z jeho úst , že som nedostala dom tak som od neho odišla. Že bol problém niekde nikde nikoho netrápilo. A s tou sociálkou. Keď budete mať súd tak ta socialka príde aj k nemu. Lebo isté si bude žiadať návštevy s dieťaťom. Tak musia zistiť že kam to dieťa pôjde.

subartic
3. sep 2023

Povedala si mu prečo si odišla tak ako si tu popísala dôvody ? Iné problémy ako neochota sa odsťahovať neboli ? Ak o nich jasne vedel a nič s tým nerobil , tak ho nechaj u jeho mamy a ty si po čase najdi muža a nie ďalšie decko čo sa drží maminej sukne .
Ja osobne má dojem že on nevie prečo si odišla resp, nerozumie tomu .

babulkomale
3. sep 2023

Urobila si to najlepsie co si mohla. Poznam pripad kde zena zostala...je uz v dochodku a so svokrou sa natahuje doteraz 🤦
Nic jej nepatri, nasetrene tolko co by zaplatili za hypo nemaju, tak moze akurat drzat usta a suchat nohami v starej kupelni.

minenkak
4. sep 2023

Ja nechápem prečo ho počúvaš a prečo ťa to trápi,veď to sú len jeho problémy

cacianka
4. sep 2023

a ty si mamin cecek, sedíš jej pri riti, neschopny vlastného života, honkáš si vlastné ego na mne, sklapni a nerieš....
Buď ho ignoruj, alebo mu podobne odsekni, nech si o teba neotiera hubu. že si vedela, že dom nie je jeho, že ty naň právo nemáš ani si ho nechcela, tqk nech sa nestrápňuje ešte viac.